Para & Ekonomi 3 gü Asgari ücretle geçinebiliyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Asgari ücretle geçinebiliyor musunuz? Cevap Yaz 17 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 3 gü Ben geçinirim. Çünkü ailemle yaşıyorum, yediğim, içtiğim, faturalarım her şeyimi karşılıyorlar bana kalan tek şey bomboş eşyalara para vermek oluyor 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 3 gü Üstünde bir ücret alıyorum hayır asgari ücret alsam geçinemezdim 1 0 Yorumla
m Arag0rn Takip Et Guru Yaş: 38 3 gü Soru ve fiyatlar pek uyumsuz. Hepsini 20 ile çarpsak gene yetmiyor. 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 2 gü Asgari ücretli değilim olsaydım geçinemezdim tabi 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 31 , eic 43% 3 gü Para & Ekonomi konusunda 327 cevap paylaştı. Asgari ücret ile çalışmıyorum 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Xper 4 Yaş: 21 3 gü Olm o fatura milattan önce kalmamı o fiyatlar ne 2 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 3 gü Para & Ekonomi konusunda 520 cevap paylaştı. Geçiniyorum 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 22 2 gü Para & Ekonomi konusunda 381 cevap paylaştı. Bu kaçıncı sene ya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben geçinirim. Çünkü ailemle yaşıyorum, yediğim, içtiğim, faturalarım her şeyimi karşılıyorlar bana kalan tek şey bomboş eşyalara para vermek oluyor
Üstünde bir ücret alıyorum hayır asgari ücret alsam geçinemezdim
Soru ve fiyatlar pek uyumsuz. Hepsini 20 ile çarpsak gene yetmiyor.
Asgari ücretli değilim olsaydım geçinemezdim tabi
Bu fiyatlar akp öncesi
Asgari ücret ile çalışmıyorum
fiyatlara bak mutfak 75miş 75 e peynir yok
Hangi yıla ait bu 😄
Olm o fatura milattan önce kalmamı o fiyatlar ne
Geçirebiliyorum.
Nerdeeee
Geçiniyorum
asgari ücret para değil
Yazık...
Komik 😹