Para & Ekonomi İstanbul'da Halk Ekmek fiyatına %66 zam geldi, 5 TL oldu. Halk ekmek alıyor musunuz? Deisa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor 250 gram normal ve kepekli halk ekmeğine zam gelmiş. %66 zam yapılmış.3 TL'den 5 TL'ye çıkmış. İstanbul'da Halk Ekmek fiyatına %66 zam geldi, 5 TL oldu. Halk ekmek alıyor musunuz? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 755 cevap paylaştı. Yakında bu gidişle başlık parasına zam gelir 😃İnsanlar bu zamlar yüzünden belini doğrulamıyor 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Ekmek bazen alırım 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 451 cevap paylaştı. bizde 7.5 provaksyon yaratmaya çalışıyorsunuz? şimdi buna zam mı diyorsunuz? yaşadığınız yerde kaç lira ya da kaç euro? neden 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı. Halk ekmege geldiyse diğer fırın ekmeğine de gelmesi yakındır. Bu rakamla ikisi eşitlendi neredeyse, halk ekmeğin bir farkı kalmamış... 0 0 Yorumla
SecurityGkhn Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Aslında az çünkü sokaklara çıktığımızda heryere ekmek asıyorlar. Ama pahalandığı zamanda durumu olmayanlar alamıyor. 0 0 Yorumla
ᏋdᎥ35 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Halk ekmekten halk kısmını kaldırsınlar artık. 😃 Normal durum bence çünkü enflasyon var. 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Artık ekmek yemiyorum zaten zararlı maalesef ki fiyatıda zararlı hale geldi 0 0 Yorumla
HappyHalloween Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl Fırınların durumu ortada sırf hijyenik diye halk ekmekten ekmek almak mantıklı her türlü 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 339 cevap paylaştı. O kadar şeye zam geldi 3 den 5 olan ekmek mi dikkatini çekti 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Dolar 27 benzin 35 tl akp iktidara geldiğinde dolar 1.20 idi 0 0 Yorumla
ucundanaccık Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl Almıyorum, haftada 1 ya da 2 gün ekmek yiyorum evde 0 0 Yorumla
Strexs Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ahh bu CHP'liler ya yine her şeye zam yapmışlar olmaz ki böyle aa 0 0 Yorumla
boynuzluvoyvoda Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl %66 zamlı fiyatı bile 5 lira. Siz bu ekonun hakkını zor ödersiniz he 0 2 Yorumla Sky_Walker +1 yıl Kanka hiç halk ekmeği yedin mi Yorumla boynuzluvoyvoda +1 yıl İstanbul'da yasasam yerdim heralde Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 88 , eic 45% +1 yıl Hayirlisi olsun umarim kurtariyordur ekmegi yapanlari 0 0 Yorumla
Nosti Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Almıyorum zaten her şeye zam geldi zaten hiçbir şey de alamıyoruz 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Nerde satılıyor bu halk ekmek bana hiç denk gelmiyor😂 0 0 Yorumla
Ahmet_E Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Ben ekmek tuketmiyorum. Ama marketten aldığımda 7Tl 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Herşeye zam geliyor neden İBB nin yapmış olduğu zam birilerine batıyor anlamıyorum 1 0 Yorumla
Stabeckss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl bütün fırınalr 8 tl yaptı halk ekmek yapıncamı suç 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aslında en temiz ekmek. Ama ben tercih etmiyorum 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 408 cevap paylaştı. Bunlaf iyi gunlermiz 0 0 Yorumla
ainoshinkiro Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl reis az bile yapıyor size ahahahaha 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 349 cevap paylaştı. Normal bu enflasyonun etkileri işte 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. az 50 tl olsun isterim 0 0 Yorumla
Kantarma Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl 5 tl ye cikolata bilr kalmadi ekmek fiyati normal 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 447 cevap paylaştı. Zaten kayseri de aylardır 5 lira. 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hehh aferin bir onlar eksikti. 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Her şeye zam geldi bir tek maaşa zam gelmedi. 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşırı ucuz. Almıyorum 3 tl için değmez. 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 448 cevap paylaştı. 7.5 zaten bizde 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 639 cevap paylaştı. Arada alıyorum 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. hayır hiç almadım 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl ekmekle aram yok 0 1 Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Ne iyiyon Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 400 cevap paylaştı. Almıyoruz 0 0 Yorumla
DEADLY_666 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 98% +1 yıl Bir şey olmaz 😂 0 11 Yorumla Ahmet_E +1 yıl Öyle demek 🤣 Yorumla DEADLY_666 +1 yıl Millet bunu istedin az bile bunlara Tayyip diye diye taptilar türkiyenin A. yav her yerde mülteci gerçekten üzülmüyorum bunlara Yorumla Ahmet_E +1 yıl Ağzından bal damlıyor yine küçük hanım 🤣 Yorumla DEADLY_666 +1 yıl Sonuçta biz Atatürkün torunuyuz Atam da bunu isterdi Yorumla Ahmet_E +1 yıl Bunu istemezdi. Bunun olmasına izin vermezdi desek daha doğru olur. 🥰😅 Yorumla DEADLY_666 +1 yıl Ayn öyle ak koyunlar burada da var zaten Yorumla Ahmet_E +1 yıl Şii tamam sakin ol sadece izle 😅 Halin vaktin yerindeyse tabi 🙂 Yorumla DEADLY_666 +1 yıl Tik tok var mı sende Atatürk sayfası yönetiyorum da takip etmek istersen edebilirsin Yorumla Ahmet_E +1 yıl Süper. Ama tiktok kullanmıyorum. Lakin reklam çıkalım 🙂 Yardımcı olurum böyle bir konuda 🙂 Digital Marketing uzmanıyım. Yorumla DEADLY_666 +1 yıl Iyi olur 😂 Yorumla Ahmet_E +1 yıl Tkp attm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Yakında bu gidişle başlık parasına zam gelir 😃
İnsanlar bu zamlar yüzünden belini doğrulamıyor
Ekmek bazen alırım
bizde 7.5 provaksyon yaratmaya çalışıyorsunuz? şimdi buna zam mı diyorsunuz? yaşadığınız yerde kaç lira ya da kaç euro? neden
Halk ekmege geldiyse diğer fırın ekmeğine de gelmesi yakındır. Bu rakamla ikisi eşitlendi neredeyse, halk ekmeğin bir farkı kalmamış...
