0 ₺ - 300.000 ₺
300.000 ₺ - 500.000 ₺
500.000 ₺ - 1.000.000 ₺
1.000.000 ₺ - Ve Üzeri ₺
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Düğün vs masraf yok. sadece gelinlik ve damatlık eğer evlilik olursa
Düğün için masraf yapmak çok saçma o yüzden düşünmedim.
Cevap
6Cevap
500 binden daha fazla
En güzelini isterim, hiç bişeyim eksik olmasın 😌💅
Arkadaşlar delirdiniz mi 1 milyon mu harcayacak var aranızda? Şu evlilikleri azıcık insan gibi geçiştirmeye alışın. Her şeyiniz tam olmasın.
orta gelirsen net 300 bin.. Zenginsen 1 milyon da olabilir. Fakirsen evlenme sakın..
Hayatımın aşkı tutumlu ve anlayışlı biriyse 0-300 bin yeterli olucaktır.
en az 500 lük olurum abi ben :D
makyak mısınız abi evliliğe niye para harcıyorrsunuzzz.
ya masraf için zorlayan kadın toksik değil mi sizce de? Sonra ağlıyorsunuz. Ben evde oturdum televizyon izliyorum ben de suçlu oluyorum. düğünlere nişanlara saçma saçma paralar harcamak çok mantıksız. Param olsa bile yapmam. Mantıklı hiçbir kadın yapmaz. O tür şeyler isteyen kadınlar genelde ben merkezci.
ben de masraftan yana değilim. en azından gereksiz bir masraftan yana değilim. ancak iki taraf da arz ve taleplerinde birbirlerini üzmeden bu hayırlı işi tamamına erdirmelidir. Ben de sizden farklı düşünmüyorum. Ancak ankete katılan özellikle bey kardeşimizin nişanlıları için ben böyle bir yorumda bulundum.
İşte o kadınlar toksik oluyor ya. Ben düğün isterim, nişan isterim diyen kadınlar benmerkezci oluyor. Erkek de hepsini yapmak için koşturuyor, canım kadınımı mutlu etcem diye yeterli erkek olcam diye. ohooo. korkuyorum sonra üzüleceksiniz diye. Biz de suçlu oluyoruz burdan sonra öyle kadınlar yüzünden. Düğün mü kaldı şu devirde. Aklı başında hangi insan düğüne para harcar.
Herhangi bir evlilik süreci görmüyorum.
400-500
bir milyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar