Karadeniz: Yeşillik seviyorum
Akdeniz: Deniz, kum, güneş seviyorum
İkisini birden seçiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bana kalırsa hepsinin yeri ayrı güzel Karadeniz'i komple 2 sefer gezdim mükemmeldi üçüncüsü olursa yine düşünmeden giderim. Akdeniz ve Ege ise sürekli bulunduğum yerler zaten hepsinin bende çok ayrı bir yeri var doğayı seven insan her yerde tatilini rahatça yapabilir diyorum...
Evet hocam. Zaten doğal güzellik ve doğa kıyı coğrafyamızda akıyor müthiş
Kesinlikle öyle ülkemiz gerçekten bir cennet yeter ki yaşadığımız doğanın kıymetini bilelim onu koruyalım bir salgın geldi herkesi evlere hapsetti doğanın kıymetini bizlere çok iyi gösterdi umarım ders alırız bundan...
Doğa olmadan insan olmaz hocam
Kesinlikle öyle, bu doğa olmadan hiç bir canlının yaşamını sürdürmesi mümkün değil hocam...
Birçok kez doğanın felaketiyle yüzleştik. Doğaya saygılı nesiller yetiştirmekte boynumuzun borcu hocam
Evet katılıyorum :)
Cevap
18Cevap
Akdeniz olsun deniz kum güneş şezlong ve limonata tabii bu yaz bunlar imkansız seneye de kısmet artık..
Bu yaz felan impossible
Seneye de muamma
Beni artık bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde ziyarete gelirsiniz.
Orayı da coronavirüs sarar :dd
Kaderde ne varsa onu yasarim artık 😊
Heryaz akdenize gidiyorum. Karedenizi hiç görmedim. Görmek için can attığım bir güzellik var orda.
Zaten hep Akdeniz kumsallarındayım biraz Karadeniz havası solumam gerek
Aynen sister Karadeniz yolculusu kalmasın
Ege bir başka falan shsjdh şaka şaka. Seçim yapamam ama Karadeniz
Hahaha Ege başka güzel zaten ama iki bölgeyi kapıştıralım dedim :d
Karadeniz tabiki 🌸 serin yayla, muhteşem yiyecekler, yeşillik, doğallık, Karadeniz gibisi var mı ya. Çok da sağlıklı bol bol yayla havası
Benim önceliğim Karadeniz tabi ki. Sessizlik sakinlik temiz hava doğal yaşam deniz yeşil alanlar doğayla iç içe olmayı seviyorumm.
Ben ikisini birden seçiyorum. İlk Karadeniz sonra Akdeniz olurdu.
deniz isteyen sahile temiz hava yeşillik isteyen yaylaya
Kum güneş denizsiz yaz demek kötü bir yaz sezonu demek bence**
karadenizin insanlarını da sevmem ıslaklığını da, dolayısıyla özümde iyiyim, batı tarafı.
Karadeniz tercihimdir.
Kum güneş deniz sevıyorum
Akdeniz
deniz olarak egeyi seviyorum
hemşin derim başkada söze gerek yok
her ikisi de tercih edilebilir
Karadeniz yaylası 👍
Kesinlikle
Çok farklı. Rakip değiller.
Yoğun bakım diyorum ben.
Tamam 👍🏻
Karadeniz tabi ki..
Yeşillik gibisi yok
Karadeniz gibisi yoktur
Deniz kum güneş 😍
Akdeniz
Karadeniz...
Akdeniz
Akdeniz sahilleri.
Farketmez
Akdeniz olurdu
Tabi ki Akdeniz.
Yaylalar.
Tabiki karadeniz
İkisi de değil.
Yozgat ovaları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba Arkadaşlar,
@IAmarPresterAen
İkisi birbirinin rakibi değil ki. Keza birine giden diğerine gitmez diye de bir kural yok. :)
Deniz, güneş, kum ile yayla tatilleri birbirini tamamlar. Sporculardan bir fikir edinebiliriz.
Futbolcular kışın sahilde, yazın yaylada kamp yaparlar. Sahilde oksijen boldur. Kışın yapılan kamp ılıman havada bünyeyi güçlendirir. Yazın yaylada yapılan kamp ise en başta akciğerleri güçlendirir. Yaylada oksijen azaldığı için ciğer daha yüksek kapasite ile çalışır.
Şöyle toparlayalım; eğer zaman ve olanaklar var ise siz 10 günlük tatilin 5 gününü Akdeniz'de, 5 gününü de Karadeniz'de yaylada geçirin. Bakın o yayladaki tatilden sonra kendinizi nasıl güçlü hissedeceksiniz.
Yayla ve deniz için öneri isterseniz;
Akdeniz'de;
Karadeniz'de;
İyi tatiller.