İsrail-Filistin gerilimi sonrası yeni haftaya yükselişle başlayan dolar 28 lirayı aşarak tarihi rekor kırdı. Kur, 28,11 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

İsrail-Filistin gerilimi sonrası yeni haftaya yükselişle başlayan dolar 28 lirayı aşarak tarihi rekor kırdı. Kur, 28,11 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.
Kur korumalı 3 gün sonra doluyor vadesi, iyi denk gelmiş o zaman 😀 şaka maka ülke bitti artık uzatmaları oynuyor, beklenen İstanbul depremi gibi, işte o tam son olucak, o zaman dövizi görün dicem hayatta kalırsak tabi
Doların rekor kırması için, bu kadar büyük bir savaşa gerek yoktu; Somalili ilkel kabileler arasındaki çatışmalar bile yeterli olabilirdi. Dış güçler, zor yolu seçiyor anlaşılan!
Hitleri kullanıp yahudileri öldürttükleri gibi şimdi de benzer olayı hamasa yaptırdılar. aptallar da yutuyor bir de taraf tutuyorlar. hoş geldin büyük israil'e giriş.
2000 lerin başında kimse doları takmıyordu bile Türk parası değerliydi. Bide ülkenin şimdiki haline bakın ne hale geldi.
@işinsanı hahaha yaşa bakma sen 😄 bunu en çok örneğini bu ülkede gördük beee hahahz
@işinsanı kendileri çok iyi hayata sahip olup baskalarina hayatin zorluğuna zorla şükretmeye zorlayanlar en ahlaksiz kisilerdir
Cevap
24Cevap
Almıyorum maalesef
Dünyada paranızı koruyan iki şey vardır altın be gümüş dolarinda enflasyonu var yine orada paraniz eriyor siz farketmeden 😂
Antartika da penguen kutup ayisina parmak atsa bizde dolar yukseliyir awq
KWMDMENDKENDMSNSMSNSKSNSKSNSMNS
Hayır almıyorum. Ben milli ve yerli bir insanım. Dolarla işim olmaz
Euoro artınca haber edinde
Bozayım süs diye almıştım 😄
Ülkedeki hersey dövize endeksli oldugu surece daha cok ceker bu millet 😏🤦🏻♀️
Halk böyle istiyor sorun yok
Sorun yok emekliye 5 bin tek seferlik maaşa ek ödenek vermis Kasım ayında ollerreyyy 😂 😂
Yok beee artık herkesten bıktım
İşe girdim 5 gün 6. Gün yarın akşama kadar 10 saat geçiyor zaman iste verdikleri para asgarş ücret oda günlük 380₺
380₺ neye yetecek? Neye yarar? Bosa calısıyor millet 380₺ icin 380 neye yeter bu hayatta
@burhandeja15 iste ben de bunu diyorum!! Doviz arttikca maasin artmiyorsa aldigin hicbir ise yaramaz,. hicbiseye de yetmez. Cunku ulkedeki her bi zıkkım dovize endeksli
Bak arabaya ses sistemi alacaz hoparlöre dolara bağlı dolar hesabı eve su borusu alacaz adam değerlere açıp dolara çarpıyor
Ne alorsak adam sefere bakıyor güncel dolar kac ise ona çarpıp fiyat hesaplıyor
Dolara bağlı her şey tamda halkın istediği gibi oldu halk böyle istiyor devam 😂
@burhandeja15 sorun yok diyon yine yani 🤣🤣
Ek iş yapıyorum seyyar satıcıyım kazancım iyi benim ondan 😂
yükselir mi acaba hiç anlamıyorum para işinden.
Yukselecek tabiki
@dobraerkek1 hadi bakalım bekleyelim o zaman 😊👍
Başka konuda fikir almak istersen yardımcı olurum
@dobraerkek1 teşekkür ederim. Gerek yok şimdilik ama aklımda olsun 🙏
Sen bilirsin kral
@dobraerkek1 eyvallah gözüm
Adamsin baboli
@dobraerkek1 yok değilim
Neden
Erkek değilim ve cinsiyetçi sözleri kabul etmiyorum 😊
Vaaayyy sevdim haklısın kraliçe oldu mu ☺️
@dobraerkek1 oldu teşekkürler 🙏😊
Selametle ✋
Bizde niye artiyor aramizda 12 gün mesafe var yürüyerek of ya
Klasik olacak ama bundan daha iyi gunler diyebilirim bilgi birikimime dayanarak bir yanlışı daha duzeltmek gerekirse dolar zirve yapmadi tl dibe cokmekte zirve yaşadı derseniz daha doğru bir ifade olur
TL nasil bir paraysa artik rusya-ukrayna savasir tl deger kaybeder, israil-hamas savasir gene tl degerkeybeder. deger kaybetmeye bahane ariyor gibi tl.
Binlerce insan öldü ve ölüyorlar, dikkatini çeken dolar mı?
Batı medyasında farkın yok profesör
Bunlar iyi günlerimiz, daha da beter olacak her şey
Öyle deme yahu dua edelim ama biliyorum duayla olmayacak
@dobraerkek1 maalesef öyle:(
Direkt dolar almıyorum ama dolar üzerinden yaptığım iki adet hayat sigortam var.
Bilmem duruyor öyle işte spolier vermeyelim. 😃
Her ne hikmetse dışarıda ne olsa burada uçuyor hiç düşme Yok
Bunu sebebi fazla türk lirası basımı yüzünden mi. Yani ekonomik olarak bir ülkenin para değeri diğer ülkede kendi parasından nasıl yüksek oluyor. Bu değer ne sebeple kaybediliyor?
Millet savaşıyor olan bize oluyor bu ne yahu
50 liralık mazot alıyorum
Petrole yine zam geliyor desene
Evet, leva borcum war, erimesin diye.
hayır
tether olarak aldım cuma akşamı
düzenli döviz alıyorum
kahrolsun amerika israil
Gerilime ne hacet bizim kur hiç düşmüyor ki
Benim para kur korumalı faizde duruyor
Faiz haram ama
Biliyorum
Türkiye de hükümet terörü var bunu anladığınızda aydınlanacaksiniz.
Bu sabah baktım 27.6. Nerede 28.11 gördün?
Almıyorum
40 olsa da satsam diyorum
Geçinemiyoruz
5 dolarım var evet
Ooo zengin koca
Kocam ol jdjd
Almam
Almıyorum.
Ben böyle coğrafyanım varya...
şu an kur nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?