Güncellemeler
+1 yıl
2016 model 520i satıp 2022 model t-roc almak.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Segment olarak daha düşük ve motor hacmi küçük bir sıfır araç almak mantıklı mı yoksa güçlü ama çok yakan aracı mi tercih edersiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Mantıklı
Bundan birkaç yıl önce olsa kesinlikle mantıksız derdim. Ancak ikinci el piyasasının absürt artışı sonrası alacağın sıfır arabanın ikinci el fiyatlarını kontrol et derim. Kararını ona göre veririsin.
bence Türkiye şartlarında benzini koklayan araba tercih edilmeli eğer öyle sıfır araç varsa neden olmasın 😂
Yeni nesil bütün araçlar daha az yakıt tüketiyor eskilere göre
ozaman yeni nesil al kanks ulaşım için istiyorsan haa yok ben motor gücüne önem veririm hız vs gösteriş diyorsan sportif araba al 👍👌🏼
Arac zaten güçlü güzel de galiba büyüyorum artık eski tadı kalmadı bmwnin de
Bence motor hacmi küçük de olsa, sıfır T-ROC çok daha iyi bir tercih olur BMW aradaki farkı düşürür.
Reis şu an da mantıklı gelmiyor ya her an her şey olabilir çok inişli çıkışlı hiç stabil değil bilmiyorum bence bekle. Allah işini rast getirsin.
Kankacım kusura bakma amma attan inip eşşeğe binilir mi hiç?
Troc da kullandım bi süre aslında güzel ama bmw varken satıp vw almak dediğin gibi attan inip eşeğe binmek oluyor galiba
Desen ki bunu satıp audiye binicem okey merso okey ama wv cırt yani
Bu zevk işi ustam hangisi sana zevk veriyorsa onu kullanacaksın karar senin yani
Sıfır olsun garajda dursun
Mantikli
Hayır