Ben mesela eskiden arada bir hafta sonu serpme kahvaltı yapmayı bıraktım.

Ben mesela eskiden arada bir hafta sonu serpme kahvaltı yapmayı bıraktım.

Kafama göre kitap almıyorum. Ikinci el ya da kampanya takip ediyorum. Spor salonuna da gitmiyorum. Evde birkaç ağırlık setiyle çalışıyorum. Enstrüman kursuna giderdim, şimdi onu da kendi başıma devam ettirmeye çalışıyorum. Aslına lüks olmayan ama insanlara lüks gibi gelen birçok şeyden feragat etmek zorundayız. Temel ihtiyaçlar için bile ikinci kere düşünür durumdayız. Daha nereye kadar gideceğiz merak ediyorum.
Çok üzücü. Şu gençlere böyle bi ülke bıraktığımız için üzgünüm. Umarım bu yükün altında kalabilirsiniz.
Maalesef bir çok şeyi bıraktım diyebilirim yani aslında zaten bir şey yapmıyorum ama mesela tatile pek gitmiyorum artık ya da sevdiğim ürünlerden daha az almaya da başladım diyebilirim. bunların dışlında çok dışarı çıkmıyorum ya da mesela bilgisayarı yenilemek için biraz daha bekliyorum önceden olsa param odlukça yenilerdim çünkü teknolojik ürünleri kullanmayı oldukça çok seviyorum ama hayat o kadar lüks oldu ki artık nefes almak bile yakın da para ile olacak neredeyse
Kral anca pis işler yapı bu devirde hayatta kalabiliyorsun başka türlü iş eve gel uyu. Ama pis işlerde bize gelmiyor ya bu hayata devam edilen ya da bu hayattan uçup gidiceksin
Cevap
5Cevap

Biber mi yemiyon😬
Kahvaltı yapmıyorum. Eskiden istediğim her şeyi alır kahvaltı yapardım saatlerce. Şimdiyse karın doyuracak 2 öğünle kendimi kandırıyorum
Lahmacun kebap konusunda araya mesafe koydum 😂 artık on günde bir değil ayda bir yiyorum
Tezimle ilgili araştırma yaptığım sessiz cool bir Cafe vardı. Yolunuz unuttum artık.
Çay ve kahve fiyatları yüzünden değil mi?
Maalesef hatırladım yine göz yaşım pıt 😥
Umarım sizler bu ülkenin bu sorunlarını çözersin.
Umarım diyeceğim ama maalesef ışık göremiyorum. Bizde bu millet olduktan sonra orası biraz zor gibi... Allah sonumuzu iyi etsin.
Bir çok şeyi bıraktım say say bitmez fasfakirim😂😂😂😂
Neyi mesela efendim? 😊
Spor merkezini bıraktım 🤭
Onlarda yüzde yüz artırdı fiyatları. Sanırım elektrik ve kira giderlerinden. Tabi bide asgari ücret olayı var.
Çok fazla üzülmeyi bıraktım
Mantıklı
Düşünmeyi bıraktık.. Ödeyip geçiyoruz.
evden dışarı çıkmayı haha :)
Bir çok şeyden ödün veriyorum
Ne var ilk aklına gelen?
İkinci el kıyafet giymek gibi
Lahmacunu bıraktım.
Benim için bişey değişmedi her şey aynı
Zenginlik işte😬
Kıyafet almayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?