Sevgilimin çok borçları var ona yardım etmek istiyorum ama güvenemiyorum çünkü iyi günlerimizde beni tabir yerindeyse bozuk para gibi harcamıştı 3 senelik birlitelik ve 3 aylık ayrılık ve bana döndüğünde borçları dahada artmış ne yapacağını şaşırmış bir yandan diyorumki acaba durumu iyi değil diyemi bana sardı düzelince belkide yine bırakacak bilemiyorum :(
Üstelik benim borcum olduğu zamanlar onun durumu iyiyken defalarca söylediğim halde birkere olsun yardım edeyim dememişti onuda geçtim parası olmadıgı halde hala harcamaya gezmesinden,tozmasından tutun yemesine kadar eksik etmiyor ya birgünde evinde dur be adam yok ama hergün biryerde olacak…
Şuanda benim yapabileceğim şey bankadan kredi çekip onun borçlarını kapatmasını sağlamak olur sonra o her ay bana öder bende bankaya.
Sizce böyle bir şey yaparsam olurmu?yapmalımıyım yada bilemiyorum ama durumunada üzülüyorum.
Üstelik benim borcum olduğu zamanlar onun durumu iyiyken defalarca söylediğim halde birkere olsun yardım edeyim dememişti onuda geçtim parası olmadıgı halde hala harcamaya gezmesinden,tozmasından tutun yemesine kadar eksik etmiyor ya birgünde evinde dur be adam yok ama hergün biryerde olacak…
Şuanda benim yapabileceğim şey bankadan kredi çekip onun borçlarını kapatmasını sağlamak olur sonra o her ay bana öder bende bankaya.
Sizce böyle bir şey yaparsam olurmu?yapmalımıyım yada bilemiyorum ama durumunada üzülüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
karar:çekmiyorum :) teşekkürler yorumlarınz için .
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer