Para & Ekonomi Arabayı satıp sıfır araç almak mantıklı mı? doesn-t_exist Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Segment olarak daha düşük ve motor hacmi küçük bir sıfır araç almak mantıklı mı yoksa güçlü ama çok yakan aracı mi tercih edersiniz? Güncellemeler+1 yıl 2016 model 520i satıp 2022 model t-roc almak. Arabayı satıp sıfır araç almak mantıklı mı? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı. Mantıklı 0 0 Yorumla
ŞapkalıFilozof Takip Et Xper 3 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bundan birkaç yıl önce olsa kesinlikle mantıksız derdim. Ancak ikinci el piyasasının absürt artışı sonrası alacağın sıfır arabanın ikinci el fiyatlarını kontrol et derim. Kararını ona göre veririsin. 1 0 Yorumla
lǝuıʇuǝsッ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl bence Türkiye şartlarında benzini koklayan araba tercih edilmeli eğer öyle sıfır araç varsa neden olmasın 😂 0 3 Yorumla doesn-t_exist +1 yıl Yeni nesil bütün araçlar daha az yakıt tüketiyor eskilere göre Yorumla lǝuıʇuǝsッ +1 yıl ozaman yeni nesil al kanks ulaşım için istiyorsan haa yok ben motor gücüne önem veririm hız vs gösteriş diyorsan sportif araba al 👍👌🏼 Yorumla doesn-t_exist +1 yıl Arac zaten güçlü güzel de galiba büyüyorum artık eski tadı kalmadı bmwnin de Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence motor hacmi küçük de olsa, sıfır T-ROC çok daha iyi bir tercih olur BMW aradaki farkı düşürür. 0 0 Yorumla
Mascren Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Reis şu an da mantıklı gelmiyor ya her an her şey olabilir çok inişli çıkışlı hiç stabil değil bilmiyorum bence bekle. Allah işini rast getirsin. 0 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kankacım kusura bakma amma attan inip eşşeğe binilir mi hiç? 0 2 Yorumla doesn-t_exist +1 yıl Troc da kullandım bi süre aslında güzel ama bmw varken satıp vw almak dediğin gibi attan inip eşeğe binmek oluyor galiba Yorumla HardFastFierY +1 yıl Desen ki bunu satıp audiye binicem okey merso okey ama wv cırt yani Yorumla
Tuğberk10 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Bu zevk işi ustam hangisi sana zevk veriyorsa onu kullanacaksın karar senin yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Mantıklı
Bundan birkaç yıl önce olsa kesinlikle mantıksız derdim. Ancak ikinci el piyasasının absürt artışı sonrası alacağın sıfır arabanın ikinci el fiyatlarını kontrol et derim. Kararını ona göre veririsin.
bence Türkiye şartlarında benzini koklayan araba tercih edilmeli eğer öyle sıfır araç varsa neden olmasın 😂
Yeni nesil bütün araçlar daha az yakıt tüketiyor eskilere göre
ozaman yeni nesil al kanks ulaşım için istiyorsan haa yok ben motor gücüne önem veririm hız vs gösteriş diyorsan sportif araba al 👍👌🏼
Arac zaten güçlü güzel de galiba büyüyorum artık eski tadı kalmadı bmwnin de
Bence motor hacmi küçük de olsa, sıfır T-ROC çok daha iyi bir tercih olur BMW aradaki farkı düşürür.
Reis şu an da mantıklı gelmiyor ya her an her şey olabilir çok inişli çıkışlı hiç stabil değil bilmiyorum bence bekle. Allah işini rast getirsin.
Kankacım kusura bakma amma attan inip eşşeğe binilir mi hiç?
Troc da kullandım bi süre aslında güzel ama bmw varken satıp vw almak dediğin gibi attan inip eşeğe binmek oluyor galiba
Desen ki bunu satıp audiye binicem okey merso okey ama wv cırt yani
Bu zevk işi ustam hangisi sana zevk veriyorsa onu kullanacaksın karar senin yani
Sıfır olsun garajda dursun
Mantikli
Hayır