Buluşmaya çağıran o hesabı ödeyen ben saçma değil mi bu bide elimi tutmaya çalışıyor hani ne yapmaya çalışıyosun anlamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani günümüz insanları gerçekten çok değişti özellikle anlam veremiyorum yani İlk buluşmada hesabı gerçekten erkeğin ödemesi gerekir Ama demek ki günümüz enflasyon koşulları artık erkekleri de değiştirdim ya da belki bir şeyleri değiştirmeye çalışıyorsak klasik olmuştur ya hesabı erkek öder mantığını hesabı kadına öter mantığını dökmeye çalışıyoruz belki de bilemiyorum ama yaptığına da doğru bulmuyorum.
Yani ilerleyen dönemlerde görüşelim mi görüşmeyelim mi ne yapalım kararlarını kendiniz vermelisiniz Bu konuda da sizi etkilemek istemem sadece yaptığı biraz saygısızca olmuş00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seni bir nevi kullanmış ya da umrunda değilsin senle ilgili bir planı yoktur. Arkadaş olarak görse dahi ilk buluşmada bu uygun değil üstelik o davet etmiş olmasına rağmen yani yerinizde olsam üzerime para almadım diyip geçiştirebilirsiniz tecrübe olsun iyi günler :)
10 Yorumla
O an buluşmayı sonlandırmalıydın ya anlamıyorum maddi gücün yok ve kız peşindesin yuh yani cidden benim yanımda bir erkek olacak ve ben ödeyecegim kızlar bu duruma düşmeyin lütfen ilişki ilerler aradaki bağ kuvvetlenir ondan sonra yeri gelir sen ödersin yeri gelir ortak ödersin yeri gelir o öder ama ilk baştan bunu yapandan adam olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Peki hesap kaç para gelmiş ki
+1 yılKızım ne olursa olsun hesabı erkek öder. hesabı ödemeye mecbur değilsin. benden tavsiye kadın parası yiyen erkeklerden uzak dur. onlar YİYİCİ
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
96
Cevap
88Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23,1b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmaz tabi ki de paranızın peşinde bu.. direk yol ver..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek bir erkeğin olduğu yerde hesabı erkek öder. Hesap ödemeyen erkeğe saygı duyulmaz. Ve o seni asla sevmez sevme ihtimali yok. Böyleleri ılıktır erkek değildir. Erkek kadına hesap ödetmez centilmen cömert olur. Diğerlerine erkek demiyoruz ılıktır o ılık. Onların evrimi şöyle devam eder. 👰♂️ 🫄🏻böyleleri itttt yerine bile koyulmaz böylesini kapımda itiimm etmem. Değersiz , kendi değerini bilmeyen , tecrübesiz, aklı olmayan kadınlar ise hesabı yarı yarıya ödeyelim, hep erkek mi ödeyecek ve daha çok saçma laflar kullanır. Sen onlara bakma onlar hiçbir zaman sevilmez. Sevgiye layık görülmezler asla. Ben burada hep sevilen unutulmayan biri olarak konuşuyorum sen beni dinle bundan sonra ki ilişkinde böyle hata yapma. Kadınlar da erkek kadın olmaya pek meraklı aşırı üzülüyorum bu iki tarafa da asla mutlu olamayacaklar. Ve son olarak kadının evrimi de şöyledir. 🤵♀️🧔🏻♀️
50 YorumlaBen birlikte oturduğum erkek kankama hesap ödetmiyorum FK fjfjfj, dip not ego kasmıyorum ama işe başlamadan önce sınava 7 ay çalıştım tek bir arkadaşımla 7 ay buluşmadım param olmadığı için.. Yani parası yoksa bir parkta buluşun ama bir kafeye restauranta bırak flörtünüz normal arkadaşını bile götürürken üstünde para olmayan erkek gurursuzdur.
