AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
Sen kendi içinde mutlu değilsen para sana bunu veremez, sen kendi içindeki huzursuzluk ve mutsuzluk sebebini bulup çözmelisin demek istemiş.
Para mutluluk getirir. Adamin işi gücü bitmiyor hep bişeylerle ugrasiyor haliyle yoruldugundan öyle demistir.
tamam kardeş sen oradan bana 500 bin euro sal nasıl mutlu oluyom seyret acuna mesaj atsam görür mü be :D
Sağlık dışında her şey Para.. aksini
söyleyenler olacaktır, zerre kadar İnanmam söylediklerine.
Evet doğru demiş para her şeyi satın alamıyor ama ben genede Ferrarimin içinde ağlamak istiyorum 😎😎
Paranın yanında mutlu olman için birtakım şeylerde gerekiyor yoksa kağıttan veya istediklerini bir miktar alman dışında birşeye yaramaz
Mutluluk getirmesi için onu sevdiklerinle paylaşman gerek. Yoksa dünyaların olsun sevdiklerinle paylaşmaktan sonra bence mutlu etmiyor
Tecrübe edip yorum yapmak isterdim ama tahminim şu yönde; sonradan gelen zenginlik başlarda mutlu etsede sonu hüsran.
Zenginlik daha çok ego tatminidir lüks yaşarsın ama içindeki huzuru yakalayamazsın.. mal mülk bunu sağlayamaz..
Para güç rahat yaşamak harcamak olarak bilinir/Mutluluk getiren Hayatın kendisidir ( Para ) Araç tır. !!!
Zengin insanlar hep aynı şeyleri söylüyor nedense.. Ben katılmıyorum.. Bu kadar zengin olursam fikrim değişir mi bilmiyorum
Kullanmayı bileceksin gidip ortalık mallarına gönlünü kaptırırsan gözlerin körelse tabikide mutlu olamazsın
Mutluluk getirmesi de rahatlık getirir paran için sana iyi davranirlar para gelişi bitmiyorsa da ölene kadar çok da keyfin kaçmaz
Sorumluluk arttığı için zihinsel ve fiziksel zorlukta artıyor o yüzden haklılık payı olabilir biraz
Ya bırak canın sıkılsa atla uçağına git tatil yap toparla sonra gel mutlu olmuyorsun paran olsa bile tamamen şımarıklık
Doğru. Zengin olmasam da finansal özgürlüğümü kazandım. Ancak mutlu olmaktan çok uzağım. Önce kendinizi sevmeniz gerekiyor bence.
@librarian96 3. Gün mü hımm. Hadi ya. Vay be öylemiymiş. Kazıklandık
3. Gün ne alaka?
Şu anda param yok ve mutsuzum.
Bari param olsun, kaldığım yerden mutsuz olmaya devam etsem de olur amerikyum.
Evet bazı şeyler paradır ama zengin olupta gerçekten çok mutlusunu görmedim çok zengin tanıdım ama mükemmel mutluyu görmedim
Çözülen her problem bir yenisini ortaya çıkaracağı için zengin olduktan sonra da başka sıkıntılarla uğraşıyordur
Ne iş adamları gördük kafasına silah dayayıp intihar eden. Adam haklı. haksız diyenler at gözlüğüyle bakıyor olaylara
Yav bu acunda artık istediği herşeyi almış neymiş mutluluk getirmez miş para olmadan hele bu devirde hiç bir şey olmuyor
Zengin olup sen ya da yakınlarının sağlık problemleri varsa mutlu olmazsın. Onun dışında mutsuz olmak biraz zor bence.
Herkes ihtiyacı olanı arar. Uzun zamandır Acun'un para ihtiyacı olmadığı için kolaylıkla söyler böyle.
Olsun bir parayı görelim de sonra karar veririz mutlu edip etmediğine 😂
Konfor sağlar.
Mutluluk bakış açısı ile ilgili.
Nispeten doğru ama genel bakınca şov için söylenen bi söz olduğu da aşikar
Para mutluluk getirmez asla insanı felakete bile sürükleyebilir azdırır kudurtur
Haklı bence. Çok param olunca ekstra mutlu olamıyorum
Bir yahudi sözü der ki; para mutluluk sağlamaz ama spor arabanın içinde ağlamanın tadı farklıdır. 😅
Para konforlu bi yaşam sağlar ama huzur verirmi orasini bilemem
ne cahil bi adam Allah saglık, sıhhat versin diyecegine kuru kuru paran olsun diyo her parası olan mutllu huzurlu muymuş sormak gerek bence hayır
Allahım ben tamda bu mutsuzluktan istiyorum hiç sorun değil bi deneyelim lütfen 😄
Türkiye de yaşıyorsak getirir. Kabül edelim bunu !
Parasızlığı tattım o da mutluluk getirmedi bir de parayı denesek belki getirir ya😂
Parası olmayanlar için evet bazen mutluluk getirir.
haklısın acun bey lakin hiç kimse öyle 0dan zengin olamaz oluyorsa bir haltlar yiyordur
Doğru söylemiş bence madde insana bir süre mutluluk veriyor.
Doğru demiş. Önemlş olan parayı nasıl harcamayı bilmek
Paranın gelsin de mutsuzluğunada razıyım ya sorun yok
Tam istmeiyorsa versin bir 50milyon dolar bakalım parayla mutlulukoluyormu nid ebiz test edelim
Tabiki söylediği doğruda bunu ilgi çekmek için medyanın olmak için yapıyor
İnan para mutluluk getirir Eger o mutlu olmuyorsa parasını bana göndersin o zaman
Belki mutluluk getirmez ama parasızlık mutsuzluk getirir
Bence para mutluluk getirir ama bir süre. Çünkü insanız hayatimizda ailesel problemler olabilir.
Toplumumuzda hırslar ve heveslere ulaşmak, mutluluk ile çokça karıştırılır.
Para herşeyi yapar diyen adam, para için herşeyi yapan adamdır diye boşuna dememişler..
Parasızlık ayrılık getiriyor o kesin, ama paralı mutluluk olur mu bilmiyorum
Abi parayla mutluluk bir yere kadar oluyor büyük iş verenlere bakın senin yediğini yiyemiyor.
Para getirir bir şekilde. Para gelsinde mutluluk getirmese de olur.
Üsten konuşmak kolay tabi ciddiye bile almıyorum bu adamı.
Abi ona ben kendim karar vermek istiyorum. Kim verecekse parayı versin bana 🤣
Para zaman satın alır yani başka insanlara muhtaç kalmazsın özgür olursun.
acunla banka hesaplarımızı değişelim ben mutlu olurum
Getirir getirmez diyen zenginker paralarını dagitsin bize test etsinler
Hikaye para hep mutluluk getirir mutlu olmasını bilene... Ama en başta sağlık olması koşuluyla...
Bizde derdimiz var sanıyoruz Allah'ım bizede şöyle dertler ne zaman vericn
Mutlu olunmaz diyorlar ama zengin daha zengin olmak istiyor. Kimse yetinmiyor
Onlar boş laflar parası çok olup çok mutsuz olan taniyorum
Hayır getirmez huzurun yoksa milyonlar sahibi olsanda boş
Para varsa, mutlu olmanı sağlayabileceğin şeylere de ulaşman kolaylaşır..