Yakışırken giyeceksin yararken yiyeceksin gerçekten hayat felsefemiz bu hale geldi.

Her şey zamanında derdi nenem, atıyorum 1000 lira 1000 lira biriktiremezsin bence ama, mesela bir araban varsa, bazan bir arsa veya tarla düşer, o arabanı satar o arsayı alırsın, arsa da 24 kat değerlenir. O şekilde fırsatları kollamak lazım. 😂😂 Yani o arsayı satıp 20 araba alacak para kazanmış olursun
Cevap
24Cevap
Biriktirmeye çalılıyorum bakalım. Bir sürü sorun çıkıyor. Şu canı versemde kurtulsam diye bakıyorum 😅
😂😂😂bende oyle
Hadi ben anormalimde sen niye? 🤔
Bende normal degilim ki. ayrica dünyanın hali çok kötü bitse de gitsek modundayim
Bende dedim bitse de gitsek diye ama şu halde biterse benim halim nice olur. O kadar hesaplaşma var 😅 Daha bitmesin
Önceden biriktiriyordum * şu an için bu biraz zor ancak kendi ihtiyaçlarımı karşılıyabiliyorum
Para harcamayı severim ve harcarım planlı olarak birikim de yaparım fakat yeri geldiğinde hemen yararlı birşeye dönüştürülme harcarım 😂…
Yatırım yapıyorum bugün idare edebiliyorum. Bugün dünden kötüydü, yarın bugünden daha kötü olabilir 😉 o yüzden birikim birikim birikim. Enflasyon olmayan ya da az olan para biklerine sığın ve farklı yatırım araçları sepeti yap. İzlediğim yol 😁
Birikim yapıyorum hesabıma para yatırıyorum. Baya bir birikti💵
Bu zamanda para biriktirmek zor birileri sürekli cebimizi boşaltmaya çalışıyor
Biriktirmem her an gidebilir, günü birlik sanırım ya. olursa olur olmazsa da Allah büyük.
Para biriktirmek lazım bu zamanda.
Naber nasılsın 😄
Iyiyim teşekkürler sen nasılsın 😊
Bende iyiyim çok şükür.
Neler yapıyorsun ;)
Uyudun mu ne ettin 🤣
Borç ödemekten geriye bir şey kalmıyor ki
neyi yararken anlamadım.
Dün öldü
Yarın belirsiz
Bugün son gün...
Birikim yok borç var onları ödemeye çalışıyorum
Birikim yapıp hayalim var
maalesef biriktiremiyorum
Ve varkende zikeceksin ya da zikileceksin.
yok hala güzel yatırımlar yapıyorum..
Yok artik sen daha burdmisin delikiz
Öyle görünüyor 😂
Aşka para biriktir sevgiye para
bu avukat abiye şiddetle katılıyorum
Değişiyor bazen biriktiririm bazen harcarım
para değil de altınım çok
1000 lira parfüme verirsen birikmez tabi :D :D
Evet biriktiriyorum
Gereksiz şeylere para harcamıyorum.
Varsa biriktiririm.
Yoksa