Hacı Sabancı 115 bin dolarlık tektaş ile Özge Ulusoy'a evlenme teklif etti. Teklifi kabul eden Özge Ulusoy, olayın üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen şimdilerde ayrılık kararı aldıklarını açıkladı. Aklımda deli sorular... Yüzüğü iade etmiş midir? Yüzük için evet demiş olabilir mi? #MrSakal
115 bin dolarlık tektaş yüzük ile evlilik teklifi alsanız, yüzüğün kararınıza etkisi olur mu?
Normal koşullarda evlilik teklifi ettikten sonra kabul edilerse ve sonunda ayrılık olursa o yüzüğü geri iade etmesi lazım. Adam geri alır almaz bu onun tercihi olmalı. Evlenince kadar da söz, nişanda erkek tarafının takılan herşey saklanır olaki bir aksilik olur ve söz, nişan bozulursa ziynet eşyası ve bohça karşı tarafa iade edilir.
Parasızken paraya bakarim derdim. Sonra bir fabrikasa işe girdim ön muhasebe elemanı olarak. Orada fabrika sahibinin arkadaşı bana ilgiliydi. Tipim değil diye hiç yüz vermedim. Mantık olarak kabul etsem falan dedim ama fiilen tek bir şey yapamadım. Hisler onemli
Özge Ulusoy zaten oyuncu paraya kanacağını sanmıyorum ki 115 bin dolar onun için pek de yüksek bir meblağ değil. Günümüzde maddiyat ne yazık ki her şeyin üzerinde tutuluyor ve genç kadınların hepsi rahat bir hayat yaşamak istediği için bu alternatifi de göz önünde bulundurulduruyor.
olayın orasında burasında değilim en basiti takım elbise giyipde altına ayakkabı yakisdramamak bu problem bendede var her şey çok iyi ayakkabı less bildigin kartalın arkasında satılan 20 tlik kundaralar veya sporlar gibi :):)
Ulan kizlar bari burada erkeklerin onunde belli ettirmeyin kendinizi para onceligini. Bari yalanciktan numara yapin. Erkekler baslar simdi, kizlar para icin soyle yapar boyle yapar. Koz veriyonuz ellerine🙄😒
hayatımda daha hiç paragöz olmadım ve benim değerimi para değil sevgi belirler. Ona inanıyor, onu seviyorsam zaten mutlu oluruz ama yok çok zenginse buda bir armağandır.
Bu ne ya hatun çocuk bakıcısı falan herhalde 😱 Çok değişik boy sıkıntısı var her neyse Allah daim etsin mutluluklarını 😂 Yüzüğe gelirsek eğer maddi şeylerin hiç bir önemi yok onu taksada takmasada yani ben böyle düşünüyorum açıkçası 😕
Değeri bu kadar yüksek olmasa da, tek taş pırlantayı verenin gözlerine bakarak denize usulca bırakmıştım.. Etkisi olmaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
böyle zengin aileler kendilerini asil soymuş gbi görürler o yüzden evlatlarını öyle herkesle evlendirmez. Bu tip aileler anca kendileri gbi bir ailenin kızıyla evlendirirler. Yani öyle sanatçı olsun falan istemezler. Sosyeteden isterler.
Yüzüğü alıp vazgecilir mi? Hacı Sabancı'nın annesi yanlış hatirlamıyorsam istemiyor Özge Ulusoy'u bu yönde bir tartışma olmuş içi rahat etmemiş olabilir.
Hayır tam tersi bu kadar dar görüşlü biri olduğu için yüzüğü kafasına atıp ortamı terkederim. Herşey paradan geçmiyor. Çok pahalı yüzük alması çok itici. Daha da soğurum. Karara etkisi olumsuz yönde olur yani.
bir tel kadar ince de olabilir maddiyata bakıyor olsaydım teklif edemezdi çünkü öyle biri hayatımda olmazdı ama maneviyatı daha mühim gerek yok o kadarına
Böyle bir yüzükle gelecen evlilik teklifine bir de Sabancı hanedanlığının varislerinden biri olacak sevinçten böyle bir tepki veririm o adam da kaçar benden 😄😄😆😆😆😆https://youtu. be/r9Bhc0JDadY
Bu siteyi hep böyle diyorsunuzda bu sitenin kötü yanı nedir bem bir ay oldu eylenceli bir yer gibi insanlar içindeki soruları soruyo benim göremedigim başka bişey var mı
Ya benden yana bir sorun yok ben erkeklere güvenmiyorum bir de bende dahil insanların geneli buradaki kişilerle geyik olsun diye konuşuyor e hal böyle olunca da o dediğin tesadüf ortadan kalkıyor
Yav işte ban bu mantıgı anlamıyorum insanlar nerelerde tanışıyorlar sanal alem ilk cıktıgı sıralarda ne kadar evlilik oldu 2 günde bir evlilik oldu bu kadar güvensizdide neden ilk zamanlar da evlilikler oldu şimdi bakarsan internet degilmi deyip gecişiyor ben seni sokakta görsem bir selam bile edemem insanlar pavyonda tanışıp evlenen gördüm insan sevsin nerde tanışırsa tanılsın yeterki aradıgı kişiyi o kokuyu o teni bulsun yeter
Kadın milletine o fırsat gecsin evet demiyorsa ya kadın asıktır ya delidir ya da zengindir adamı begenmemiştir baska secenekle hayatta hayır demez kardesim :D
En İyi Cevaplar