Para & Ekonomi Evlenmek icin kendinize ne kadar para biçiyorsunuz masraf olarak? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Masraflarınızı belirtin Güncellemeler+1 yıl 200 bin verdiler var mı dusurebilen? Evlenmek icin kendinize ne kadar para biçiyorsunuz masraf olarak? Cevapla Evlilik Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. şu an düşünmüyorum ama en az 300 bin 0 0 Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl soruyu yanlış sormadan güzel soru be aga :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunlara takilmamalisin cok yorar😅 Yorumla BakirBirBey +1 yıl meslek muhasebe olunca saçma sapan şeylere takılıyorum :D Yorumla
Akiyama_ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Masraf olmaması için evlenmeyi düşünmüyorum 😑😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayatimi yasarim mi diyorsun😅😅 Yorumla
Yok829329 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 2 milyona bu donemde ya yaparsin ya yapamaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yetmezki 50 milyon lazim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 1.5 milyon bütçe hazır ama bu zamanda kadınlar a da güven olma ve saçma bir evlilik için bu kadar para havaya atılır mı da demiyor değilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
şu an düşünmüyorum ama en az 300 bin
200 bini gözden çıkardım
soruyu yanlış sormadan güzel soru be aga :D
Bunlara takilmamalisin cok yorar😅
meslek muhasebe olunca saçma sapan şeylere takılıyorum :D
Masraf olmaması için evlenmeyi düşünmüyorum 😑😂
Hayatimi yasarim mi diyorsun😅😅
2 milyona bu donemde ya yaparsin ya yapamaz
Yetmezki 50 milyon lazim
1.5 milyon bütçe hazır ama bu zamanda kadınlar a da güven olma ve saçma bir evlilik için bu kadar para havaya atılır mı da demiyor değilim