2 yillik evliyim dedigim gibi tam olarak anlatamam yaptigim isi ama sunu söyliyebilirim zeka ve akilla kisa yoldan büyük para elde edersin hayati akisina birakicaksin serbest olucaksin para biriktirmem gerek ask acisi cekiyorum ya da benden bir sey olmazla bir yere varilmiyor herzaman mutlu olmaya bak ve insanlari kücümseme ben bukadar gelir elde ederken gözüm asla yükseklerde egolu olmadim okumadim ama okumuslar kadar para kazaniyorum doktor mühendis en iyisi demedim insaatda calisan beyle evlendim bazen ufak gözüken seyler büyük etki yapiyor kendini asla yipratma iyi geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne yapacaksın ki aylık gelirinizi
İşssiiz be aylık gelir 609₺ engelli maaşım 😏
3 milyqr, milyon ben nerden buldum bu parayı
--1000
25 bin
Kaç bin
25 bin kazaniyorum karisik ama bankacilik borsacilik gibi bir sey euro dolar üzeri ufak oyunlarla
Maşallah ne iş yapıyorsun trader misin.
Yaş kaç
Yasim 24
Bu yaşta iyisin.
Evli misin
Tsk ederim evet evliyim okuyacaktim baktim okumakla bir yere varilmiyor para icin okumak degil zeka gerek okulu biraktim
İyi yapmışsın.
Ne kadardır evlisin.
İşi çözmüşsun en fok neyden kazanıyorsun
2 yillik evliyim dedigim gibi tam olarak anlatamam yaptigim isi ama sunu söyliyebilirim zeka ve akilla kisa yoldan büyük para elde edersin hayati akisina birakicaksin serbest olucaksin para biriktirmem gerek ask acisi cekiyorum ya da benden bir sey olmazla bir yere varilmiyor herzaman mutlu olmaya bak ve insanlari kücümseme ben bukadar gelir elde ederken gözüm asla yükseklerde egolu olmadim okumadim ama okumuslar kadar para kazaniyorum doktor mühendis en iyisi demedim insaatda calisan beyle evlendim bazen ufak gözüken seyler büyük etki yapiyor kendini asla yipratma iyi geceler
😀😀😀
Vay masallah
Hayati biliyorsun.
İyi geceler
4100