Kira Gıda Giyim Fatura Sosyal Hayat
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sosyal hayatı oradan kaldırırsan, evden işe, işten eve tarzı yaşarsan geçinirsin. Ama birikim yapayım, tatile gideyim, teknolojik ürünler alayım dersen geçinmen imkansız. Ev, araba alma kısmını yazmayım bile asgari ücretle çalışanlara hakaret etmiş olurum.
Cevap
14Cevap
asgari ucretle tek calisan ise zor kiraciysa birde ama kira derdi yoksa gecim saglanir oda borcu olmucak anca ama erkek 4 bin kadin 2.300 alirsa kirada olsa gecim rahat olur birikimde yapila bilir
asgari ucretle calisanlar akp li memurlar chp li mi oluyor 🤣hepsi Allah Davul etsin olan fakire oluyor ben hic tartismayi sevmem eden bulur
ulan bu akp liler var ya aclikdan ölse cok sukur reis bizi gomdurecek belediye yollar dicek🤣
Bu devirde asgari ücretliye kız bile verilmiyo. nasıl insanlar 2324 lirayla ev geçindirsin
Yasal olarak asgari ücret üzerinde alıyorum ama maalesef yetmiyor yeni yılla nasıl olacak bakalım
asgari ücret ile geciniyorum diyen yalancidir.
Asgari üçretle geçinemiyorum asgari ücretle geçiniyorum
İşsizim bu yaşıma kadar da işsiz parasız asosyal yaşadım zaten
Standart bir işim yok. Haliyle standart paralar kazanmıyorum
Ben kazandığım para ile şikayet ediyorum onları düşünemiyorum
Hayır maalesef şu an türkiye nin durumu çok kötü ekonomi çöktü
kira vermiorum, ymek parası, elektrik su internet hiçbişi vermiorum.. genede ayda 4-5 bin gidio hiçbişi ypmadan enaz...
Karın tokluğuna ancak
Kira fatura vergiler borçlar Sosyal hayat yok
Asgarî üstü alıyorum genede gecinilmiyor
Sosyal hayat = çocuğum mutlu olsun yeter
İşte bu beni mahvediyor, maalesef çocuk yapınca kendinden bir parça verirsin ama bu ülkede maddi olarak özellikle resmen kendini vermen gerekiyor tamamen. Allah yardımcın olsun dostum.
Olsun fark etmez bu yaşında bunu düşünüyor olman dahi kötü. Artık temkinli olursun yaparken :)
4 asgarî ile evet
Hayırrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?