250 bine altın alsam 150 bin ev eşyalarına gitse 100 bin düğün, kına, nişan gibi şeylere gitse 500 gider tabi benim kadar evlendiğim kadın da para harcamalı 250 bin TL değerinde araba 150 bin TL ev eşyalarına 100 bin de düğün, kına, nişana para vermeli tek taraflı bu kadar para harcamam
Karım da bana 250 bine araba alırsa alırım ama 50 bin TL değerinde saat alırsa bende 50 bin TL değerinde altın alırım her şey bende karşılıklı bu yüzden de kolay kolay kız bulamam
Bir buzdolabı olmuş 30 000 TL, bir çamaşır makinesi 15 000 TL, bulaşık Makinesi 15 000 TL, çamaşır kurutma makinesi 15 000 TL , elektrikli Süpürge 3000 TL, akıllı robot süpürge 7000 TL, mutfak ufak elektrik aletleri 15 000 TL,2 akıllı LED TV 20 000 TL, ütü 2000 TL, halılar 8000 TL , perdeler 10 000 TL, oturma odası takımı 30 000 TL, misafir odası grubu 20 000 TL, yatak odası takımı 40 000 TL, mutfak ekipmanları 10 000 TL kafadan ev eşyası 230 000 TL, düğün salon min pastalı davullu zurnalı her şey dahil 60 000 TL, kına, Nisan masrafları 20 000 TL , eşinin gardıropını en baştan yeniden alacaksın kıyafetleri ni min 20 000 TL , Böyle gitti toplam 330 000 TL Dini nikah ta mehir olarak 4 tane 40 gram bilezik, bir set,1 alyans,1 nişan yüzüğü verdiğini söyledin diyelim gitti 250 000 TL diyelim gitti toplam 580 000 TL en
Niye öyle diyorsun ki babamın kuzeni evlendi 45 yaşında adam diş hekimi kadın buldu kadının evi de arabası da vardı babamın kuzeni de varlıklı adam gayet güzel gezip eğleniyorlar
Kanka ben odur 30 000 TL bulamıyorum kurduğum e ticaret işini sağlam bir temele oturtmak için bı 30 000 TL bulamıyorum Onlarca milyonlarca dolar kazanç sağlayacak projeleri sundum hep red edildi Bu ülke için her gece üzülüyorum İçim yanıyor Ama devletim benim sağlam iş kurmam için bana para vereceğine Gidip mülteciye para veriyor Neyin umudu kardeşim Hep ülkem için uğraşıyorum halen Ülkedeki kağıt krizine, enerji krizine, çöp atık yağlardan kurtulma sorununa çözüm buldum diyorum Atık yağlardan, kenevirden biyodizel yakıt üretimi yapıp bu yakıtı hem ısınmada, tüpte hemde arz li araçlarda kullanılacak diyorum petrol doğalgaz a ihtiyaç artık olmayacak diyorum dinleyen yok Kenevir den kağıt üretimi ülkeyi dünyanın en büyük kağıt üretimi yapan ülkelerden biri yapalım diyorum dinleyen yok Kenevir den kendir yağı üretimi yapıp zeytinyağı ve ayçiçeği yağına alternatif olsun halk düşük fiyata sofrada yağ kullansın diyorum dinleyen yok Kenevir den tekstil ürünleri üretimi yapalım ve tarım gelişsin diyorum dinleyen yok Elazığ tarım köyleri diyorum dinleyen yok Bu halk bizi dinlemiyor ki Hep bir şeyler ürettim fikir olarak destek yok En son e ticaret işine girdim kendi param ile kitap satışı ve Çin'den kağıt getirip satmakta da istiyorum ama 30 000 TL min para lazım veren yok ne yapayım Bu ülkede bide gelip destek vermeyenler bana kız mı verecek Ulan bir 200 000 TL Max olsa tüm hayallerime kavuşacam veren yok çocukluk hayalim olan o dükkanı 15 k ya Max 20 kya devir alacam gerisi ilede işi tam oturtacam parayı veren yok 30 000 TL para istedim veren yok Dinleri imanları para olmuş Min 3 milyon TL parası olanlar bı 200 000 TL'yi bırak 30 000 TL vermiyor lar borç olarak ya da destek olarak Hibe işi kur öyle gel kafasındalar Para nerde kursam sizin yanınızda ne işim var Bitiğiz Biz Tek sahibimiz var Allah Gençlere sahip çıkın desteğiz diyenler nerde Bu ülkede bize ekmek yok kardeşim
Güneş paneli ile elektrik üretip satmak istedim devlet ona bile izin vermedi sözde elektrik dağıtımı özelleştirme yapıldı asıl olan tekelleşme sadece yandaşları para kazanabilir sen diyorsun ki doğal gaz ve petrole alternatif buldum adamlar buna izin verir mi kendileri kazanacak sana bana ekmek yok
Ne yapacağız kanka Benim şu an bi 200 000 TL em olsaydı çocukluk hayalim olan o sahafı 20 k ya devir alıp ve geri kalan parayı adam akıllı kullanıp işleri oturdum Ben büyük projelerden vazgeçtim 200 000 TL para veren yok 200 000 TL bir zenginin bir yurt dışı tatili