31 Yorumla- +1 yıl
Bu arada seni yeterince iyi görmeyip kendisini daha iyi gördüğü ve ben bu kızdan daha iyiyim benim gibi biriyle buluştuysa bu ona bir minnet , bırak hesabı o ödesin diye düğündüğü için sana hesap ödettiğine eminim. Kendisinden bir tık daha iyi bulduğu biriyle çıksa centilmenliğin kralını yapardı. Ondan sana bi bk olmaz söylim.
Uzak dur. Ben bunu yabancı bir arkadaşımla yaşadım. Ama sonuçta bu toplumdan olmadığı için dert etmedim. Bir o bir ben ödemiştim. Ama bu kültür meselesi. Bu ülkede erkek öder gerçek bu. Çok yakın isen ayrım olmaz. Ama yani hepsini geçtim erkek davet etmiş ve üstüne sana ödetmiş. Üstüne elini tutmak istemiş. Serserinin önde gideni. Başarısız ve karaktersiz bir erkek olduğu belli. Uzak dur.
20 YorumlaYa buraya Beyler yazmış ne var yani Ödemişsen bence haklısın ilk buluşmada senin ödemen sacma Bir de dediğin gibi kendisi davet ediyor hani birkaç buluşmadan sonra hani bir şey olmazdı sen ödersin aranızda hani sen ben olmazdı ama dediğin gibi ilk buluşma
00 Yorumla😅😅😅😅😅😅 kolayı var bu kadar zoruna gittiyse görüşme ya da alman usulu yapın sevgili olmaya calıstıgın ınsana harcadıgın parayı bı kadar sorun etme her sey para değil belkide cebinde o an parası yoktu bilemessin o cağırdı o ödücek diye de bi kural yok ayrıca ödemek istemessen gidersin ben kendımınkini verim sende kendınınkını ver dersin ama sen ben yapıyosan sımdıden 😅 birde böyle insanlara geçyorsan hayatındaki insanı senden de olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörüştüğün kişinin karakter analizini yapayım hemen :
Kendisi bakıcı arayan, kaypak, yılışık, eril enerjili biri. Yağlı kuyruk buldum yapışayım kafasında.
Olur mu soruna gelince: Eşek kadar adamlara maddi manevi bakıcılık yapasın yoksa olmaz 😄11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*dişil enerjisi yüksek biri
Valla biz daha 3.5 haftalık sevgiliyik benden borç para istedi bende paran yok ama senin için bulabilirim dedim öğrenci adamız kendi paramı kendime zor yetiştiriyorum nerden bulayım sonra bulamayınca bana yalancı demeye başladı bende engelledim ahmak ıslatan olmayın millet keriz silkelemek istiyor kanmayın
41 Yorumla
+1 yılAbi hesabı sana odeten adam dan adam mı olur lan bir kızın hesap ödediği nerede görülmüş
70 YorumlaBence iki tarafta ödeyebilir ama şöyle bir şey var ki, davet eden kimse o ödemeli ve ilk buluşmaysa bence ilkte erkek ödemeli. İlk buluşmaya seni çağırıp parayı sana ödettirip ilkte elini falan tutmaya çalışması iyi değil.
10 YorumlaBen olsam yediğini burnundan getiririm tam bi hödükmüş. Bide elini mi tutmaya çalışıyor. Yeminle sogudum da soğudum
60 YorumlaSaf mısınız ya, nereden buluyorsunuz böyle pinti, cimri tipleri. Sen dua et seni otele götürüp parayı sana ödetmemiş
30 Yorumla😂😂bu benimde başıma geldi aklıma geldikçe kendime gülerim bide bana hadi bu sefer hesap senden demesi bende şaka sanıp ortak öderiz sanmıştım ama o ödetmişti asla sadece erkekler ödeyecek sadece diye düşünen biri değilim ama daha 2ci buluşmada bana böyle yapmıştı bide kasaya kadar peşimden gelmişti sonra elimi tutup öpmek istemişti bide o günden o davravışından sonra benim için bitti iletişimi herşeyi kestim onunla sevde öyle yap yoksa çok yer seni söylemesi bacım
20 Yorumla
+1 yılOffff bıktım bu erkeklerden çok fazla yüzsüz pislikler hem sarkıyor hem seni sömürmeye çalışıypr hem Abaza. Lanet olsun bunlara ya ölseler keşke yani midem bulanıyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Yaa bii kess sesini. Kaç tane düzgün erkekle sevgili oldun? Çulsuzlarla takılmışsın ömrü hayatında. Gelip burada erkekler ölsün kalsın diye show yapma. Adam olun biraz.
