Nişanlımla kredi çekmeli miyiz?

Düğün alışverişi yapıyoruz ikimizde memuruz ailemizden bir desteğimiz yok , Ben tek yasiyorum o annesiyle yaşıyor benim yanıma gelecek aynı şehirdeyiz zaten, birlikte şu anki oturduğum evde oturacağız benim 2. el eşyalarım var şuanlik mobilyalar çok kötü ama beyaz eşyalar iyi buzdolabı çamaşır makinesi ocak fırın falan kötünün iyisi tabi, almayalım bunları zaten var bozulunca alırız dedim tamam dedi, mobilya aldık 2 ay sonra düğünümüz var. Bu dügün için öncesinde arabayı satacaģım dedi yapma birdaha alamayiz dedim ikna ettim , biraz birikimim var ama yetmez dedi ( 110 k falan) tamamlariz bir sekilde kredi vs dedim tamam dedik. Sonra gecen gün birikime dokunmayalim ev falan alirsak bize iyi gelir kredi çekelim zaten maaslarimiz temmuzda artcak şuanki en mantikli hareket bu dedi. 50 şer kredi çektik ikimizde mobilyaları tamamladık şimdi tekrardan 25 er daha çekelim diyor ama üzülüyorum illaki her şey maddiyat değil biliyorum zaten maddi anlamda birsürü konuda yardimci olmaya çalısıyorum takı çok takamadı imitasyon aldım ailem karsisinda eğilmesin diye esprisine düğün hediyesi ne alacaksin bana dedim ne istersin dedii önce baget yüzük çok seviyorum ben dedim çok pahalı bu kadar borcun icinde alamam dedi gercekci konustu, arkadaslarimi görüyorum nisanlilarinin birsürü borcu var yinede hicbir seyleri eksik degil senin kimseden eksigin yok deyip her seyi aliyorlar ben alttan aliyorum degerim bilinmiyormus gibi hissediyorum, birçok bekar evindeki esyalarimida kullanacagim perdedir halidır vs. Bohça bile yapmadilar hic bir kıyafet vs almadı harçlık falan göndermiyor ayakkabım çok rahatsız ediyordu beni kendine rahat bir ayakkabı al dedi mesela, istedigim şey alalım yapalım edelim gibi kelimeler kullanmasi ona göre hareket etmesi acaba sevmiyor mu beni ben 24 yasindayim o 31 yasinda

Nişanlımla kredi çekmeli miyiz?