300tl ile altın alınmaz bir iki ay önce belki ama şu an alınmaz boşa gider paran Sürekli kullanılan ihtiyaç malzemesi alır depolarsın İhtiyaç olduğunda özellikle asgari ücrete yapılacak zammın sonrasında fiyatlar artınca sen ucuza kullanmış olursun
Seninkinin 50 sene damlaması gerek öğrenciysen eğer işbankası öğrenci hesabı açtır Eğitim yatırımı faiz hesapları var belli kota koyuyorsun ona ulaşınca faiz arttırımı yapıyor git ona yatır Sen bugün 1000tlden 300tl lik alacaksın yarın 1100 den 300 tl alacaksın sonuç olarak zarar edeceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Euro veya dolar
Tuvalet kağıdı al koy kenara 300tl ile ancak onu hayapsın
Sonra satabilir miyim
Sonra pahalıya almamış olursun
300tl ile altın alınmaz bir iki ay önce belki ama şu an alınmaz boşa gider paran
Sürekli kullanılan ihtiyaç malzemesi alır depolarsın
İhtiyaç olduğunda özellikle asgari ücrete yapılacak zammın sonrasında fiyatlar artınca sen ucuza kullanmış olursun
0.1 gramlık altın alınır mesela
160 tl
www.ahlatcikuyumculuk.com.tr/gram-altin-0-10g-Altin
0.1 gram altını ne yapacaksın? Ne kadar kar getirecek? Getirdiği kar diğer ürünlerin getirdiği zamın yanında 1 kuruş bile etmiyor
Yine de sen bilirsin ısrarcıysan al 10 tl arttı diye sevinirsin
Birikim kumbara gibi düşün
sürekli cebimde kalan paraları 0.05 0.01 gram altınlara yatıracağım
zamanla çoğalacak birikecek
Damlaya damlaya göl olur
50-100-150 liralık altınlar
Zamanla 1 gram altın olur
Ve zamanla çeyrek
Yarım tam olur
Tek seferde 7bin liralık tam altın alamıyorum
Seninkinin 50 sene damlaması gerek öğrenciysen eğer işbankası öğrenci hesabı açtır
Eğitim yatırımı faiz hesapları var belli kota koyuyorsun ona ulaşınca faiz arttırımı yapıyor git ona yatır
Sen bugün 1000tlden 300tl lik alacaksın yarın 1100 den 300 tl alacaksın sonuç olarak zarar edeceksin
Ben 1000 liram var ona az diyorum 300 lira ne
300 e 2010 model volvo alabilirsin.
300e coin alırsın anca :D
300 tl'lik soğuk bira Al iç buz gibi
Borsa da uzerb kağıdı var al onu yaslan arkana
Sen hangi yüzyıldan geldin buraya insanoğlu? 300 tl ye anca 5 kg yağ alırsın
Euro veya dolar
yaklaşık 12 lt motorin al. koy kenara.
Altın