200 000 TL sadece altın işi Mobilya diğer masraflar 300 000 TL Gitti sana 500 000 TL O kadar param ben niye evleneyim kendime normal çapta büyüğe yakın iş kurardım Altın fiyatları düşmeden evlilik zor
Hayır o kadının hakkı Diyelim sen kadından boşandın Sen kadına mehir olarak dini nikah ta bu altınları veriyorsun İlerde boşanırsan kadın zorluk yaşamasın diye Sen diyelim o altınları yani mehiri kadından aldın ev ya da araba aldın Sen borç olarak alıyor sun dinen Sen o parayı seve seve kadına geri vereceksin vermez isen diğer tarafta Allah hesabını sorar Borçlu gidersin Diyelim boşandın Aldığın altın işini vermedin yani mehrini kadına geri mahkeme çatır çatır faizli olarak senden geri alır Dinen altın işi vereceksin, maddi olarak bir şeyler vereceksin kadına mehir olarak dini nikah ta şahitlerin huzurunda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
500 bin en az
250 bine altın alsam 150 bin ev eşyalarına gitse 100 bin düğün, kına, nişan gibi şeylere gitse 500 gider tabi benim kadar evlendiğim kadın da para harcamalı 250 bin TL değerinde araba 150 bin TL ev eşyalarına 100 bin de düğün, kına, nişana para vermeli tek taraflı bu kadar para harcamam
250 bine altın alacağıma her gün rusa giderim 😁
Karım da bana 250 bine araba alırsa alırım ama 50 bin TL değerinde saat alırsa bende 50 bin TL değerinde altın alırım her şey bende karşılıklı bu yüzden de kolay kolay kız bulamam
Al benden de o kadar.
Bir buzdolabı olmuş 30 000 TL, bir çamaşır makinesi 15 000 TL, bulaşık Makinesi 15 000 TL, çamaşır kurutma makinesi 15 000 TL , elektrikli Süpürge 3000 TL, akıllı robot süpürge 7000 TL, mutfak ufak elektrik aletleri 15 000 TL,2 akıllı LED TV 20 000 TL, ütü 2000 TL, halılar 8000 TL , perdeler 10 000 TL, oturma odası takımı 30 000 TL, misafir odası grubu 20 000 TL, yatak odası takımı 40 000 TL, mutfak ekipmanları 10 000 TL kafadan ev eşyası 230 000 TL, düğün salon min pastalı davullu zurnalı her şey dahil 60 000 TL, kına, Nisan masrafları 20 000 TL , eşinin gardıropını en baştan yeniden alacaksın kıyafetleri ni min 20 000 TL ,
Böyle gitti toplam 330 000 TL
Dini nikah ta mehir olarak 4 tane 40 gram bilezik, bir set,1 alyans,1 nişan yüzüğü verdiğini söyledin diyelim gitti 250 000 TL diyelim gitti toplam 580 000 TL en
Ben veririm 600 bin sorun değil ama aynı masrafları kadın da yapacak diğer türlü kazıklanmış oluruz
Kadın sadece neyi karşılar söyleyeyim
Oturma odası takımı, oturma odası halıları, oturma odası perdesi, çeyizler falan
Kadında senin alyansını , nişan yüzüğünü de Alacak
Sende kadının karşılık olarak alyansını, nişan yüzüğünü alacaksın
Bunu kabul etmem masrafları yarı yarıya öderiz diğer türlü ben 500 kadın 200 harca enayi miyiz biz
Bulursan öylesini bacanak olalım
Bulamazsam bekar gezerim ki 40-50 gibi kariyer sahibi paralı kadın buluruz şimdi boşa para yedirmek yerine 40 dan sonra evlenmek daha iyi
O kariyer sahibinin akrabasını bana bul bacanak olak bende rahat edeyim bari
Olur tabi ki
Kanka keyfim yok tu güldük eğlendik hakkını helal et
Allaha emanet kanka
Niye öyle diyorsun ki babamın kuzeni evlendi 45 yaşında adam diş hekimi kadın buldu kadının evi de arabası da vardı babamın kuzeni de varlıklı adam gayet güzel gezip eğleniyorlar
Kanka ben odur 30 000 TL bulamıyorum kurduğum e ticaret işini sağlam bir temele oturtmak için bı 30 000 TL bulamıyorum
Onlarca milyonlarca dolar kazanç sağlayacak projeleri sundum hep red edildi
Bu ülke için her gece üzülüyorum
İçim yanıyor
Ama devletim benim sağlam iş kurmam için bana para vereceğine
Gidip mülteciye para veriyor
Neyin umudu kardeşim
Hep ülkem için uğraşıyorum halen
Ülkedeki kağıt krizine, enerji krizine, çöp atık yağlardan kurtulma sorununa çözüm buldum diyorum
