İstanbul'da ekmeğe bugün zam geldi. İstanbul Ticaret Odası'na bağlı fırınlarda 200 gram ekmeğin fiyatı yüzde 30 artışla 6,5 liraya çıktı. Alınan kararla ekmek bundan sonra 6,5 lira fiyatından satılacak.

İstanbul'da ekmeğe bugün zam geldi. İstanbul Ticaret Odası'na bağlı fırınlarda 200 gram ekmeğin fiyatı yüzde 30 artışla 6,5 liraya çıktı. Alınan kararla ekmek bundan sonra 6,5 lira fiyatından satılacak.
Ben sadece bazı günler ekmek yerim sürekli ekmek yemem. ama zaten ülkede her şeyin fiyatı aşırı pahalı olmaya başladı yakında 10 tl de olur hiç şaşırmam. ekmek yersem de zaten çavdar ekmeği yerim genellikle
Olması gereken 10 TL. AKP seçmeni cahil fakirler isyan etmeden karnını doyursun diye ekmek fiyatı baskılanıyor. Fiyat belirlemek fırıncılara kalsa 6,50 TL olamaz.
Ben baget ve Trabzon ekmek seviyorum. Normal ekmekler aşırı beyaz oluyor. Genelde iki tane ama değişiyor ben farklı ekmekler alıyorum. Çavdar tam buğday, zeytinli felan onlar daha lezzetli oluyor.
Biz yine alabiliyor grubundayız perhiz için çok yemem aramam evde de yaparım makinem var ama Allah çok çocuklu aileye yardım etsin 🙏🙇
Cevap
15Cevap
10 olmamışmıydı ya ben takip etmiyorum annem alıyo😅 uygun geldi bana
İhtiyaç durumlarına göre değişiyor bazen iki bazen üç ekmek alıyoruz
Nerede 6.5 TL den satılıyor Avcılar da 7.5 TL den fırınlarda ve bakkallar satışta
Bizim burada 7,5 TL. Günde 4 ekmek alıyorum.
Sizde yine iyiymiş. Bize şu an 7,5 TL. Çok yakında 10 Tl oluyor.
20 tl olsun. Fırıncı da kazansın. Ekmek zaten çok sağlıklı değil. Patates püresi yiyin.
Bu daha fragman film daha yeni başlıyor. 2025 'e kadar daha neler olur neler
İstanbul'da bir çok fırında ekmek 9 10 tl civarında simit de öyle. Bu fiyat 6 ay once vardi.
Bizim burada 7,5 lira. Dıj güjler yine iş başında. 😃😃
burada 8 lıraya alıyoruz muhtemelen gram olarak bır tık daha fazladır
Bizim burada 7.5 bide deprem bölgesi demek ki akıllanmicak bu millet ahlak kalmamış.
Bizim burada 5 TL
Ekmek sevmiyorum ve Almanya'da yaşıyorum
İki ekmek alıyoruz 5 liradan
gunde hic ekmek satın almıyorum
En son aldığımda 8 lirsydı
Sadece 1 ekmek
3 eve 3 askıya
burada 230g 8 TL kafayı yicem
Ekmek az tüketiyorum
Burada 8 lira?
Gramajı fazladır.
7,5 liraydı
10 lira olsun
Seni 10 lirada durduran ne? Niye 20 değil?
@Banker_Bilo seni mi kıracağım olsun bre... 20 olsun 😄
Olsun, ben zaten ekmek yemeden de yaşarım.
@Banker_Bilo ben de 😄 ben sadece ekmekle karın doyurmak zorunda kalmasın insanlar demiştim. Onlar halinden memnunmuş. Olsun 25... Benim için nema problema
Kocaeli'nde 7.500
Hiç deme gitsin 13 âdet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?