AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
Karım yaptığım hiçbir ticareti bilançoyu bilmemeli. Keyfine baksın😀
evet esine vermeli kesinlikle tabii esi de bunu degerlendiriyorsa
Finans eğitimi aldığım için para bende dursun isterim kontrolü ele almayı severim
Kadına para verilirse, felaketin kapısı aralanır.
Büyük kısmını eşine vermeli tabiki evi çekip çeviren kadındır
Asla paraları altınları alıp sevgilisine kaçan evli kadın dolu tv lerde görüyoruz
Herkes kendi maaşını alsn işte böyle saçmalık mı olur
olur 40 binlira alıyorum ona vereyım 25 sene ugras karıyer yap hepsını kadına ver tamam ne ısterse alırırm bakarım haslıkta veırırmde maasımı neden vereyım
Veririm tabi canı sağolsun şu an nişanlıyız ama çok dominant bir eşim var 😅
Hayır tabiki , kadın maaşını eşine vermeli. Yoksa güle güle
İdare edemiyorsa verilebilir ama herkes kendi maddi gücünü aldıysa gerek yok
Kadın maaşını vermeli mi diye sorulsa daha mantıklı olurdu
Ortak bir hesab kullanılmalı o hesap iki eş kullanılmalı
Kadın kendi parasını da kazanabilir bence bu kadar hazırcı olmamak lazım.
İki taraf da çalışıyorsa ortak hesap tek taraf çalışıyorsa erkekte olur hesap işleri yine ortak düşünülür ama zaten çalışmayan biriyle evlendiyse adam karısına bakmak zorunda
devlet sağolsun ordan buradan ıcra koyunca mecbur Maaş hanımın heaabına yatar oldu :)
ev harçlığını ve ihtiyaçlarını karşılayacak para vermeli
boş savurup boş harcıyorsa vermeli onun dışında ben verilmesine tabi ki karşıyım o kendi emeğinin karşılığını alıyor benim kazancım da bana yetiyor zaten
ne saçma bir sorum bu ya, cevaplamaya bile gerek görmüyorum,
Saçma neden versin ki. Kadında çalıştığı zaman maaşını erkeği mi veriyor
Bu soruyu bir erkek sorsa linç edilir.
erkeğin parası tüm ailenin kadın çalışıyorsa parası sadece kadının
Evet dinen de kadının parası kadına aittir :D
Dini şartlara uyan Kadın var mı eşinin sözünü dinleyen ondan izin alan diye uzar gider
En guzeli ikisininde calisip ayri ayri hesaplari olmasi. Ama erkegin karisina para vermesi kadar dogal bisey yoktur tabi. Ama erkeginde herseyi karsilayacak diye biseyde yoktur bence. Kadinda gerektiginde calismasi lazim.
Parayı kim idare edebiliyorsa onda olsun. Ben şahsen eşime vermeyi tercih ederdim. Çok para harcıyorum
son kuruşuna kadar vermeli ki iki haftada şımarsn 🤣
Aptal bir erkeğin yapıcağı bir durum. Erkek bile denemez. İki cinsiyet arasında sıkışmışların hareketi.
maaşını karısına veren erkek de çok ciddi sorun vardır, ha kadın bütçeyi yönetiyordur kendi harçlığı kendindedir belki ama erkek adam finanstan anlar
Çocukluğumdan beri kendi bütçemi düzenlerim. Üniversite okurken bile ailemden beş kuruş almadan geçindim. O yüzden kari koca farketmez kim anliyorsa o yapsın 😄
Niye versin awsu eğer karısı calismiyorsa bbir miktar verebilir
Herkes bir birey. Herkesin kazandığı para kendinde kalır.
Maaşını aldığında önce hafatlik plan programlarını yapmalılar ona göre nereye nekadar bı miktar gidicek onu ayırıp kalan parayida bı köşede saklamalilar geleceğe yatırım için
Kendi parasını yönetemiyorsa vermeli elbette
Benimkinin maaşı yok ev hanımı oldu reis benim😂
Hayır kesinlikle erkek evinin hesabını kendi tutabilmeli. Kadın da çalışmalı, gerektiği zaman eşinden destek almalı.
Bence esine vermeli kadin tutumludur
Daha çok karısının maaşına el koyarlar..😃
vermeli başka ne işe yarıcak
Ben aslında daha farklı düşünüyorum eğer kadın çalışmıyorsa vermesi gerekir bence ama kadın çalışıyorsa vermek zorunda da değil
Eşinin ihtiyacı vericekse tabikide verebilir ama onun haricinde saçma tabikide onu isteyen kız varsa bence unutsun beyinsizleşmesin
Bu soruda sadece bu sitede mod olan birinden cikar. Sitenin modlari rezalet cidden.
Kes
Lafa gönlüm eşittir diyorlar paraya de geldi mi benim diyorlar ne güzel iş ya �şi düştü mü eşit işi düşmedi mi benim
Bence evi kadın yönetmeli ama tutumlu birisi mesela ben maaşı verdim ama gidip hiç hesap yapmadan kendine kıyafetler vs aldı olmaz
Belirli bi miktar tabikide karısına harclik vermeli ama hepsini vermek zorunda degildir ama bu mesele kisiye gorede degisir
Kadın içişleri bakanı erkek dış işleri bakanı olması lazım , tersine kadın maaşını kocasına vermeli evin merkez bankası adam olmalı
Bu da nereden çıktı! Neden verecek? Tabii ki çalışmıyorsa bir miktar para verir. Neden tüm maaşını versin?
Karisi calismiyorsa hepsini degil ama bir miktarini vermeli bencee.
Açıkçası vermek zorunda değil yeter ki harcadığı parayı bilsin
Bir tarafın diğer tarafa para vermesi yerine iki tarafta çalışsa özel sebepler dışında tabi
Eşlerden hangisi analitik zekaya sahipse onda durmalı
Ben verme taraftariyim nede olsa aileyiz bnim param onun parasi
Kadınlar ev ekonomisini daha iyi yönlendirebiliyor o yüzden verebilir
Aşağılayıcı bir davranış onun yerine evde kutu tarzı bir şey olsun içine parayı koysunlar daha iyi
Acayip kilibigimdir ama bu konu bana cok anlamsiz ve sacma geliyor
Haklısın ama Maaşını neden veriyor onu anlamadım? İhtiyacını versin yeter
yani liseli gibi hatclikta verilmez. en iyisi kart cikartsin odemelerini yapsin
Tutumlu bi karım varsa emanet ederim paramı ama savurgansa asla
Benimki weriyor
Annemle babam 34 yıllık evli ben 33 yaşındayım babamın 1 kere bile anneme kartını verdiğini görmedim.
Paragözlük olmuyor mu bu 😬
Yoo
O zaman biz ölek 😂
Evi geçindirmeli birisine vermesine gerek yok
Bence maaş kartı kadında olmali