AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
senin agzına deng getircek sekilde terlıgı tam agzına vururum 80 bin az paramı 50 bini krediye versen 24 ayda 120 bin tl yapar üstelik bu maasın zamlanarak gider onu saymıyorum bile param degerini kaybeder diyosanda altın alırsın her ay 50 bin tllık
Kendi ofisim var , ne maaşı kimin maaşı 80 bin Türkiye’de mantıklı ol
Ofis ve evin masraflarını çıkarınca bana 20 kalıyor
öyle de 20 kalıyosa zor tabi ama yinede ufak birikım yapabilir ya da kredi cekip bi arsa bahce ya da müstakıl bi ev alıp devam edebilirsin
Bu hayat standardı ile ilgili 2 milyonluk araba 10vmilyonluk evde oturmak ayda 100 bin harcamak istiyorsan bu maaşla yapamazsın
Bende diyetisyen olmaya karar verdim. Bundan sonra gazetelere seda sayan diyeti hülya avşar diyeti diye yazı yollıcam Bende 80 100k kazanıcam
Tabi sizin işlerde zorlaştı artık, hayat pahalı olunca millet doğal diyet modunda yaşıyor. Senin portfoyun umarım pahaliliktan etkilenmeyen gruptadir
Nisantasinda diyetisyensin herhalde 50 bin kazanan 50 tane ya var ya yoktur türkiye de
50 binden fazla*
Bağdat Caddesindeyim
Tamam mekan ciciş , ofis sana mı ait kira mı?
Ofis kira , eski kiracıyım ofisin masrafları 20 bin + modada oturuyorum oranın da masrafları 20 ; yani paramdan bana diğer harcamaları da çıkarırsak aylık 20 kalıyor bir kenara atmak için
Ohoo moda da ciciş yer diğer harcamalar 20 den fazla ediyordur senin bence kalsa kalsa max 5-10 kalır gibi geldi bana ama bilemiyorum
Gece hayatın varsa yani arkadaslarinla falan dısarı cıkıyosan nasıl 20 kalıyo onu anlamadım
20 bin ofis masraflarım
20 bin ev masraflarım
20 bin kişisel masraflar + kredi kartı
Kalan 20 bin
Alkol , sigara kullanmıyorum
Alkol sigara yoksa tamamdır nasıl 20 kaldigını anladım araba var mı?
Var golf 2021 model ama
Valla bu ekonomi de ev ve araba alabilmek için ya borsa işlerine girişicen ya da dolarla veya euroyla maaş alınan işlere giricen. Mesela evden freelance çalışan yazılımcılar , 3d grafikerler ya da illustratörler dolarla maaş alıyolar atıyorum adamlar haftanın 5 günü 400 dolardan iş yapsa 2000 dolar ediyor bu da aylık 8 bin dolar yapar. Şu an 8 bin dolar 200 bin tl yapıyor ve freelance çalıstıkları için dogru düzgün vergide ödemiyorlar bla bla. Yani artık türkiye de çalısarak ev araba almak çok zor anlattığım tarz ek iş veya ana işler yapman gerekiyor.
Mesela ben fiverr adlı sitede bir tanr 3d graphic designer biliyorum. Tanesini 200 mü 150 dolardan mı ne haraketli kapak yapıyor ve yapması alıştıktan sonra çok kolay , kadının 4-5 bin 5 yıldız yorumu var yani günde en kötü 5-6 iş alsa ve bu kadın türkiye de yaşıyor olsa aylık 500 bin üstü para kazanır mesela bu kadın ev araba alır ama biz gibi fakirler alamaz.
Parayı yönetmeyi biliyorsun o zaman iyi kaazanıyor olman onu iyi kullandıgın anlamı taşımaz
Yaşadığım yerde evler 10 milyon
Ev almak fakir alışkanlıgı zaten. Paranı dogru yatırımlarda kullan ya da katlamayı ögren istedigin evde istedigin kiraya otur
Parayı istediğin kadar katla son 5 yılda hiçbir şey gayrimenkul gibi kazandırmadı
Sen öyle zannet :) Bitcoin geçen hafta bir gecede 320.000 TL kazandırdı
Bitcoin saçmalığı ile uğraşamam
Sana göre saçmalık insanlar milyoner olup ev alıyor sanada kiraya veriyor 😅
Sen aynı anda o maaş ile hem ev, hem de araba kredisi ödersin.
salla salla dur. 20 bin kazanan insanlar araba alıyor gayet krediyle vs
Almak istediğin arabaya göre değişir bu
600 binlik arabaya girdiler. gayet de rahatlıkla girersin o parayla
Arabam var zaten 600 binlik arabayı napayım benim istediğim arabalar 1-1.5 milyon
Pardon 1.5-2 milyon
tee allam ya. sat ikiye katla bunu da mı biz söyleyek
Nerede diyetisyenlik yapıyorsunuz
Ofisim var İstanbul
Cok kıda bir konu hakkında bilgi verebilirmisiniz
Diyet listesi isteme şansımız var mı
Evet ama ücretli :)
Üzdün
Ayda 80 bin kazanıp nasıl ağzını açabiliyosun? 😃
Ona göre de masrafım var çünkü
Tamam.
Sende adam akıllı bir işte çalış kendi işini yap
Kendi ofisim var
Boş iş kardeşim enflasyon yüksek bir ülke de o ülkenin parasını aldığın hiç bir işte bir şey olmazsın bak bana dolar kazanıyorum kafam rahat
80 bin tl mı pek inanmadim
Kendi ofisim var
Iyiymis istanbuldamisin
Evet
Maasina uygun bir ev al
Hangi üniden mezunsunuz
Bahçeşehir
Milleti aç bırakarak 80 mi atıyon her ay
Kendi ofisim var giderler de var
Ofisini yiyim
kredi çekip borca gir
Evler 10 milyon
10 milyonluk yerede girme sende şimdi
Tüm düzenim orada evim ofisim gidip alakasız bir yerde mi yaşayayım
örnek veriyorum üsküdarda ofisinse evin üsküdar da olmasın maltepe pendik taraflarından al?
ne diyeyim yani masrafın çok ki bir şey yapamıyorsun
Şükret güzel para ülkenin yarısı asgari alıyor
Masrafım çok , ayrıca Maltepe’de de evler pahalı
Cidden 80 cok az