AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Aptallik tabi fotosunu çek yüzüğün 14 ayar kuyumcu atolyesine ayni modeli ver yaparlar en fazla 3 -4bine halletmis olursun
Seni sıkıştırmayacak bir bütçeyse neden aptallık olsun? Karşındaki insan bunu hakediyorsa alınabilir
İsraf olmaz mi güzel kardeşim
Sıkıştırmayacaksa geliri iyi olan biridir neden israf olsun? Ayrıca şu an bir düğün salonu bile ortalama 30-40 bin tl bence bu daha büyük israf sonuçta bir günlük
Alabilecek durumdaysan al alabilecek durumda olmayıp da bu yüzüğü alman aptallık olur
İsraf denen şeyden haberin var mı
Yüzüğün israfi mı olur ya.
Bence bu kadar para vermek gereksiz , onun yerine ortalama bir yüzük alıp aklında kalacak bir evlilik teklifi etmen daha güzel olur. İleriye dönük güzel bir anı bırakmak daha mantıklı.
Bu ekonomi de çok çok zengin değilsen gereksiz
Yahu gösteriştir pahalı şeylerdir ne gerek var. Eğer gerçekten çok paran varsa al ne diyelim yani
Aklı olan bir insan bunun gereksiz olduğunu bilir zaten.
Millet sevgilisine iş yeri açıyor sen 18 bine agliyorsun sıkıntı sende
Maddi durumu herkesin bir degil btw :D
18 bin de cok para degil 20 bine de yüzük var 30 bine de
yok demedim zaten dar gelirli biri 18 bini verirkende zorlanır diyorum bi zeki siz degilsiniz 20 bine 30 bine yüzük olduğunu biliyorum :D
Öyle çok verilemeyecek bir para değil yine de
Ahahshh tamam
Bence gereksiz pahalı ama maddi durumun iyiyse ve seni zorlamayacaksa olabilir
Aşk en büyüktür aşkına her şey değer yüzük çok güzel
Içinden geliyorsa neden olmasin içinden geldiği için yapiyorsun
18 bin mi? siz hiç aç kalmadınız mı bilader
Enayinin önde gideni 😂. İnsanlar iler yoklugunuzda tanıyın varlıgınızda dostunuz çok olur.
Bunu borçlanıp alıyorsan gereksiz ama paran varsa uygundur beğendiysen al
Maddi durumun buna müsaitse değer ama karşındaki kıza da değerse eğer.
Önce ucuzluk pazarından alır teklif ederiz😂kabul ederse orjinalini alırız
1999luysan evet git onun yerine götminyum taşı al daha değerli
Maddi durumuna göre değişir. Kimine göre uygun kimine göre pahalı buna senin karar vermez lazuum
Çok daha ucuz yüzükleri beğen. Yok eğer beğenemiyorsan sana damızlık yolunda başarılar
Çok daha uygun fiyata güzel yüzükler var neden o kadar para veresin
Ekonomik durumla ve kattığın anlama ile ilgili bir soru. Bizlik bir konu değil.
Söz konusu sevdiğim ise paraya basarım ve alırım :)
Seni tebrik ediyorum kaldimi senin gibi adamlardan adamın dibi
geri satılabilir ise veririm hani aynı paraya.
Okadar vereceğine ben olsam bi kolye bi yüzük alirim set daha mantıklı
Gerçek bir evlilik söz konusuysa değer ki az bile 😊
18 bin çokta abartılacak bir rakam değil alabilirsin.
Aşıksan, seviliyorsan, durumun yetiyorsa değer..
Eğer maddi durumun buna uygunsa ve beğeniyor, içinden geliyorsa neden aptallık olsun. Bu zamanda 18binin o kadar da yüksek bir rakam olduğunu düşünmüyorum
Bana kalırsa yüzüğe para verilmeli maddi durumunun elverdiğince..
Maddi durumuma bağlı bu evvela. Aylık kazancın nedir mesela? Bunu bilmem lazım önce
Bir yüzük 18000 le başlıyor da devamını düşünmek istemiyorum evlenmek hayal olucak bu gidişle?
Karşındaki kişi değer ise al bir kadın olarak kadınlar hakkında diyebileceğim şey bu
aslında deger ama çok para. sahte taşlı si da olur bence
İmkanınız varsa neden olmasın. Ancak önemli olan manevi değeri.
Paran varsa çok değil ama az kazanıyorsun masraf
Bu senin gelir tablonla alâkalı. Gelirine göre bu fiyat seni zora sokmuyorsa alınır.
