AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
Para nazaran mutluluk getirmiş suni mutluluk getirir
Buda zenginlerin bahanesi para mutluluk getirmezmis getirir nasil getirmez.
Yani biryandan bakınca doğru para bulunca mutlu oluyorsun zengin olunca degil
Zenginlikten sıkıldığı için öyle demiştir. Yeni zengin olsa hiç öyle demezdi
Parasız mutlu olunmuyor sonuçta karnını doyurman lazım ama para da mutluluk getirmiyor.
Doğru söylemiş mutluluk para değildir parayla saadet olmaz
Para parayla satın alınabilecek şeylerde mutluluk sağlar.
En büyük yalan onlar hep mutlu olmaz zaten ama o lükstende vazgeçemezler nedense
Deneyimlemek lazım hesabıma yüklü miktarda para gelirse dener söylerim
Para mutluluk getirir açıkçası. Mesela kira ödemektense bir evim olmasını isterdim
Mutluluk getirir, ama yalnız harcarsan hiçbir anlamı yok 🤷♀️
o söyledi diye değil ama sağlık olmadığı zaman para işe yaramıyor
Parası olmayanların hepsi getirir demiş 😅 demek ki KS nin %80 i fakir 🥹
Mutsuzluğumu bahçeli havuzlu denize sıfır villada yaşamayı tercih ederim.
tabii doğru para ancak gelip geçici mutluluklar kazandırır anlık o da
Doyumsuzluğa çözüm yok herşeye sahip olmak bi yerden sonra sıkıcı bile gelebilir.
karun gibi zengin olrsan tabi mutsuz olrsn.
normal zengin olacaksın. bak nasıl mutlu oluyon :D
İkisinide dibine kadar tatmış birisi olarak söyleyim; parasızlık mutsuzluk getirir buna katılıyorum. Ama para mutluluk getirmez.
Paran yoksa mutsuzsundur doğru ama paran varsa mutlusundur yanlış.
"Para insanın cebinde olan, mutluluk insanın kalbinde olan bişey. Şehirler kalabalıklastıkça olaylar artar, paran arttıkça etrafında bulunan iki yüzlü çıkarcı insanlar artar. Ne demişler azıcık aşım, ağrımaz başım."
işine baksın,
istediğin yere gitmek, özgürce dolaşmak, istediğin bir şeyi satın almak, dilediğin yerde yemek yemek, en güzel yerlerde tatil yapmak vs. vs... bunlar mutluluk getirmeyecek mi? :) Alaycı gülümseme
Para mutlu eder ama her konuda tatmin etmez demek istiyor. İstediği giysiyi alıp giyersin bı gün mutlu olursun. Ama hatırası anısı olan bir gömleğin yırtılsa üzülürsün gibi bişey acun un demek istediği
Oluyorsun ama ayni seyleri yaparsan yine sıkilırsın
Belirli ölçüde maddiyat gerekli ama mutlu olmayı bilmeyen insana dünyaları verseler yine somurtur.
Hepsi yalan dolan. Garibanları uyutmak adına ayak yapıyorlar. O yatlarla katlarla gezmeyi babasının hayrına mı bedava mı yapıyorlar. Bütün servetini alsınlar beş parasız mutlu Mesut yaşasınlar
Saglik huzur parayla satin alinmiyo maalesef para cok onemli ama mutlulugu sadece parayla genellestirmek olmaz parasi olup cok mutsuz olanlar var ve parasi az olup huzur dolu olanda..
Fakirin gdo hormon kimyalsal tarım zehirleri kimyalsal katkılar içeren yiyecekler yediği ülkede zenginler %100 organik tüketiyor ve ek olarak sen hastaneye gidiyorsun 8 ay sonraya randevu veriyorlar zengin helikopteri ile özel hastaneye dilediğinde gidiyor. Gecenin ücü dahi olsa doktor yatağından alınıyor. Yani zengin her şeyi parayla alır.
@hakan-salihoglu Sağlığı alamaz ama emin olun sağlık parayla alıncak bişey değil
Amerikada bazı kanser ilaçlarının fiyatı 1 milyon dolar ve alıp kullanınca iyileşiyorlar. Alır sen fakir avuntularıyla sağlık huzuru alamaz diye buna kendini şartlamışsın. Bak ibrahim tatlıses bile kafasından tüfekle vuruldu yaşaması imkansız iken amerikaya özel uçağı ile gitti tedavisini oldu şu an sapa sağlam durumda.
