Organizasyon firmasıyla anlaşmayı düşünüyorum, yüzük ve çiçek falan derken hepsini toplu ödemek için ihtiyaç kredisi çeksem mi? 12 ay vadeli bir ödeme planı bana uyuyor. Sonra da düğün işleri için gerekecek tabii. Sizce çekilir mi?

Organizasyon firmasıyla anlaşmayı düşünüyorum, yüzük ve çiçek falan derken hepsini toplu ödemek için ihtiyaç kredisi çeksem mi? 12 ay vadeli bir ödeme planı bana uyuyor. Sonra da düğün işleri için gerekecek tabii. Sizce çekilir mi?

Bu tarz şeyleri gerçekten çok kafaya takıyorsunuz. Tamam özel bir an ve siz özel de ihtiyaç kredisi çekecek kadar da olmamalı. Eminim kız arkadaşın da halden anlayacaktır.
İlla organizasyon şart mi ne alaka yani kredi, bı yüzük al parkta simit yerken çıkar yüzüğü benimle evlenir misin de tamam işte,
Seni seven insan nerde olduğunun ve ne taktığının önemi yok diye düşünüyorum
Cevap
6Cevap
Erkek arkadaşım bana evlilik teklif için kredi çekse deli mi bu derdim. Bence en güzeli şeyini çıkarmadan başbaşayken hiç beklenmedik bir anda evlilik teklifinde bulunmak. Izlediğim bir dizide adam sevdiği kadına evlilik teklif etmek için yüzük kutusunu cokomel kabı ile kaplıyordu ve kadına çikolata gibi veriyordu kadının en sevdiği çikolata da o. Benim aşırı hoşuma gitmişti bu. Ben böyle bir teklif isterdim.
Arkadasim bence sen evlilik icin henuz cok gencsin. Sadece teklif icin kendini bu kadar sikintiya sokmana gerek yok. Bence, eglen, yasa, kariyerine ve hayatina odaklan ve kiz arkadasin bu surecte yaninda olursa o zaman tekliflerin en iyisini ama bu kadar masrafa girmeyecegin veya girsen bile dert etmeyecegin sekilde yap.
Saçma, öyle mantıksız bir adamla olmam, evimin direğii yapmam ben. Başbaşayken minnoş minnoş teklif etsin işte. Ben onu seviyorken en ufak sözü beni mutlu eder dolayısıyla gösteriş olmasa da olur.
Ne kadar acı verici ve üzücü bir hale gelsik ☹️
her gördüğümüze özeniyoruz resmen robot olduk teklifsiz evlenilmiyor mu?
İşte tam olarak bahsettiğim şey. Benim KS’deki ilk sorum bu saçmalıkla ilgili tam olarak. Neden? Niye? Hiç mi aklınız yok?
Deli misin yoksa milyarder mi? Hadi kredi çektin birde ayrıldın mı o yaptığın bütün emek mahvolur.
kabul eder diye düşünüyorum
Bence emin olma. Ben bana böyle bir şey yapılsın istemem. Seven her türlü sever. Bence yapma böyle bir şey.
Kanki İskender’e götür işte yemek yer iken bir ara edersin
Gerek yok bu kadar tantanaya.. Sana evet diyecek olan kız zaten bir yüzükle de der.
yok artık ya... Ne gerek var? Yapmasan evet demeyecek mi?
Paran yoksa bunları ertele para kazan sonra düğünü evlilik teklifini hallet.
Yuh artık kredimi neysen öyle çık karşısına bütçene göre hareket et gösterişe gerek yok
İyimisiniz siz ya bu kadar şeye ne gerek var
Durumun olur en alasını yaparsin
Ama kredi çekip yapmak nedir
Gidersin bı kumsala kumsalda otururken edersin bu kadar
He kız beğenmez ise anlarsın ki seni sevdiği için yanında değil.
Kredi çekmene gerek yok tabiki. İlla onun için bir şey yapmak istiyorsan bir deniz kenarında, güzel manzaralı bir tepede evlilik teklifi etmen bile seni seven insan için çok anlamlı olur emin ol. :)
Yani daha teklif için kredi çekiyosan bence evliliğe hazır degılsın
Hayır, kız arkadaşın seni bu duruma sokuyorsa bir şeyleri tekrar gözden geçir bir ömür birlikte olacaksınız.
Kanka bu kadar saf sevme benden tavsiye bir ağırdan sat ya bir para kazan acele etme
ya seni kanul etmezse jsjsjsj
eder ya evlilik konuşmuştuk
Yoksa elinde kendi bütçene göre yap gösteriş şatafata gerek yok
Ne gerek var boş masrafa
Paran bol galiba
Hiç bunlara gerek yok bence
mantıksız
Daha neler
Hayır derse?
Değil tabii ki
Gerek yok bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?