+1 yılTüm hesabı mı ödedin? Yani onun yediğini de mi? Nasıl izin verir böyle bişeye yaa 🤦🏻♀️ Acaba cüzdanını mı unuttu? 🤔 Kolay kolay olacak bişey değil gibi bu yaa 😂
10 YorumlaÖdemekle iyi yapmışsın.
Delikanlılık sende kalsın.😃
Bu erkekten olsa, olsa cacığın içine salatalık olur.20 Yorumlailginç bir durum belki ısrar etmişsimdir öde demiştir ya oladabilir yani. bu kadar pasif görmeyin kendinizi
01 Yorumla
Soran+1 yılGözümden düştü bu haraketi ile
Hiç telefonunu bile açma. Ödesen bile onun bir hamlesi olmalıydı. Tam bir terbiyesiz
30 Yorumla
+1 yılNasıl bir adammış merak ettim gerçekten ben olsam teklif etmeye bile utanırım ki öyle birşeyi asla düşünmem bile
10 Yorumla
+1 yılYa tamam normalde kız da öder deeee. Hem ilk buluşma hem de erkek çağırdıysa kıza ödetmesi biraz şeyyyyyy🤏🤏🤏
10 YorumlaDerhal uzaklas o cocuktan seninlen yatip ve parakopardacak kacacak aman donda demefi deme ya o cocuk. op cocugu
11 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılBari kendini ödeseydi bee erkeğe bak ahhaahha 😂😂 Centilmenlik diye bir şey var ve bir erkeğe en çok yakışan şeydir kendisi.
10 Yorumla Aynen olur 🙄🤦♂️ şaka mı bu direkt ilgiyi alakayı kes heryerden engelle konuşma bir daha
20 Yorumlaİlk hesabı kadına ödeten erkeğim demesin bence 😂Çok saçma...
24 Yorumla
+1 yılolmaz kesinlikle türk erkeği seçmicen bi kere zaten cimri hepsi
20 Yorumlakaç seni banka gibi görüyor promosyonda sensin
20 YorumlaEn kötü ortak ödenmeliydi. İlk buluşma için garip olmuş
21 Yorumla- +1 yıl
🙏
+1 yılBence de saçma çünkü buluşmaya davet eden ödemeli veya iki taraf da kendisininkini ödemeli onla tekrar buluşma
00 Yorumla
+1 yılHahahh bu şey gibi geldik yaptık ettik hadi bakalım herkes kendi parasını ödesin dua et beni görmek için para ödiyceksin dememiş
00 Yorumlaİlk buluşmada sen mi ödedin. O adam hangi ülkeden yabanci olmalı. Ya da senin baban zengin olmalı o yüzden paranı yemeye gelmiştir
00 Yorumla
+1 yılbu yasıma kadar bır kadına cay ısmarlatmadım kendıme olmaz görusme
02 Yorumla
Soran+1 yılYa yaptığı çok ayıp kendisi çağırdı ben ödedim canım yerine kondum resmen
- +1 yıl
ya parası olmayabılrı anlarım ama bırını davet edıp ona odetmek uyanıklıktır sana erkek olarak oneırm uzak dur cımrı ınsandan olmaz
Çok ayıp geliyor bana ilk buluşmada kızın hesap ödemesi
10 YorumlaSadece soru başlığına göre sen haklısın tam bir kekoymuş
10 YorumlaYaa belki parası yoktur ya da seni denemek istemiştir
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyon olabilir de ben utandım aq ilk buluşmada erkek ödemeli
- +1 yıl
Centilmenlik ya bence bi görgü kuralı
hadi ordan et gitsin ondan erkek olmaz kadına hesap ödeten etek giysin
10 YorumlaEe hep biz mi erkeğin parasını yicez onlarda yesin az yazık
10 Yorumla
+1 yılLan davet eden ısmarlamaz mı bsksjsjwjkkw neyse ne olcak awk
10 Yorumla
+1 yılBizim sonmez reisin bir lafi vardi, hem fakir hem s.. kalkiyor diye. tam olarak boyle olmus. Hesap odeme konusu tamamen opsiyonel bir sey olmakla birlikte hem davet edip hem odememesi cok buyuk kabalik. Ve evet olmaz. Gerek yok kasmaya.
