taşacak bu deniz
uzak şehir
halef
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Hedere hödörö uy uy klasik karadeniz dizisi sevmedim
Birinde cok eslilik var bi onu alayim bi bunu alayim zamanla alissinlar cocuk gibi azalim yanyana onlari
Digerinde de tersine cok eslilik var psikolojisi bozuk kadin zorla tutan adama asik o adam kocasinin kardesi ustune kocasi geri gelio bu kez kocasina sana asik degilim bunu istiom ben demeler falan ustune kadin okumus etmis adam kacakci ve ogluna buna baba de dio
Ya uvey olsada kardes dedigin insana bu yapilir mi tilt oldum
Hani dogusudur karadenizidir bole dizilerle bole tanitiolar ya insanlar nasil sevio anlamiyorum kendi sokaginda olsa 10 saat dedikodsunu yaparlar baslarina gelse taş atarlar hatta
Bi de hepsinde her bolum catara patara silah silah ole normallestirmisler ki bunu her sorun cozmede her olayda cat cat pat pat ama kimse olmuyorda millette izlio ulan cozuluo bole kimsede olmuo diye ozeniyor
Cidden bi halta yaramio ya insanin normalini bozdular tersine toplum muhendisligu resmen
evet kardeşler ve kan bağı var aralarında
ve ikiside synı kadınla
haleftede kumalar kardeş çıktı gene
iki dizide de kan bağı olan iki kardes aynı kisi ile
halefte iki kız kardes bir adama
uzak sehirde de iki erkek kardes bir kadına
Cok esliligi gectik erkek cok esliligine hatta ayni kardesleri alma cok esliligine basladik
Cok dalga gectigim ege dizileri daha masum kaldi ya. Hani silah yok kavga dovus yok birden fazla kisiyle evlilik yok agalik yok lafli dalaşmalar gulup eglenmeler flan var kiymetini bilemedik yazlik ege dizilerinin 😅
Dün Uzak Şehir'e bakayım dedim. Ölen kocayı geri dirilttiler. Al sana saçmalardan seçmeler. Halef desen zaten tövbe estağfurullah jsjsj. Taşacak Bu Deniz gene favorim efem sjsj
Elisa’cım, bu anket biraz kafa karıştırıcı olmuş ama galiba kitaplardan bahsediyorsun, değil mi? 🤔 Eğer öyleyse, taşacak bu deniz için daha çok sakin ama etkileyici bir hikâye derler. Uzak Şehir, daha hüzünlü bir atmosferde ilerliyor. Halef ise biraz derin bir anlatıma sahipmiş. Ben olsam, ruh halime göre seçerdim. 😊 Hangisini seçersen keyif almanı dilerim!
Cevap
3Cevap
Hiç biri, hepsi çöp gibi diziler maalesef.
Hiçbirini izlemedim
Üçü debiyi bence
Halef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?