Bana göre iki yüzüğe de binlerce para vermek saçma geliyor sonuçta yatırımlık değil ömür boyu beraberlik anlami taşıması için takılan ve asla satamicagimiz bişi neden pahalı olmak zorunda olsun ki. Bence pahalı olması değilde onun yerine yatırımlık bisiler alınabilir. Sizce?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Alyans yatırımlk değildir sürekli takıyorsun
Evet bende bunu diyorum sürekli takip ve asla satamicagimiz biseye neden binlerce TL verelim daha uygun daha düşük ayarda bişi alınsa onun yerine yatırımlık bilezik alınsa nasil olur
Sürekli takacağın şeyin daha iyi olması gerekmez mi?
Peki iyi oldu diyelim ona çok para verdin yarın onu sıkışınca satamicakken o paraya bilezik alsan satabilirsn
Niye sıkışasın canım, bu yatırım takıntısı ne? Evleniyorsun, çalıştıkça biriktirirsin
Dünya hali ne olcagi belli değil bir deprem olsa Allah korusun alyansina kadar ev tadilatı için vermek zorunda kaliyorsn bunu bizzat gördüm
Sen bilirsin öyle uygun görüyorsan öyle yap
Zarif şık bir şey begendim bazılarının demedigi kalmadı kendimi buraya atayım dedim bacım yani fazla altın alınca bu evlilikde ne oluyor ben bilmiomki başları göğe mı eriyor
Kimin ne dediği önemli değil, karar iı sen ve eşin verecek
Ben ekonomiye bakiyorm esime bakıyorum diyorum yazık neden iki altın için canı çıkana kadar calisyor bu adamlar yuva altinsizda kurulur
Pahali ucuz diye ayirmamak lazim. Herkes bütçesine gore hareket etmeli.
Çevremdekileri cidden anlamiyorm sevgiyi altınla kiyasliyorlar kaç bin TL olsa ne yazıyor yani sahte olsa bile insan takar anlam var çünkü o bişi simgeliyor ama illa 22 ayar olması lazm diyen canım var
Benim arkadasimin eşi de öyle bir insan neredeyse her oturdugumuz da ‘bana dugunde az altin takildi daha cok olsaydi’ diyip duruyo. Allah boyle insanlardan hepimizi korusun
benim bizzat arkadaşım öyle ve sevgilim benim böyle olduguma her gün sukredip duruyo
Maalesef boyle oldugunu anladigin an birakicaksin. tabi asiksan falan birakmak zor olur ama gercekten hayat gecmez. Arkadasim surekli esiyle kavga ediyor evi terkediyor arada bir falan cok kotu zor bir durum
Arkadaşın ne iş yapıyor
Fabrika calisani aylik geliri en fazla 20bindir
Kiralar olmuş ne kadar utanmıyor mu karısı be el insaf
Bosanma asamasina gelmislerdi ama cocuk olacagini ogrenince mecburen devam etmeye calisiyolar Şu an
Geçim çok zor iki kişi çalışmadan gerçekten zor o da çalışıp destek olacağına daha altın istiyor ama onun beynini yıkıyorlardir emin olsn
Hic beyni yikanmiyor ya kendisi oyle her ortamda bu altin para mevzusunu aciyor diye evlerine misafirlige gitmemeye basladi arkadaslari
Arkadaşları bile soğumuş sende anlamışsın bir erkek olarak yani kadınlar kim bilir neler düşünüyor
Yani ben cinsiyetcilik yapmiyorum , bu para altin mal sevgisine sahip kadindan da erkekten de Allah korusun
İyiki öyle değilim ve eşim olacak kişi de öyle değil ha geçim çok zor çalışmak istemiyorm o ayrı mesele ama bu devirde tek başına da gecindiremez bizi
Yani inancli biri misin bilmiyorum ama dinen de kadinin calismasi istenmiyor eger erkek yeteri kadar kazaniyorsa ve iki tarafta para yonetmeyi biliyirsa yasanilabilir
Askari ile zor ki o dediğin
Hem de ne zor. Asgari ucret bugun zaten kiraya gidiyor. Hadi evi olsun gene de zor
Evi olsa çok kolay ama ev bu devirde hayal
Maalesef evet
O yüzden o arkadaşının karısı gibi altına paraya pula tapmaktan onları kurtuluş olarak gormektense kendim calisirm eşime destek olurum daha iyi
Umarim o da akillanir yine de kimsenin kotulugunu istemem , zaaflarina karsi koyamiyor
İnşallah bu senin eşin degildir öyle bir anlattın ki sanki senin eşin
Yok degil degil cocukluk arkadasimin esi sık sık gorusuyoruz ordan hakimim olaya 😅
Haa iyi bari 😂
İmkanlar dahilinde alınmaalı bence.
14 ayar olsa ne oluyor nasılsa yatırımlık değil satilmicak 14 ayar 8 ayar olmuş farkedermi anlamı büyük olduktan sonra
Sembolik bi şey bile olur ben biraz safım bu konuda 😂😂
Bende senin gibi dusunuyorm ama insanlar bana değişik bakıyor
İnsanları hiç takmam ya ben böyle bi şeyde o kadar çok şeye karışıyolar ki.
Fazla altın bana göre görgüsüzlük demek ben hep zariflikten yanayım onlar diyorki gramı düşük saçmalama bilmem ne ya düşük olsn temiz olsn belki ben onu uzerimde gezdirecegim hep neden kaba gorgusuzce bişi takayım ki. Tektaş diyorm hem beştaş hem baget hem tektaş takmak istiyorum diyor bı ayak parmağı kaldı onuda doldurur yakında
Seni üzerler
O neden
İlerde anlarsın
Çevre mi yoksa eş mi hangisi üzecek beni insanları çok kafama taktigim için mi yoksa hiç bişi istemediğim iicin mi. Hayır yani maddiyat konusuyla beni uzmeleriniin ne alakası var ki ben gayet kendini asla ezdirmeyen hiç birşeyin altında kalmayan biriyimm alyans konusunda bile ileriyi düşünen bı insanm kimse beni uzemez. burada mesele kocamın bütçesi değil o bütçeyi doğru kullanmak alyans ve tektaş satilamayan bişi ama bilezik satılır. Ben onlardan kırpar bilezik alırsam daha mantıklı olur
Tamam canım
Aynen canım 😊