Fatih Portakal, “Ek motorlu taşıtlar vergisini ödemiyorum. Çünkü kabul edilemez bir durum. Bir vergi 2 defa ödenmez." diyerek ödemeyeceğini açıkladı.

Fatih Portakal, “Ek motorlu taşıtlar vergisini ödemiyorum. Çünkü kabul edilemez bir durum. Bir vergi 2 defa ödenmez." diyerek ödemeyeceğini açıkladı.
Arabayı satmayan, hurdaya çekmeyen ya da yurtdışına çıkarmayan hiç kimsenin arabası, ek MTV ödenmedi diye parka çekilemez. Konu Anayasa Mahkemesi'ne taşındığı için ödememek daha mantıklı. Çünkü Anayasa Mahkemesi kararları geriye işlemez, ödeyen parasını gelecek vergiler için mahsup ettiremez. Geçmişte benzer uygulama iptal edildiği için yine iptaline kesin gözüyle bakılıyor.
Dünyanın en çok vergi ödeyen milletiydik zaten. Oy verenlere ödetmek gerek bunu. Kanun tek kişinin elinde. O isterse asar keser vergi koyar hapse atar hapisten çıkarır ihale verir memleket satar alır. Tek çaresi akıllı oy vermekti. Bu memlekette akıllı adam yok. Aynı hatayı 5. Kez yapan mallarla dolu bu ülke. Hepsi gerizekălı. O yüzden düzelmez boşverin fatih bey. Siz kıyameti koparsanız - açıklar çok o yüzden oldu bunlar diyecek, suçu sadece milletin açık popo>nda arayacak gebeş kaplumpağa ordusu var artık türklerin olmayan türkiyede. Saygılar
bir vergi iki defa ödenmez mi :)))))
bu adamlar nerede yasiyor herkesin ancami aklina geldi alirken kdv ode ötv öde pul parasi yillik vergi de öde :)
bak reis herkesden nasil catir catir faiziyle alicak :)
hukuk kabul eden bir hukumetimiz mi varda ikiyi ucu hesap etmeye basladik :)
Ödememek gibi bir lüksü olsa kimse ödemezdi.
Seneye mecbur öder. Yoksa ne muayene ettirebilir ne satabilir ne de başka bir şey yapabilir.
Cevap
9Cevap
Bence değil.
Bu zübükzadeye inansaydım Kemal Cumhurbaşkanı olmuştu.
Kendisi vergi ve cezasını çok kolay ödeyebileceğinden işkembeden sallıyor.
Aynen Kemallin elektiriğini kestirmesi gibi tribüne oynuyor.
ister öde ister ödeme muayeneye gidince paşa paşa ödersin yoksa arabayı kullanamazsın
Hesabina bloke koyarlarsa kuzu kuzu öder faiziyle birliktelik
Ben de ödemiyorum. Bir jeep bir sedan aracım var. İkisini de yatirmadim.
Arabayı satarken ya da muayeneye götürürken alırlar :) Devletin alacağı kalmaz
bır gun odemen ıkı gun odemez üç gun odemez dörduncü gun alırlar
Haklı vergi ödemek istemiyoruz yeter artık.
Bizde protesto yapacak zihniyet yok
Siz buna uymayın fazla fazla çıkar sonra
Bende isterdim ödememeyi ama seve seve alırlar
Seve seve öder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?