Para biriktiren biri misiniz yoksa dağıtan biri mi?🙂
2 ay
Para biriktiren biri misiniz yoksa dağıtan biri mi?

Para biriktiren biri misiniz yoksa dağıtan biri mi?🙂
Biriktiriyorum acil bir durum olur bir şey olur kimseye muhtaç kalmamak için koyarım kenara
Çok mantıklı bir yaklaşım, kimseye muhtaç kalmadan ayakların üstünde durma yetkisi
Cevap
44Cevap
Ben yahudilerin kavanoz taktiğini kullanıyorum kısaca anlatayım "Aile çocuk adına 100TL parayı beş kavanoza yerleştirirken birinci kavanoza 10TL hastalık ve karagün için, ikinci kavanoza 10TL hediye ve bağış için, üçüncü kavanoza 10TL dini yardım için, dördüncü kavanoza 20TL yatırım için ve beşinci kavanoza 50TL harcama için koyar. Sorumluluk çocuğun olur."
4 yıldır çalışıyorum ne kiradayım ne başka bir şey ama bir borcum var maaşım yetmiyor…. Doğrulamıyorum asla
Para biriktirme alışkanlığım yoktur. Parayı ben cuzdanima koyarım. Kardeşim gelir yanıma, para ister. O para uçar gider, koysam da birikmez çoğunlukla 😄
Ben para biriktirmeyi pek yapamıyorum anlık büyük zenginlikler ve fakirlikler yaşıyorum ama hep bir yerlerde param oluyor çok harcamama rağmen. Öyle çok da anlam yüklemiyorum paraya..
ilginçtir ki dağıtan biri olarak görülürüm ama bunu görüp yargılayan insanlardan daha çok birikmişim var :)
Ben bu dünyaya parayı yemeye ve sömürmeye gelmişim ahahah lanet olsun şu alışveriş aşkıma ahahah 🥺🥺😂
Ben bu konuda beddualıyım galiba. Para göremiyorum, olaki görmüşsem gelişi ile gidişi de bir olur.
Ben para biriktiriyorum her zaman çünkü ne zaman paraya ihtiyacım olacağını bilmiyorum bir de gereksiz harcama yapmayı sevmem
Birikim yapmam gerekiyor. Dağıtmam da dozunda harcarım.
Harcarım genelde bir daha mı gelicem sanki dünyaya
Para biriktiririm ama harcadığımda oluyor ikisi arasındaki dengeyi iyi sağlıyorum
Çok güzel biriktirip çok güzel harcarım
Öok severim alışveriş kıyafet vs
Ikiside değilim
Gelirim olsa biriktirirdim herhalde
Biriktirmeye yeni başladım.
Ama kasarak değil.
Kefenin cebi yok. 😀
Evet biriktirebilen birisiyim ve kenarda da oldukça birikmişim var.
Borçlarım var bitince ben de çatır çatır yemek istiyorum
Kazandığımı harcıyorum, yarına yetecek kadar bırakmak kaydıyla
Çok nadir biriktiririm. Bir kere çeyrek alıp dayanamayıp geri bozdurmuştum 😅
Dağıtan değilim, kafama göre harcayan veya biriktirenim..
Genellikle biriktiririm. Canım abur cubur çekerse, kendime bir giyecek alırsam o zaman harcarım.
En İyi Cevaplar