evet yabancı masoz/masor arkadaslarım var masaj salonu açma fikrim var sizce çalışır mı?

evet yabancı masoz/masor arkadaslarım var masaj salonu açma fikrim var sizce çalışır mı?

genelde böyle yerler masaj adı altında genel ev muamelesi görüyor. zaten çok büyük bir işletme açman lazım bu konumda olmamak için. ve genelde çok büyük masaj salonları da yok çok çok az. mesela çok büyük masasj salonu maliyeti normal bir şehirde 5-6 m tl şu an.
küçük işletmler ise1 m tl ye açarsın.
Bence kazanabilirsiniz ilk ben gelirim hatta. çünkü insanlar bazen rahatlamak istiyor bende bir kez yaptırmıştım çok iyi gelmişti. ama açtığınız yer veya internet sitelerinde reklam yapmak gibi detaylarda önemli olabiliyor. gerçekten düşünceniz varsa bence iyi düşünün iyi olabilir. yani başarılı olabilirler. çünkü genelde bu tarz içerikler tutabiliyor.
Ben de profesyonel masaj terapistiyim. Bence insan bilip hakim olduğu konuya yatırım yapmalı. Başkasına güvenip girilen işlerde risk yüksek olur.
Cevap
18Cevap
valla biz her hafta düzenli olarak gidiyoruz. arkadaşımla. istanbulsa müşteri portföyüne ekle şimdiden :)
Mutlu sona razı olan çok iş yapar, para çok, yoksa çok büyük bir kazanç bekleme maalesef. Ülkede masajın adı o
Bilmem ki.
Bir dene öyle bir imkanın varsa.
İyi yapıyorsan bolca sertifika varsa iyi bir reklam ve merkezi bir yerde gayet iyi kazanç olur.
Çalışır iyi de iş yapar ama nezih bir mekan olmalı ve çalışanlar da iyi ve başarılı olmalı
Mutlu son varsa emin ol bir senede Elon Musk kadar zengin olursun 🤣🤣
Kesinlikle evet cunku cidden olanda deve yukuyle para var ve rahatina duskun
Var diyorlar da ruhsat almayı unutma 😅 yoksa ilk ben ihbar ederim hahahah
Evet, kazanırsın. Hatta sen daha iş yerini açmadan müşteriler sıraya girer birazdan, bekle ajdjddj
Neden olmasin olur ama yer ve mekan önemli güven vermek önemli
Calisir neden calismasin, masajcilar birde yabacni ise, ülke abaza kayniyor, gelirler.
Sen iş yerinin o mümini at KS deki forumdaslar yeter sana 😅
Çalışır neden çalışmasın?
hadi yine iyisin vurdun parayı
happy ending çalışırlarsa evet 😂
Deli para kazanırsın
iyi kazanırsın
Mantıklı
Sonu mutlu sonla bitmesin ha😃
Kazanırsın.
Çalışır bence
Mutlu sonlu mu