Evet çok pahalı. Gerek yok bu kadara. 8 ayar al gitsin, nişanda iyisini alırsın.
Her zaman evlilik teklifi olmuyor bence 20bin e kadar uygun
cevap veriyorum param var hemde baya çok şükür 10 bin yukarısı aptallıktır:P
net başka şeylere harcayın paranızı sonra ağlarsınız
Niye aptallık olsun karat önemli
ben anneme 5 karatlık yüüzük aldım :) fiyatını duysanız kalp krizi geçirirsiniz:P
ama evlenirken almam bea:P
Böyle biriyle olmak istemezdim
zaten sen benle olamazsın:P
herkes bir çizgisi var
ben cimri ya da pinti değilim
parayı daha mantıklı şeylere harcamak lazım ev araba yazlık nebilim
Yani nokta şeklinde bir taş alırsan bozulmassa sevdiğin kişi o zaman daha ucuzunu al tabi ki de
Bence pahalı değil en az 30 k olmalı bunu demen için
İsraf nedir bilmeyen toplum
Pahalı oraya girmiyor ama 🙄
yüzük fiyatlarına bakınca 18bin gayet makul bir fiyat kalıyor.
Ver ver sonra karı seni dehleyince aldatınca ağlarsın
👏👏👏👏👏
Önemli olan yüzüğün değeri değil güzel düşünülmüş bir organizasyon ve bütçene uygun bir yüzük de değerini bilen için çok büyük anlam ifade eder. Ama karşı taraf pahalılıktan hoşlanıyorsa biraz sıkıntı yaşayabilirsin para konusunda
senden para beklentisi varsa alma. Karsimdakinin durumuna gore beklerdim ama bunu al diye istemezdim
Aşırı saçma. Çok üzülürüm sevgilim bir yüzüğe bu kadar para verirse. Minimal kibar bir yüzük yeterli bence. Saçma buluyorum bu tür şeyleri
hayat yeterince pahalı bence abartıdan uzak sade bi evlilik teklifi yapılabilinir
Sana mesaj atamıyorum
Tektaş kadar saçma bir şey bilmiyorum. Sadece parlıyor diye bir taş parçasını sembol hale getirmek evliliği, aşkı, sevgiyi maddeselleştirmek gibi bir şey ve gereksiz masraf. İlla olacaksa da zengin fakir fark etmez makul bir şey alınabilir
Maddi olarak zora girmeyeceksen alabilirsin. Yüzük çok önemli bir detay.
gereksiz olabilir ama parasıyla değilde eğer o kişi yüzüğü beğendiyse illa pahalı diye de kalp kırmamak lazım belki 1 kere alıcaksın 30-40 yıl takıcaksım yani beğendiysem al şimdiler de 20 bin lira çok bir şey değil
Her ne olursa olsun bu kadar para vermek hoş değil. Çünkü evlendikten sonra para cok lazım oluyor. Ben yeni evlendim durumumda orta halli aldığım yüzük 3500 tl. şu an 6 olmuş. Ki eşimde cok beğendi.
Evlilik yüzüğü beğendi isen ve fiyatı da pek sorun etmiyorsa senin için o halde al yüzüğü sonuçta sen alıyorsun onu başkaları değil. Kimse de bir şey diyemez bu senin hayatın, senin kararın.
Aynen 😊👍
Valla aptallık bence, hele bi türk kadını için kuruş harcamam
aylık kazancın ne kadar ona göre cevap vereyim
18 k çok az bile asla aptallik değil eğer standartın buysa al yani. Sonuçta sevdiğin kadina evlilik teklifi ediceksin yorumlarda gavura ediceksin gibi yazan hanzolar var.
Yani satarken oldukça ucuza satıldığını söylüyorlar. Biraz aptallık oluyor sanki
Maddi durumuna göre ya al gitsin ya da aptalsın diyelim
eğer o yüzüğe verebilecek paran varsa değer ama yoksa bunu onunla konuşup daha ucuza güzel bir yüzük alınması gerektiğini düşünüyorum
kişinin maddi durumuna bağlı bence kötü bi durumdayken 18 binlik yüzük alınmaz ama maddi durumu iyiyse ve değer diyosa sorun yok
Durumun iyise yap değilse deĝmez evlenince tüm sıkıntısını siz cekiyorsunuz ha 1000 ya 100 bi kac seneye kalmaz zaten degismek isticek🤣