Ebru Gündeş, iki milyon dolar değerindeki bir yüzük ile evlenme teklifi aldı. Özel helikopterle getirilen dünyaca ünlü İtalyan bir piyanistin melodileri eşliğindeki teklife Ebru Gündeş'in "Evet" dediği öğrenildi.

Ebru Gündeş, iki milyon dolar değerindeki bir yüzük ile evlenme teklifi aldı. Özel helikopterle getirilen dünyaca ünlü İtalyan bir piyanistin melodileri eşliğindeki teklife Ebru Gündeş'in "Evet" dediği öğrenildi.
Ebru Gündeş te olan , bizim kızlarda olmayan ne var ki 1,5 m dolarlık yüzük alınıyor. Bizim kızlarda yazık 2000 tl lik tek taşcıkla idare ediyorlar.
Rassan Khoshnaw 28 yaşında hem genç hem zengin bir adam niye böyle bir çılgınlık yapar anlamış değilim.
Ebru Gundeş ile araların da oldukça büyük bir yaş farkı olmasına rağmen..
Bence bir ticaret ilişkisi dönüyor olabilir ortalıkta.
Veya adam Türkiye tanınma ve tutunma çabası içinde olabilir.
Haberi okuyunca burnuma kötü kokular geldi nedense 😄
Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmiş misali.😄
Col bedevisi mi desem demesem mi el vermiyor demeye cölleri bu gorgusuzluge yakistiranlar da ayıp etmişler bana kalirsa çölden bile sanat eseri çıkarabiliyor uygar insanlar da bundanlardan çıksa ciksa kalabaliklarin duygularını sömürmek gibi zahmete girip tek kazanabildigi para olmasina karşın yine de ayni zahmete girmekten hiç yorulmayan bir ahmak çıkıyor
Nefret ediyorum bu kadından
Cevap
4Cevap
Evet çok pahalı
Bu yüzüğe bu kadar çok para verilmesi gereksiz.
Reza dan sonra 2 milyon dolar vermeyeni kabul edermiydi bilemiyorum.
Benim kocam 50.000 Tl'lik tektaş için laf eddiyodu :/
Su pörsük karıya yapılan muamele ye bak bir de bizim gibi cıtırların gördüğü muameleye bak ah cirkin sansı
Ya şu yüzük meseleleri ilgim dışı
Maganda zenginliği bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?