Bizim paramızla bizi kazıklıyolar vatandaştan doları ucuza alıp Kapalıçarşı'da yüksekten bozduruyor bankalar, bu nasıl bir ekonomidir! İnsanlarla alay ediyorlar resmen
Dolar seçimden sonra net 25 TL'yi görür aklı olan Dolar, Euro alsın

Bizim paramızla bizi kazıklıyolar vatandaştan doları ucuza alıp Kapalıçarşı'da yüksekten bozduruyor bankalar, bu nasıl bir ekonomidir! İnsanlarla alay ediyorlar resmen
Dolar seçimden sonra net 25 TL'yi görür aklı olan Dolar, Euro alsın

Yeni hükümete bir enkaz bırakacaklar.
Sonra ortalıkta bak biz gittik noldu diye dolanacaklar.
Koyun sürüsüne gel de bunu anlat 😅
her şey bir yana, ülke ülke olalı böyle ihanet görmedi.
Tüm kasalarımız boş.
Borç içindeyiz.
Tüm devlet bankaları, fabrikaları.. satılmış.
Devlet garantili saçma canım ihalelerde yapılan köprülere, havalimanlarında, hastahanelere torunlarımız bile borçlu.
Üstelik ihaleler hangi akla hizmetse dövizle yapılmış ! Garantiler döviz garantisi !!!
Tarım bitti, hayvancılık can çekişiyor. 20 yılda hiç bir yenilikçi ve çağın gereği yenilik ve destek verilmedi.
İslami örgütler, sözde dindarlar devlette cirit atıyor
Kadınlar hiç olmadığı kadar hakaret ve baskı altında.
Gençler geleceklerinden ümitsiz.
Ve ennnnn beteri "aç kalırım oy veririm" diyen, demakrasi nedir, cumhuriyet nedir, nedne gerekli ve önemlidir asla fikri ol ayan çok ciddi bir güruh var.
Koyunları hafife almayın.
Cehaleti hafife almayın.
Müthiş özetledin üşenmeden yazan ellerin dert görmesin 👏👏👏
Ya tam tersi olursa. Ya büyük balinalardan yüklü miktar kâr satışı gelirse ne olacak?
Sen hiç borsada ters köşe oldun mu?
Milleti bilip bilmeden yönlendirmeyin.
Zaten insanların 3 kuruş parası var. Bu kur dalgalanmasına kaptırtmayın.
Yaptığınız kanunen de suç teşkil edecek nitelikte.(Yatırım tavsiyesi). Biraz araştır başın belaya gitmesin.
Şu durumda bile hala savunan var gerçekten var ya şaka gibi ama varlar. Telefon değiştireceğim değiştiremiyorum. İyi bir şey alayım desen en az 25 bin. Cahil ordusu yüzünden ülkenin geldiği hale bak.
Cevap
26Cevap
Ya tam tersi olur düşüş olursa gadası
Bu ülkede ne zaman ne düşmüş gadası bana bir örnek ver hatırlıyorsan :))
Dur düşüneyim dicem de düşen bir şey yok ama belli olmaz bu hükümetin işi 🙃
Belli olmaz bu hükümetin işi diyip ona oy verecek olmak nasıl bi kafa yapısı gadası
@Cadalozamaseviyor herkesin kendi tercihi isteyen istediğine verir
Sizin c@hilliğiniz benim yaşamımı etkiliyor.
@Cadalozamaseviyor ne alaka neye göre kimse göre cahillik ergen ergen konuşuyorsun
Kadınları aşağılayan, ekonomiyi batıran, Atatürk ve cumhuriyet karşıtı ittifaka oy vermek cahillik değil de nedir
Devletin mevzuat üzerinden sürekli piyasaya müdahale ettiği ekonomilerde çift kur oluşması beklenen sonuçtur. Devletin kuru ile piyasa kuru arasında fark oluşur. Döviz kurunu ne kadar baskılarsanız banka dışı piyasada kur o kadar yükselir. Bu da ekonominin iyi yönetilmediğini gösterir. En büyük zararı da ihracatçılar görür. Ülkeye getirdikleri dövizi TL ihtiyaçları için bankada ucuza bozdurmak zorunda kalırlar. Dış ticarette de döviz bazında fiyatlandırma yaparken dezavantajlı duruma düşerler, çünkü TL maliyetlerini karşılamak için müşterilerine döviz bazında daha yüksek fiyat vermeleri gerekir.
Özel bankalara sanırım el altından sopa göstermeli kasıtlı talimat var birileri tarafından, makas aralığı çok olsun haaa bak yoksa külahları değişiriz... gibi gibi, sanki dolarizasyonu durdurmak için işe yarar ya 😂😅 kaptaaaaan!!! Gemi çok feci şekilde ve hızlı su alıyor, batıyoruz kaptaaaaan
Kesinlikle talimat var milleti hala aptal sanıyorlar
O yorumu beğenmeyen arkadaşlar: birçok farklı kaynakta haberler de çıktı, bi yerimizden sallamıyoruz
Dolar zaten baskilaniyor seçime kadar mecbur böyle.
25 mı? Seçimden sonra en az 30 35 lira o da en iyi tahminle. Arap k*çı yaşayarak sağdan soldan yalvararak toplanan dolarla bir yere kadar tutabilirsin doları . Patladı patlayacak
Büyük parası olan makasa takılsın diye bankalar devletten özel talimatla bu şekilde iş görüyor. Az dövizi olan zaten çarşıda bozduruyor.
Rejim dedikler bu iste bankalara baski kuruyot ki insanlar alim satim yapmasin. Kendi yanlis politikalari in aonuclarini bu sekilde zorla azaltmak istiyorlar.
Dövizle ilgili işlemlerinizi Wise üzerinden yapın, her zaman en kârlısı. Direkt Google'da yazan kur baz alınıyor.
Çünkü o fiyatlamadan kazanıyorlar. Merkez Bankası’nın döviz politikası bu makasın açılmasına sebep oluyor.
Allah ne verdiyse altın aldım doğru mu yaptım acaba
Doğru yaptın dostum yıl sonuna kadar tut elinde
seçimden sonra faiz baz puanını düşürecek kılıçdaroğlu. döviz eski seviyeye dönecek
Dolar kuru yavaştan hareketleniyorum. umarım artmaz
Evet bugün kapalıçarşıdaydım euro 22 den işlem görüyor
Off Euro’ya bak :D
Kahkaha attım djdjdndndj
😂😂
Sen takip etme beni aferin 🥲
İletişim 😃
Gıcık yaa 😃
Garibanın değil zenginin dostu aklaksız sistem
bankadan cekinparayi burada satin.
Çünkü tepedeki öyle istiyor
Ya iyi de düşerse sıkıntı olmaz mı
ekonomide sıkıntı mi varmis yoo
Ozaman kapali carsida bozdursunlar
Bunlarla gidilirse dolar uçar
Tether'de 4 gündür 20 ve üzeri zaten.
Banka para kazanmayacak mı hacı sende yani 😂
Parametre de al sat farkı olmak zorunda
Banka nasıl para kazanacak ki başka türlü?
Cevap olmayan ekonomi
Kapalıçarşı küçük esneaf
Özelden al kapalıda sat
Makas geniş
düşer o aslanım
makas aralığı desem
Özel olduklari icin
Aynen katılıyorum
shhdhss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?