Kişilik & Karakter Savurgan biri misiniz yoksa paranızı biriktiriyor musunuz? Romanovic9 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Savurgan biri misiniz yoksa paranızı biriktiriyor musunuz? Savurgan biri misiniz yoksa paranızı biriktiriyor musunuz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Biriktiririm. 0 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Biriktiriyorum ama bu aralar fazla harcadım 0 3 Yorumla Romanovic9 +1 yıl Tatil için mi Aliasing26 +1 yıl Yok güzellik işleri Romanovic9 +1 yıl Anladım. Sizin işiniz de zor bakım için masraf. Erkek için kolay ama. Bir tişört bir pantolon)
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok cimriyim zerrre kuruş harcamam 0 4 Yorumla Romanovic9 +1 yıl En iyisi bu zamanda öyle olmak lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neresi iyi kanka Yorumla Romanovic9 +1 yıl Parasız kalmaktan iyi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orası öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Biriktiririm.
Biriktiriyorum ama bu aralar fazla harcadım
Tatil için mi
Yok güzellik işleri
Anladım. Sizin işiniz de zor bakım için masraf. Erkek için kolay ama. Bir tişört bir pantolon)
savurganım mâlesef
Savurgan
Galiba biraz savurganim
Savurgan
Çok cimriyim zerrre kuruş harcamam
En iyisi bu zamanda öyle olmak lazım
Neresi iyi kanka
Parasız kalmaktan iyi.
Orası öyle