- +1 yıl
Borsadan anlamıyorsan bulaşma derim tüm paran gidebilir çünkü borsa çok şişti. Düşüşü büyük olacak. Şu an altın yatay gidiyor. Altının düşmesini bekle 438 olunca gram al 447 olunca sat. Sonra düşünce tekrar al tekrar sat öyle öyle çoğalır paran ama alıp satacağın yerleri bilmen gerekiyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdi aşşağıda boş yapan çok olmuş aralarında dolandiricida var kimseye para verme inanma şu kadar yapar veririm diye.. Neyse sorunun cevabina gelirsek aktif olarak yatirim istiyorsan bu bütçeyle tek çaren borsaya girip alimlar satimlar yaparak parani katyadabilirsin kaybedebilirsin.. aktif dememin sebebi aydan günden bağimsiz sana bağlı olarak kazanabilirsin bir sınırı olmafan.. Pasif yatorimda ise 1 ya faize atarsin 30 günde bir bankanin verdiği orana tabi olursun ki anaparan düşük bu seni tatmin etmez ya da altına yatirir yinr uzun yil bekletirsin unutursun 5 yil 10 yil sonra bi 2×-3x kat degerlenmis olur ama tabi olumsuz yanlari hep düşük ve zaman gerekli pasif yatirimin.. Tabi iddia gibi kumara benzer şans içreikli olaylar var onlara girmiyorum onlar başka boyut ve bu parayla çokta seçeneğin yok malesef...
01 Yorumla
Borsaya sakın girme, elinde ne varsa oda gider. Altın döviz işleri uzun vadede kazandırır. Kısa sürede tecrübesizlikten alsat yaparsan oda aradaki makastan erir.
En güzeli ticaret yapacaksınız, iyi sürümü olan bir ürün seçin, insta vs den sayfanızı açın butik satış yapın.10 Yorumla
- +1 yıl
Borsa diyenler olmuş ama anlamıyorsan eğer elindekini de kaybedebilirsin.
Maalesef paran biraz az yani çok bir seçeneğin yok ama eğer çevren varsa o parayla ticaretini yapabileceğin bir ürün alıp belirli bir kâr ile satış yapmayı deneyebilirsin.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- +1 yıl
Simdi cok sacma gibi gelebilir diyecegim sey ama bunu gercekte yaparak ev almis insan var.
Instada takipci sayin coksa bir cekilis yapabilirsin. 500 tllik bir ürün alip bunu cekilisle birine hediye edebilirsin ama cekilise katilim icin 1 tl sart kosarsin. 1500 kisi katılırsa 1500 tl paran olur. 500 tlsine hediyeyi alir o bir kisiye gönderirsin. 500 tl gider 2 katı olur elinde. Tabi 500 ü örnek olarak verdim ben. Bunu 1200 tl ilede yaparsin.31 Yorumla Öncelikle tebrik ederim az veya çok bir yerden başlamak gerek , altın , dolar gibi yatırım araçları uzun vadeli olur ve parayı katlamayı amaçlamaz , babilin en zengin adamı kitabını tavsiye edebilirim sana , ufkunu açacak ve birikimi gelire cekirmenin mantığı kavramanı sağlayacaktır
22 Yorumla- +1 yıl
felsefe yapmaya vaktim yok kısa zamanda nasıl katlarım?
Şu aralar Dolar düşük ve düşük tutulmaya çalışılıyor. Dolayısıyla altının ve gümüşün gramı da düşük.
Bence eğer yatırımı yapıp unutacaksan Gümüş al derim.
Sakın borsa ya da kaldıraçlı işlem gibi şeylere girme, paranı elinden alırlar.
Ne yapacaksan hırs yapmadan, çok kar etmek yerine paranın değerini koruma mantığıyla hareket et derim.
Ama yine de profesyonel bir yatırım danışmanı ile görüş bu durumu. Ben bu işin profesyoneli değilim.10 Yorumla- +1 yıl
parani 100erlik dilimlerde altcoinlere dagit. biraz gozlem yap. yeterli artisi yakalayinca cek dusustekini beklet. baktin cok kotu dusuyor onu da cekersin ya da unutmus gibi davranir almazsin uzun vadede o da artar yine. ama Şu an kriptolar cok sismis durumda patlamasi yakin.
10 Yorumla Şöyle ki bitcoin şu an en düşük seviyede paribuda hesap açıp ordan bitcoin alıp beklet istersen bir fırlama daha yaşarsa geçen sefer ki gibi paranı güzel katlarsın veya ripple diye bir bitcoin var ondan alabilirsin oda gelecek vaadeden bir bitcoin ama uzun süre beklemen gerekir onun dışında o parayı çalıştırmalısın maske alabilirsin ucuza alıp pahalı satabilceğin şeylerden o parayı ikiyede 10 da katlarsın da doğru kanallardan
00 Yorumlayatirim yapmak icin bitane sirket onere bilirim. calisarak euroyla cok iyi para kazana bilirsin. sirket isvec sirketi oyuzden euroyla veriliyo. istersen tamamini anlata bilirim sirket nasi calisiyo diye
00 YorumlaHayırlı olsun. Türkiye şartlarında 1200 lira ile genelde pek bir şey yapılamıyor. O parayı yurtdışında kazanmış olsaydın yapabileceğin birçok yatırım örneği verebilirdim.