Aslında az çünkü sokaklara çıktığımızda heryere ekmek asıyorlar. Ama pahalandığı zamanda durumu olmayanlar alamıyor.
Halk ekmekten halk kısmını kaldırsınlar artık. 😃 Normal durum bence çünkü enflasyon var.
Artık ekmek yemiyorum zaten zararlı maalesef ki fiyatıda zararlı hale geldi
Fırınların durumu ortada sırf hijyenik diye halk ekmekten ekmek almak mantıklı her türlü
O kadar şeye zam geldi 3 den 5 olan ekmek mi dikkatini çekti
Dolar 27 benzin 35 tl akp iktidara geldiğinde dolar 1.20 idi
Almıyorum, haftada 1 ya da 2 gün ekmek yiyorum evde
ahh bu CHP'liler ya yine her şeye zam yapmışlar olmaz ki böyle aa
%66 zamlı fiyatı bile 5 lira. Siz bu ekonun hakkını zor ödersiniz he
Kanka hiç halk ekmeği yedin mi
İstanbul'da yasasam yerdim heralde
Hayirlisi olsun umarim kurtariyordur ekmegi yapanlari
Almıyorum zaten her şeye zam geldi zaten hiçbir şey de alamıyoruz
Nerde satılıyor bu halk ekmek bana hiç denk gelmiyor😂
Ben ekmek tuketmiyorum. Ama marketten aldığımda 7Tl
Herşeye zam geliyor neden İBB nin yapmış olduğu zam birilerine batıyor anlamıyorum
bütün fırınalr 8 tl yaptı halk ekmek yapıncamı suç
Aslında en temiz ekmek. Ama ben tercih etmiyorum
Yine iyi Elazığ da 10 tl oldu bir ekmek
Bunlaf iyi gunlermiz
alıyordum ama bundan sonra almam
Erdoğan Erdoğan Erdoğannnnn
reis az bile yapıyor size ahahahaha
Normal bu enflasyonun etkileri işte
%52 herşeyi hak ediyor
az 50 tl olsun isterim
5 tl ye cikolata bilr kalmadi ekmek fiyati normal
İyi oluyor. Daha da zamlansın.
Zaten kayseri de aylardır 5 lira.
Hehh aferin bir onlar eksikti.
Her şeye zam geldi bir tek maaşa zam gelmedi.
çok az bence 10 tl olmalı
Ekmek yemiyorum evdekiler yiyor onlar düşünsün😅
Zam görmeyen bir 7 kalmıştı
50 lira olmali
Aşırı ucuz. Almıyorum 3 tl için değmez.
Burada öyle bişi yok
Pasta yiyin sizde 😊
hayır
Bizim burada 7₺
Ucuzmuş xd
7.5 zaten bizde
Arada alıyorum
Almıyorum
hayır hiç almadım
Almiyorum
ekmekle aram yok
Ne iyiyon
Olsun
Gelirde gelir gelsin uçuyoz
Almıyoruz
Az 50 TL olmalı
Bir şey olmaz 😂
Öyle demek 🤣
Millet bunu istedin az bile bunlara Tayyip diye diye taptilar türkiyenin A. yav her yerde mülteci gerçekten üzülmüyorum bunlara
Ağzından bal damlıyor yine küçük hanım 🤣
Sonuçta biz Atatürkün torunuyuz Atam da bunu isterdi
Bunu istemezdi. Bunun olmasına izin vermezdi desek daha doğru olur. 🥰😅
Ayn öyle ak koyunlar burada da var zaten
Şii tamam sakin ol sadece izle 😅 Halin vaktin yerindeyse tabi 🙂
Tik tok var mı sende Atatürk sayfası yönetiyorum da takip etmek istersen edebilirsin
Süper. Ama tiktok kullanmıyorum. Lakin reklam çıkalım 🙂 Yardımcı olurum böyle bir konuda 🙂 Digital Marketing uzmanıyım.
Iyi olur 😂
Tkp attm
5tl çok mu
Şu an kaç para
Banane olm 😂😂
Allah akplilerin belasını versin
Alıcam artık
Ne 5 tl si bizden 8 liraya veriyorlar