Atık yağlardan, kenevirden biyodizel yakıt üretimi yapıp bu yakıtı hem ısınmada, tüpte hemde arz li araçlarda kullanılacak diyorum petrol doğalgaz a ihtiyaç artık olmayacak diyorum dinleyen yok
Kenevir den kağıt üretimi ülkeyi dünyanın en büyük kağıt üretimi yapan ülkelerden biri yapalım diyorum dinleyen yok
Kenevir den kendir yağı üretimi yapıp zeytinyağı ve ayçiçeği yağına alternatif olsun halk düşük fiyata sofrada yağ kullansın diyorum dinleyen yok
Kenevir den tekstil ürünleri üretimi yapalım ve tarım gelişsin diyorum dinleyen yok
Elazığ tarım köyleri diyorum dinleyen yok
Bu halk bizi dinlemiyor ki
Hep bir şeyler ürettim fikir olarak destek yok
En son e ticaret işine girdim kendi param ile kitap satışı ve Çin'den kağıt getirip satmakta da istiyorum ama 30 000 TL min para lazım veren yok ne yapayım
Bu ülkede bide gelip destek vermeyenler bana kız mı verecek
Ulan bir 200 000 TL Max olsa tüm hayallerime kavuşacam veren yok çocukluk hayalim olan o dükkanı 15 k ya Max 20 kya devir alacam gerisi ilede işi tam oturtacam parayı veren yok
30 000 TL para istedim veren yok
Dinleri imanları para olmuş
Min 3 milyon TL parası olanlar bı 200 000 TL'yi bırak 30 000 TL vermiyor lar borç olarak ya da destek olarak
Hibe işi kur öyle gel kafasındalar
Para nerde kursam sizin yanınızda ne işim var
Bitiğiz
Biz
Tek sahibimiz var Allah
Gençlere sahip çıkın desteğiz diyenler nerde
Bu ülkede bize ekmek yok kardeşim
Kanka benim umudum yok artık benim mutlu olmam imkanım
İyilik Maskesi altındaki nankör insanlar yüzünden umudum bitti
Güneş paneli ile elektrik üretip satmak istedim devlet ona bile izin vermedi sözde elektrik dağıtımı özelleştirme yapıldı asıl olan tekelleşme sadece yandaşları para kazanabilir sen diyorsun ki doğal gaz ve petrole alternatif buldum adamlar buna izin verir mi kendileri kazanacak sana bana ekmek yok
Ne yapacağız kanka
Benim şu an bi 200 000 TL em olsaydı çocukluk hayalim olan o sahafı 20 k ya devir alıp ve geri kalan parayı adam akıllı kullanıp işleri oturdum
Ben büyük projelerden vazgeçtim
200 000 TL para veren yok
200 000 TL bir zenginin bir yurt dışı tatili
Kanka hep yandaşları kazanıyor zaten
200 000 TL sadece altın işi
Mobilya diğer masraflar 300 000 TL
Gitti sana 500 000 TL
O kadar param ben niye evleneyim kendime normal çapta büyüğe yakın iş kurardım
Altın fiyatları düşmeden evlilik zor
Karşı taraf tüm bunları bilirken neden ısrarla altın ister bende bunu anlamam.
Mal mı satın alıyoruz?
Eş mı?
Hayır o kadının hakkı
Diyelim sen kadından boşandın
Sen kadına mehir olarak dini nikah ta bu altınları veriyorsun
İlerde boşanırsan kadın zorluk yaşamasın diye
Sen diyelim o altınları yani mehiri kadından aldın ev ya da araba aldın
Sen borç olarak alıyor sun dinen
Sen o parayı seve seve kadına geri vereceksin vermez isen diğer tarafta Allah hesabını sorar
Borçlu gidersin
Diyelim boşandın
Aldığın altın işini vermedin yani mehrini kadına geri mahkeme çatır çatır faizli olarak senden geri alır
Dinen altın işi vereceksin, maddi olarak bir şeyler vereceksin kadına mehir olarak dini nikah ta şahitlerin huzurunda
Buda saçmalık hani kadın erkek eşitti. Nerede kaldı eşitlik. Hayır onuda geç zaten nafaka ödüyoruz herşeyi paylaşıyoruz. Sokarım evlilik işine ya
Din diyor kardeşim bunu ben değil istediğin hocaya sor kadına dini nikah ta mehir vereceksin
Dini nikah ta Allah'ın huzurunda söz veriyorsun
Kolay mı evlilik
Artı evli eşlerin dahi birbirine karşı 3 talak olur kullanmayacağı kelimeler var
Dinen evli çiftler cinsellik te bile sınır kural var
Boşanmanın şakası dahi yapmaman lazım
Ben dinsiz olurum daha iyi. Din maneviyattir maddiyat üzerine kurulursa dinsizlik olur. Öyle din olmaz olsun.
Kanka yapma iki kuruş para uğruna dinsiz mı olacaksın
Batıda bu kadar masraflı değil evlenmek ordan bir kız bul kendine
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!