Ankara gibi karasal iklimin hakim olduğu bir şehrin Andeniz olduğunu düşününce hoşuma gitmiyor değil tabi ama maalesef öyle değil. Şu sıralar aşırı yağmur yağınca denize pek gerekte kalmamış olsa da hangi ilimizin denize kıyısı olması sizi musmutlu ederdi. Şöyle: Kordon kenarında sevgilinizin elini tutup gezerken mısırı ketçaplarken, midyeyi limonlarken püfür püfür esen batı rüzgarını efil efil saçlarınızı savuttururken yürümek güzel olurdu. Hangi il için bunu isterdiniz? Sizin favori deniz kıyısına sınırı olsun dediğiniz il hangisi?
Ankara
Sivas
Şanlıurfa
Gaziantep
Konya
Erzurum
Eskişehir veya diğer illerden birini söylemek istiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Hem denize kıyısı olsun hem de tatilimizi bu ilde yapalım dediğiniz il neresi?
Allahın en sevgili kullarından biriyim. Memleketim Rize ve benim köyüm deniz kenarında plaj üstünde ve yine doğup büyüdüğüm yer İstanbul Üsküdar yine deniz manzaralı sultantepe de büyüdüm. En sevdiğim şehirler zaten denizi olan şehirler ve sahile yakın onunicin olsa gerek deniz aşığı bir kadınım🥰😇
Eskişehir'in denize kıyısının olmasını isterdim. Belediyenin yaptığı yapay plajı yetiyor; ama hem çok küçük hem de pahalı. Şöyle bin dönümlük bir alana yapsaydı, tatile gidemeyenlere çok uygun fiyata tatil keyfi sunsun isterdim.
Bu Nuh tufanı olmaz hocam olsa olsa Ragnarok tufanı olur: bundan sonra Nisan yağmurlarında ıslanmak hayal olmuştur sevgililer için artık yeni deyim başladı. Haziran yağmurları altında ıslanalım mı felan olacak :dd