Aylık geliriniz hangi aralıkta?

ben özel timdeyim maaşım 16.118 tl polsan 1200 tl her ay ana paradan kesiyor (meslekten çıkarken alıyorsunuz o parayı) hadi o parayı da içine katalım 17.318. 1100 tl de terör maaşı 18.418 kademem 7/1 ve fazla çalışma ücretiyle birlikte 19 u buluyor. Bekarım ve tek yaşıyorum. Geçinebiliyor muyum HAYIR, sosyal aktivitem var mı YOK. Kira 5000 zaten :D bu dönemde geçinebilmek için evli olmak lazım
Neden bu seçenek mi 😅 çünkü öyle kazanıyorum hepsi bana mı kalıyor tabiki de hayır ama anlıkta olsa hesabıma giriş yapıyor aşağı yukarı 1 saat kadar çay sigara yapıp 3/4 ünün acil işi çıkıp özür bile dilemeden kalkıp gidiyor twrbiyesizler🤣🤣 1/4 ü ile başbaşa kalıyoruz
Cevap
30Cevap
16000-20000 arası. Ama garip bi şekilde birikim yapamıyorum bekar olmama rağmen. Sistem öyle bir düzen kurmuş ki gelirini artırdıkça hayat standardın yukarı çıkıyor. Daha fazla harcatıyor ve yine sen o düzeyi korumak için daha fazla çalışıp daha çok stres yaşıyorsun. Para değilde galiba planlı yaşamak daha önemli.
13480 TL, Emekli Sandığı Emekli Maaşı,
10289 TL, OYAK EMS Emekli Maaşı,
6800 TL, kira geliri,
4000 kira aylık temettü geliri...
Beşincisi de yolda: BES.
Çoğunluk 20.000 üstü yapmış ne kadar yalancı var 😂😂 bir kendinizi olduğunuz gibi kabul edemediniz alayınız yalan 🤣
tl ye cevirince 73000tl. ama kanada'da orta gelirin bir tik uzeri.
ilk diimdeyim ve gecinmek cooook zor hersey Cook pahalı
TL'ye çevirirsek bunlar çekirdek parası kalır.
Herkesin de çok daha fazla para kazandıgı senelerimiz olsun inşallah ;)
Ben sabit gelirli değilim gün, hafta, ay değişiyor.
21 bin TL aldım bu ay ama 20 civarı diyelim
Gelirden fazla giser var bu zaman da gelirin fazla olması bi anlam ifade etmiyor
8.500-12.000 seçecekken birden sayfa kaydı 12.000-16.000 seçmiş. ah ah nerdeee o günler
değişiyor her ay ama 25bin altına pek düşmüyor
Kadına yaş erkeğe maaş sorulmaz çok ayıp 🤣
Nazar değer soylemiyim
8 bin ila 12 bin arası
baba parasi yiyorum : )
Yeni zam ile 20 yi geçer.
16 20 arası bazen üstüde oluyor
Daha çalışmaya baslamadim
Belli olmuyor ki bazen hiç bazen çok
En İyi Cevap