Para & Ekonomi Elimde 300.000 TL var. Bu parayla nereye yatırım yapmamı önerirsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Parayı yanlış yazmışım 3000000 TL var Elimde 300.000 TL var. Bu parayla nereye yatırım yapmamı önerirsiniz? Cevapla Öneri Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kral225 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl altın al altın değerlenicek döviz falan sakın alma dövizin durumu şu anki ekonomide belli değil döviz seçime yakın düşebilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Döviz uzak duruyorum altında zatende aktif para kazanacağım iş lazım Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kanka bi 4-5 sene önce olsaydı bi 2+1 al derdim ama şu an bu paraya araba bile yok döviz al en mantıklısı şu an bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ev gibi isler bana göre değil Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl O parayla şu an alamazsın zaten o paryal asansör boşluğu alınır Yorumla
ortak44_2 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Büyük dert aynısı benimde başımda var. Bence araba al 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Araba fazla göze batıyor Yorumla ortak44_2 +1 yıl O zaman kur korumaya yatır Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 693 cevap paylaştı. Ne kadar süre ayırdın kendine. Yatırım için? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aktif para kazanacağım iş lazım Yorumla Eğitilme +1 yıl Murathan ıq youtube kanalına bir bak Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 525 cevap paylaştı. Toprak ya da araç al 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aktif para kazanacağım iş lazım Yorumla 001zaman +1 yıl Reis önümüz secim piyasalar belli değil Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Altın al kardeş seneye gramı 2000 TL olur satarsın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Para zaten altında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya da kripto dünyasına yönel anlıyosan tabi Yorumla Soran +1 yıl Anlamam altın bile anlamıyorum sans eseri bu kadar para oldu Yorumla
cicimxs Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Faiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl En son için düsünüyorum hiç bir bise bulamasam yapacağım vade mantığını anlamdım hangisi iyi oluyor Yorumla cicimxs +1 yıl İng iyi istediğinde yatırıp istediğinde cekebiliyirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
altın al altın değerlenicek döviz falan sakın alma dövizin durumu şu anki ekonomide belli değil döviz seçime yakın düşebilir
Döviz uzak duruyorum altında zatende aktif para kazanacağım iş lazım
Kanka bi 4-5 sene önce olsaydı bi 2+1 al derdim ama şu an bu paraya araba bile yok döviz al en mantıklısı şu an bence
Ev gibi isler bana göre değil
O parayla şu an alamazsın zaten o paryal asansör boşluğu alınır
Büyük dert aynısı benimde başımda var. Bence araba al
Araba fazla göze batıyor
O zaman kur korumaya yatır
Ne kadar süre ayırdın kendine. Yatırım için?
Aktif para kazanacağım iş lazım
Murathan ıq youtube kanalına bir bak
Toprak ya da araç al
Aktif para kazanacağım iş lazım
Reis önümüz secim piyasalar belli değil
Araba al dostum
Altın al kardeş seneye gramı 2000 TL olur satarsın
Para zaten altında
ya da kripto dünyasına yönel anlıyosan tabi
Anlamam altın bile anlamıyorum sans eseri bu kadar para oldu
Faiz
En son için düsünüyorum hiç bir bise bulamasam yapacağım vade mantığını anlamdım hangisi iyi oluyor
İng iyi istediğinde yatırıp istediğinde cekebiliyirsin
Altın🤣