Kız arkadaşım evlilik arifesinde ailesi için kredi çekti. İptal etmesini isteyerek haksızlık mı yapıyorum?

Herkese merhaba. Kız arkadaşım ile yaklaşık 9 aydır tanışıyoruz. Bu süreçte sürekli evlenmek istedi benimle. Ama ben emin olmadığımdan dolayı ve maddi sebeplerden evlenmedim. Ailemin durumu çok yok. En son kredi çektim. Nişan ya da söz yaparız diye. Babamın bir borcu vardı hiç destek olmadım. Yaklaşık 10 gün oluyor herhalde kiz arkadaşıma dedim ki babam bir İstanbul'a gitti gelince aileleri tanıştıralim. Sonra nişan yaparız diye. Oda tamam dedi. Kız arkadaşım 5 gün önce bana ailesi için kredi çekeceğini söyledi. Ben çekme biz evlenecez lazım olacak dedimse de dinletemdim. Babası araba alacakmış 1 milyonu varmış 100 bin 150 bin gibi bişey eksik onu ben tamamlayacam dedi. Ben kabul etmedim git krediyi iptal et dedim. Ama beni dinlemedigi gibi bide bana diyor buna karışmak haddin değil diyor. İkimiz de kamuda çalışıyoruz bu arada. Babasının çalıştığımız şehirdeki evinde kalıyor. Bana diyor ki 6 aydır kira vermeden babamın evinde kalıyorum. Sonra haksızlığıni ortaya çıkarınca bana beni sevmiyorsun. Zaten bana karşı olan düşüncem başından beri belliydi. Beni kullandın efendime söyleyeyim ben bunu anlamamışim. Sana zaten destek olurum babamın evinde kalırız evlenince. Eşyam var. Zaten sana gerekli kolaylığı sağlıyorum. Ben babasının evinde kalmaya karşıyım. Diuince anlamıyor. Bide bana diyor ki ailem bu evi bana verecekmis. Babası bizi bilmiyor. Annesinin altınları var. Bana diyor ben anneme söylemişim annem demiş ki altın bozdurulmaz. efendim hep artırmış. 150 bin kredi çekti önceden de bir kredi çekip babasına bir kısmını göndermişti. Onunla beraber 25 bine yakın aylık ödemesi var bir senelik kredi. Babam benden istemiş yok diyemem. Onu seviyorum ama bir taraftan son iki gündür çok soğumaya başladım. Yarın öbürsü gün kafasına eeseni yapar diye düşünüyorum. Ya ben bu durumda bişey yokmuş gibi mi davranayim. Ya inan ki paragöz biri değilim. Ama bu yapılanı bir türlü kabul etmiyorum. Abartıyor muyum. arkadaslar bana tarafsızca cevap verin lütfen. Beni ve kız arkadaşımı eleştirin?

Kız arkadaşım evlilik arifesinde ailesi için kredi çekti. İptal etmesini isteyerek haksızlık mı yapıyorum?