@hakan-salihoglu psikiyatri hastaliğına çözüm var mı psikolojik rahatsizliga beynine bisey yapamiyo doktorlar yillardir cekiyorum tabi olaylarda tetikliyo ama
ben hayatım boyunca 1 kere bile milyon dolar serveti olanın depresyona girdiğini görmedim.
beyne müdahale yapılamasa kafasından vurulan beyninin yarısı parçalanan ibrahim tatlıses şu an düzelmezdi.
orada püf nokta ne biliyor musun …. Nasıl zengin olduğun….
Para aile hayatımız başta olmak üzere herşeyimzii yakindan etkiliyor sağlığımız dahi paraya bağlı bu demek ki para herşeydir onsuz mutlu olmak mümkün değil
Para vizyon sahibi adamı mutlu eder. Para da zaten böyle insanları sever. Eline iki kuruş para geçince sosyal medyada şov yapan tiplerinki sonradan görmelik.
Çok para ile doğrudan herkes mutlu olamayabilir ancak insan biraz kafasını kullanıp parayı iyi yönetirse mutlu olabileceği ortamları oluşturabilir. Parayla mutlu olunmaz sözü genelde zenginlerin, fakirlerin hep fakir kalması için üzerlerinde oluşturmak istedikleri psikolojik bir telkindir.
Ziktirsin yfşak herif bunu da bela ettiler başımıza
Para her şeyi getirir sadece 2 şeyi yerine getiremez gerçek sevgi ve sağlık ama zengin olupta çok mutlu olanda var
Dolaylı olarak getirir elbette
Ancak tedavisi olmayan bir hastalığı olan zengin bunu derse hak veririm.
İnsan zengin veya fakir olduğunda farketmeksizin üzülmek için pek çok yollar bulabiliyor. Duygularımız bizimle olduğu sürece bu hiç değişmez
Kişiye göre değişir. Kimisi parayla mutlu olacağını bilir zaten. Kimisini başka şeyler mutlu eder. Para mutluluktan ziyade kolaylık sağlar.
Para mutluluk getirmez demek fakirlerin kendini avutma şekli olmuş artık. Para mutluluk getirir abi.
Her zenginin söylediği yalandır bu. Buna inanmayın. Paran varsa kendini mutlu ede bilirsin
Bu soru tereddutte birakdi beni 🤔getirede bilir getirneyede
Tabi öyle der kendisi yiyip içip geziyor daha ne olsun
yani para olunca insanlar istediklerini alabiliyolar bence evet
Getirir belli bir ölçüde mutlu eder ama önemli olan sağlık onu da artık para ile alıyorsun
Hem evet hem hayır ama Varlık seviştirir yokluk dövüştürür
Aynen abicim sen ver paraları zaten fark etmiyo senin için
Ben küçük yaşta olmama rağmen o benden daha genç duruyor bu mutluluk değil de ne 🙄🙄🙄🙄
Getirmez diyenlere inanma ben mutsuz olanını görmedim
Hayatını kolaylastiriyor ama kesinlikle mutluluk getirmiyor
Parayla mutluluk olmuyormus oyle diyor zenginler (yersen)
Parasiz mutlu olan varsa?
Para yanında başarıyı, kadınları, sağliği getiriyor. Bütün bunlar eşittir mutluluk
ciddiye alıp cevap bile vermeyin adamın tek derdi gündem yaratmak
Cok çelişkili açıkçası ilk baştacok mutlu etsene sonrasında boşluk olusturabilir
Herşeyi parayla satın alamazsın özellikle de sağlığı kişiliği karakteri.
Mutlu olacağın şeyleri yapman için , paran olması lazım , İyakşamlar
O zaman bize versin bütün patasını bakalım yiyor mu
Bağış yapsın derdim de adam daha ne yapsın Türkuye icin🥰Yüce gönüllü adam
Çok zengin olayım da mutlu olmasam da olur
Neymiş o
olsun dolarlarla silmek istiyorum göz yaslarimi
Şimdide mutlu değilsek bari paralı mutsuz olalım
Helal rızık mutluluk getirir
Bence tek para getirmez, sağlık çok önemli
Paara mutluluk getirir
Çok saçma bir çıkarım yapmış