20 Yorumla
+1 yılBöyle beleşe aşk var mı hala ya. ne aptal erkek ler Va ya. utanmadan kıza hesap odetiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen şöyle söylim ikinizdende bir şey olmaz sen burada hesabı ben ödedim diyosun burada bunu smylemen bile geçmiş ilşkilerini açık ve net açıklıyor bence destek diyorum.
00 Yorumla
+1 yılParam varsa sıkıntı olmaz ama olmasaydı üstüne ben ödesem biraz zoruma giderdi.
00 Yorumla
+1 yılSorunun cevabı sorunun içinde zaten ceplerinde para yok kız tavlamaya çalışıyorlar Allah’ın kekoları
00 Yorumla
+1 yılHesabı ödeyen kız bir adım öndedir. Nikah basılır o derece.
00 Yorumla
+1 yılHesabı sen nasil ödedin onu anlamadim, o mu öde dedi
00 YorumlaYa parası yok ya cimri ya da seni denemiş. Artık hangisi bilemiyorum...
00 YorumlaNe olmuş yani ödediysen bana göre bu tarz kadınlardan olmaz. Derdi hesap olandan ne beklenirki..
00 Yorumla
+1 yılCimrilik bu başka bişey değil hadi sen çağırıp ben odeyecem illa desen hadi neyse
00 Yorumla
+1 yılHahshahajanahıwn Adam ta en başından başlamış mikmeye 😁
00 YorumlaSadece kendi yediğini içtiğini ödeseydin, hepsini ödetmesi garip olmuş.
00 Yorumlane güzel devir değişmiş kızları sömürüyor artık oğlanlar :D
00 YorumlaSana bişey diyimmi senden bi cacık olmaz zengin koca bul kendine
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 430 cevap paylaştı.
u +1 yılOlmuş bitmiş bir dahakine sen ödemeye istekli davranma bırak o ödesin.
00 Yorumla
+1 yılAdam davet etmiş parasını o ödesin bir zahmet olmadı beraber ödersiniz sen neden tek ödedin
00 YorumlaO çağırdıysa bıraksaydn o ödeseydi niye sen ödedin ki
00 Yorumla
+1 yılOlmaz. Ortak ödemeliydiniz. Kimse kimsenin çocuğu değil.
00 YorumlaSen niye oduyorsun ki odemeseydin, o hiyardan degil sevgili kapı onundeki paspas bile olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa sen ödeyince ne oldu normal yani bizde herkes kendi hesabını kendi öder erkek diye omu ödeyecek herzamn böyle şeyleri takmayın ya
00 YorumlaNormalde davet eden öder.
Buna tenezzül etmeyen orjinal kadınlar da, adamlar da vardır. Birlikte ödemeyi teklif eder. Veya kendisi öder.
Böyle şeyleri yük, dert gören, her şeyi para olarak gören bir kadınla zaten işim olmaz.00 Yorumla
+1 yılŞimdi ağzımı açmak istemiyorum ama bu devirde özgürlük diyip hesabı erkeğe kitleden tek millet turk milleti herseyi bizden bekleyip özgürlük dediğinizde midem bulaniyor
11 Yorumla- +1 yıl
Ama erkek davet etmis davet eden öder
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl yani kasaya gidince ödemeye yanasmadı öyle durdu mu
00 Yorumla- Devamını Gör (124)
Devamını Gör(169)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > İlk buluşmaya o çağırdı, üstüne hesabı ben ödedim. Bu erkekten olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım