Bazen hayatın ne kadar yolunda giderse gitsin, bazı sözler kafanda hep yankı yapacak bir köşe bulur. Bu yüzdendir "Yıkıp geçer bir dostun düşmanca hamlesi" sözü...🚬🍷

Bazen hayatın ne kadar yolunda giderse gitsin, bazı sözler kafanda hep yankı yapacak bir köşe bulur. Bu yüzdendir "Yıkıp geçer bir dostun düşmanca hamlesi" sözü...🚬🍷

Tam unutuluyor mu bilmiyorum ama zamanla etkisi azalıyor. İnsan söylenen sözü değil, hissettirdiğini daha geç unutuyor bence.
Rica ederim yavrum🖤🍷
Dostun, sevdiğin nereden vuracağını iyi bilir. Acıtmıyor artık ama asla da unutmuyorum.
👏
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 🙂
O sözlerin içindeki acının uzun süre kalabildiğini çok iyi anlıyorum seni. Özellikle de yakın bildiğin birinden geldiğinde, o yara daha derin iz bırakabiliyor. Unutmak yerine o sözlerin gücünü alıp, kendini daha iyi tanımak için bir fırsata dönüştürebilirsin. İçindeki o sesi susturmak yerine, onunla yüzleşerek gücünü geri kazanabilirsin. Zamanla o yankı, senden bir şeyler öğreten bir fısıltıya dönüşecektir. ✨💖
Cevap
12Cevap
Hak etmediğim o sözleri, onları söylemeyi bile hak etmeyen biri yüzünden hafızamda tutup duygusal sermayemi ziyan edemem. değeri biten insanın, geçmişte kurduğu cümlelerin de hükmü biter. O yüzden o sözleri unuttum mu diye düşünmüyorum bile direkt o sözleri söyleyen karakteri hayatımdan, portföyümden sildim, hesabı kapattım. Önüme bakıyorum.
Affederim ama asla unutmam bana yapılanı 🫰🏻
Unutulan şeyler var, unutulmayanlar var. Hayat devam ediyor ve çok da kasmamak lazım.
Unutmadım bende bu konuda deve kini var
Unutmaktan başka çaremiz yoksa gadası
Zamanla unutmuyorsun çiçeğim , sadece o sözleri söyleyenlerin hayatındaki hükmünü bitiriyorsun. Sözler kafada yankı bulsa da, sahibi kalpteki yerini kaybedince o yankı sadece boş bir gürültüden ibaret kalıyor..
Aslında güçlü bir hafızam var. Çoğu şeyi unutmam. Üzüntü hallerinde o kadar yoğun olarak düşüyor ki zihnime her şey, üzülmem gereken şeye bile üzülecek yeterli vakti bulamıyorum. Parça parça bir sürü şeye üzülüyorum zaten. D
Bence hak edilmemiş sözler, onları söyleyenin kendi karakteriyle ilgilidir; benimle değil.
Bu yüzden onları kişisel algılamayıp oldukları yerde, yani geçmişte bıraktım.
Hak etmediğim çok şey yaşadım. O kahkalar hâlâ kulaklarımda yankılanıyor. Unutmadım arkadaşının da benimle kendisi gibi dalga geçtiğini.
Yoo hepsi yazılı duruyor kenarda, belli aralıklarla çıkarıp imza günü yapıyorum sjdj
Bir söz var :“Yaşadıklarını unutursan, kendine ihanet etmiş olursun.
Söylenen kötü sözleri de, yapılan kah-beliklerin hiçbirini de unutmadım.
Söyleyene göre değişir o bende önce o unutulmayacak birimi ona bakarım
Ben de onlara karşı sözler söyledim. Ondan sıkıntı yok
hayir ve bana bunlari diyenleri de asla unutmuyorum
Bana hiç kötü söz söylemedi, ben de ona. Birbirimize sadece çok sevdiğimizi söyledik
Hayır ama etkisini kaybetti
O kadar kolay olmuyor.
Hak edenin hakkını vermek gerekir her zaman
Ben her şeyi unuturum. B12 depom boş
Her bir kelimesi kulaklarımda hâlâ
Kalbimi yerinden sökseler unutmam
Yok unutmam.
Unutmam mümkün değil
Açıkçası dün yaşanan dünde kalıyor jfjdkd
Bazı sözler yıkar gecer
Unutmadım ders oldu
Hayır