Yani taşı tuşu büyük mü olmalı illa ya da şatafatlı pahalı bir yüzük mü olmadı?
Kadınlar bu konuda ne düşünüyor çok merak ediyorum.
Evlenme teklifi edilen yüzük çok önemli midir?
beyler siz yüzük alırken/alsanız neye dikkat ediyorsunuz?

Yani taşı tuşu büyük mü olmalı illa ya da şatafatlı pahalı bir yüzük mü olmadı?
Kadınlar bu konuda ne düşünüyor çok merak ediyorum.
Evlenme teklifi edilen yüzük çok önemli midir?
beyler siz yüzük alırken/alsanız neye dikkat ediyorsunuz?
Yüzük, sonsuzluğu ve bağlılığı simgeler. Yüksek değerli bir yüzük, bu sembolizmi güçlendirerek ilişkinin önemini vurgulayabilir. Bazı insanlar için pahalı bir yüzük, sosyal statü ve başarıyı temsil edebilir. Pahalı bir yüzük, yıllarca saklanabilecek ve unutulmaz bir anı olarak hatırlanabilecek bir hediye olabilir. Bazı insanlar gösterişli şeylerden hoşlanmaz ve daha sade bir yüzük tercih edebilir. Herkesin aynı bütçesi yoktur. Önemli olan, yüzüğün samimiyetle verilmesidir.
Benim elime yakışıcak hoşuma gidecek bişey olsun yeterli. Hediye alırken bile insanın kendini bir tık zorlayıp aldığı makbul değil midir bence öyledir... Başka şeylerden feda edicek kadar çok seviyorsundur. O bide bizim beraberliğimizin simgesi olucak
Çok önemli tabii kocaman parlak tek taş isterim ben. Bu erkeğin değer verdiğini sevdiği için parasını bile esirgemeyecegini gösterir. Parasında cimri olan sevgisinde de cimridir.
Cevap
6Cevap
Biraz gösterişli olsun evet
Normal şartlar altında aşk denen kavramın para ile ölçülemeyeceğini düşünmek istiyorum ve bunun bir diğeri de sevgi Aşkın sadece bir metale sığdırılması Unutma ki Bir erkek bir kadını yatağa atmak için de hani Affedersin burada söylemeyecektim ama ona pahalı hediyeler alıyor gözlerini boyuyor bilmem ne yapıyor falan filan Onun için gerçek aşkın ve sevginin bu metal parçasıyla eş değer tutunmasına karşıyım
Onun beğendiği herhangi bir yüzük olabilir. O beğensin yakıştırsın kendi zevkine göre alsın isterim. Ben galiba beyci olacam ksksjsjjs
Her kadına göre değişir.
Mesela ben zarif olmasını tercih ederim. Taşının büyüklüğü hiç önemli değil.
Pazardan aldığım 50 liralık yüzüğü parmağımdan çıkarmıyorum. Durumu yoksa ve beni yine de mutlu etmek istiyorsa hiç önemi yok, parlasın yeter.
Bence önemli değil ama yakışan bir yüzük olmalı model olarak
Maddi yanı değil ama tipi önemli
Misal ben zarif şeyleri seviyorum
Şekli şemali veya fiyatının benim için hiçbir önemi yok o an ki duygu benim için fiyat biçilemez ki ben zaten abartı takıları sevmiyorum
Ben anlamı büyük konularda sadeliğin daha fazla değer kattığını düşünüyorum bu nedenle alyans veya tek taş ne olursa olsun mutlaka sade olmalı 😃
benim için maddi değeri önemli değil sadece çok büyük/gösterişli olanlar çirkin geliyor bana
Paragöz biriyse önemli bu gözler el bombasının pimiyle bile evlilik teklifi eden gördü
edecek birini bulalım da yüzüğün boyutu önemli değil 😅
Jelibonla da teklif etse evet derim. Ama altın rengi alırsa o yüzüğü alır bi tarafına sokarım.
Gidip de bijuteri veya gümüş yüzükle de teklif etmemek lazım biraz özen gerek
Yüzük sadece sembolüdür. Taşının bir önemi olduğunu düşünmüyorum
Bence önemli değil ama bana kalırsa kadın nasıl bir yüzük istediğini hafif hafif erkeğin aklına sokmalı. Mesela ben tektaş şekilli yüzünlerden çok baget tarzı olanları daha çok seviyorum. Bence erkek de ona göre bir tercih yapar.
Maddi olarak değilde tel de olsa benim içime sinen olmalı
Kırmızı ip bağlasa bile pahabiçilmez bir değeri olur benim için
valla sizi bilmem ama mandalinayi alsa parmagima taksa bile yeter zamanla zaten hallederiz yuzugu de
Bizde var bı tek taş beş taş çılgınlığı, pek tabi evlilik alyamsı ile de evlilik teklif edilebilir...
Bir erkeğin evlenme teklifi edebilecek kıvama gelmesi zaten bizim için yeterli
Niye değeri önemli olsun sana teklif edenin değeri nasıl ona bakmalısın
Yüzük alsın yeter çok pahalı vs olmasına gerek yok ama pinti olup en ucuz yüzüğü de almasın
Tabiki de çok değerli yani madden degil ama manevi açıdan değerlidir
evlilik yolu boyunca hiçbir önemi olmayan tek yüzük ondan sonrakiler çok önemlidir ama
Benim için bir önemi olmazdı yüzüğün taşı falan
ya yok be amaan, normal bi sey olsa yeter iste
Yoo drgıl altın olsa olur bıde güzel bı model
Önemli gözüm gibi bakıyorum hatta saklıyorum x🥰
Benim için kalbinin pırlantalığı önemli.
Çok abartılı sevmiyorum
Alan kişi önemli benim için.
Parayı seven biri için elbette 😃
bence değil ama kimine göre çok önemli
hayır değildir
Benim takıldığım tek şey parlaklığıydı :)
Hayır değil
Şahsen ben olsam çok takılmam.
Hayır tabiki de
Bence amaç önemli