-Yemek siparişim yanlış ya da eksik geldi, arayıp değiştirtirim (10 puan)
-İnternetten sipariş ettiğim ucuz maliyetli ürünün bedeni büyük, küçük geldi, değiştiririm (10 puan)
-Marketten aldığım 1 TL lik çikolata bozuk çıktı, iade eder ya da değiştiririm (10 puan)
-Arkadaşıma verdiğim 10 TL borcu geri isterim (10 puan)
-Sevgilimin yanında yere düşen 50 kuruşu yerden alırım (10 puan)
-19.75 TL tutan siparişime 20 TL verip para üstünü alırım (10 puan)
-Marketten poşet almak yerine evden poşet ya da çanta götürürüm (10 puan)
-Hediye çeki, çekiliş gibi para fırsatları sunan etkinliklere katılırım (10 puan)
-Yerde bulduğum 10 kuruşu alırım (10 puan)
-Satın aldığım ve sorun yaşayıo iade etmek iatediğim ürünün iadesi yapılmadıysa paramı alana kadar uğraşır, gerekirse mahkemeye veririm (10 puan)
Genelde zenginler fakirlere oranla gelirleri daha çok, paraya ihtiyaçları daha az olsa da çok düşük miktardaki paralarının dahi en ince çizgisine göre hesabını yapıyor bunu farkettim.
Tabi eşi, babası yoluyla zengin olanlardan ziyade kendi aklı ve işi yoluyla zengin olan insanlardan bahsediyorum. Sonradan, kendi aklı ile zengin olanlar paraya hep çok aşık ve son kuruşlarına kadar paralarına çok değer veren insanlar oluyorlar, farkettiniz mi?
Fakirler ise benim farkettiğim paralarını çok savunup hak gözetme, uğraşma konularında daha isteksiz ve umursamaz oluyorlar.
Sizin puanınız kaç?
-İnternetten sipariş ettiğim ucuz maliyetli ürünün bedeni büyük, küçük geldi, değiştiririm (10 puan)
-Marketten aldığım 1 TL lik çikolata bozuk çıktı, iade eder ya da değiştiririm (10 puan)
-Arkadaşıma verdiğim 10 TL borcu geri isterim (10 puan)
-Sevgilimin yanında yere düşen 50 kuruşu yerden alırım (10 puan)
-19.75 TL tutan siparişime 20 TL verip para üstünü alırım (10 puan)
-Marketten poşet almak yerine evden poşet ya da çanta götürürüm (10 puan)
-Hediye çeki, çekiliş gibi para fırsatları sunan etkinliklere katılırım (10 puan)
-Yerde bulduğum 10 kuruşu alırım (10 puan)
-Satın aldığım ve sorun yaşayıo iade etmek iatediğim ürünün iadesi yapılmadıysa paramı alana kadar uğraşır, gerekirse mahkemeye veririm (10 puan)
Genelde zenginler fakirlere oranla gelirleri daha çok, paraya ihtiyaçları daha az olsa da çok düşük miktardaki paralarının dahi en ince çizgisine göre hesabını yapıyor bunu farkettim.
Tabi eşi, babası yoluyla zengin olanlardan ziyade kendi aklı ve işi yoluyla zengin olan insanlardan bahsediyorum. Sonradan, kendi aklı ile zengin olanlar paraya hep çok aşık ve son kuruşlarına kadar paralarına çok değer veren insanlar oluyorlar, farkettiniz mi?
Fakirler ise benim farkettiğim paralarını çok savunup hak gözetme, uğraşma konularında daha isteksiz ve umursamaz oluyorlar.
Sizin puanınız kaç?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sanırım. Ben sıfır aldım en son araba kiralama şirketi 1500 TL iade yapacaktı Oda yattı
30 çıktı 😂 bir fakir olarak umursamazlığımı gösterip hakettiğim puanı aldım demek ki
Neden okudum ben bu sorunun detayını 🤦
30 saniyem boşa gitti. 100 puan
Benim için önemli değil
Çok yazma kız.. Okumuyoruz uzun yazıları.
cok fazla
20 puan
67.5 puan