Para & Ekonomi İstanbul'da 5 TL olarak satılan ekmeğin 7.5 TL olacağı iddiası var. Bu fiyat normal mi? Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sizce bu fiyat normal midir Güncellemeler+1 yıl Fiyatları yazdım ama fırınları olarak çevirmiş otomatik klavye. İstanbul'da 5 TL olarak satılan ekmeğin 7.5 TL olacağı iddiası var. Bu fiyat normal mi? Cevapla Fiyat Soruları Satış Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Aşırı pahalı cidden kimse de bir şey demiyor 1 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Şu anki piyasaya göre normal. Fırıncılar faturalarını ödeyememekten yakınıyorlar. Asgari ücrete göre çok elbette. 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tekirdag da oturuyorum 4 .5 tl aldım. 4.5 tl çok geliyor 7.5 olursa insanlar nasıl alacak 1 3 Yorumla Delibirisi1 +1 yıl Bence bu millet bu zamları hak etti ama hak etmeyenler cezasını çekiyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yine akıllanmayacaklar Yorumla Delibirisi1 +1 yıl Sokak röportajında bir kadın bağıra bağıra konuşuyordu iki paket makarna versinler yine Erdoğan'a veririm oyumu diye. Yorumla
I-Love-Me Takip Et Xper 6 Yaş: 55 , eic 100% +1 yıl Ya sabır. Unlu mamüllerede zam gelir o zaman. Hayırlı olsun. Normal olup olmadığı konusu da bende kalsın malum... 1 0 Yorumla
Nickboolamadimki Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl ohh iyi iyi daha çok sürünsün bu millet. Oy verin oy🤪 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşırı pahalı cidden kimse de bir şey demiyor
Şu anki piyasaya göre normal. Fırıncılar faturalarını ödeyememekten yakınıyorlar. Asgari ücrete göre çok elbette.
Tekirdag da oturuyorum 4 .5 tl aldım. 4.5 tl çok geliyor 7.5 olursa insanlar nasıl alacak
Bence bu millet bu zamları hak etti ama hak etmeyenler cezasını çekiyor.
Yine akıllanmayacaklar
Sokak röportajında bir kadın bağıra bağıra konuşuyordu iki paket makarna versinler yine Erdoğan'a veririm oyumu diye.
Ya sabır. Unlu mamüllerede zam gelir o zaman. Hayırlı olsun. Normal olup olmadığı konusu da bende kalsın malum...
ohh iyi iyi daha çok sürünsün bu millet. Oy verin oy🤪
Hiç normal değil
Değil tabiki
Ya yeter ama