00 Yorumla- +1 yıl
Hızlı ve kolay zengin olmak diye bir şey yoktur. Bunu Öneren birisi varsa sizin üzerinizden zengin olmaya çalışıyordur.
10 Yorumla - +1 yıl
Miktar az ama dolar al sadece kur artışını takip ederek bozdur düştüğünde yine al aşağı yönlü oluyor bu aralar
10 Yorumla - +1 yıl
Ben altın almıştım geleceğe yatırım için. Hatta alalı 2 yıl oldu, şu an kârdayım.
15 Yorumla- +1 yıl
daha yeni mi kara geçtin
- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
kâra bu sene mi geçtin daha?
- +1 yıl
Altın zamlandığından beri.
- +1 yıl
Yani aldığımdan beri.
- +1 yıl
Ben altına yatırım yapıyorum gayet iyi, bence gram altına yatırım yap ve acil ihtiyacın olmadıkça da satma derim.
00 Yorumla Borsadan bi hisse al bekle ayda %20 kazansan yıllık %240 yapar yıl sonunda 3500 tl gibi bir paran olabilir
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Elinde ki para ile borsada işlem yaparak paranı değerlendire bilirsin, paranı ne kadar değerlendire bileceğin tamamen senin elinde. Bura arada kar edeceğim derken zararda ede bilirsin doğru hisse önemli.
00 Yorumla Kanka ne desem şimdi bilemedim ki benim de 10 bin var şimdilik altın yapmışım ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilemiyorum
00 Yorumla1.200 tl çoğalmaya yetecek bir yatırım miktarı degil. Bence biriktirmeye devam et.
02 Yorumla- +1 yıl
altın filan?
- +1 yıl
O kadar yaygara kopartmışsın gittin gramaltın mı aldın :)
10 Yorumla - +1 yıl
Çok olmayan paranı bile harman vurup savurmayıp yatırım yapmayı düşünmen çok güzel!
10 Yorumla - +1 yıl
Yatırım olarak altın daha iyi tabisii
Peki sen gram altını nerden aldın ne kadara aldın10 Yorumla - +1 yıl
Ben 2019 son aylarında 650 tl param vardı bitcone yatırdım şimdi 4 bin olmuş
10 Yorumla Bitcoin alıp unut ve bir zaman sonra katlanmış bir vaziyette bulabilirsin.
10 Yorumla- +1 yıl
Gir bets10'a slot çevir. şansın varsa 20-30 bin alırsın :D
00 Yorumla - +1 yıl
Yani çok az bir miktar ama yine de bi yerden başlaman güzel.
00 Yorumla - +1 yıl
Dogecoin al. Uzun vade düşünüyorsun. Unut gitsin 1 yıl sonra bak
00 Yorumla - +1 yıl
Yani çinden kulaklık getir sat mesela 100 tlden al 150 tlden sat
00 Yorumla - +1 yıl
Yav kardeşim bin ikiyüze ne olur onlan git bi ayyakkabi al.
00 Yorumla 100 GBP al, geri kalanı ile de USD al. Haziran - Temmuz gibi iki katına çıkar. (YTD)
01 Yorumla- +1 yıl
Altin al çeyrek 1 tane. Kalanini da biriktir bi ceyrek daha al
00 Yorumla GME stock al, 4 günde 20k $ kazandım:) küçük yatırımcılar büyük yatırımcıları yenmek için redditte örgütlenip piyasa değeri 50 dolar olan kağıtı 470 e kadar değerini arttırdı 3 gün içinde. Daha da artış bekleniyor
04 Yorumla- +1 yıl
Bu konu hakkında detaylı bilgi alabilir miyim acaba?
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
selam ne kadar kazanç sağlamak istiyorsunuz. aklinizdan geceni söyler mısınız?
06 Yorumla- +1 yıl
1.200 2000 olsa mesela
- Cevap sahibi+1 yıl
Sadece o kadar mı
Haftada 2.000 tl kazanabilirsiniz o parayla isterseniz. ciddiyim bu konuda - +1 yıl
tele kız olmak istemiyorum saol
- Cevap sahibi+1 yıl
Ne alaka
- Cevap sahibi+1 yıl
Kendi paranızla para kazanmış olacaksınız bu kötü bisey mi?
- +1 yıl
bu iddiacı kuponculardansan onu da istemiyorum
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Biriniz bin, 1200 liranız milyon olsun. Hayırlı tasarruflar.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
hah en iyisini yapmissiniz cunki 1200 tl nin hepsi kâr olse ne olur ☺
00 Yorumla Faize yatır ama o paranın geitirisi az olur garanti %13 veriyor ama 32 gün beklemen lazım İng de günlük faiz veriyor altın vs. Çok uzun vade de belki yatırım getirir.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. Borsa da al sat binance da günde 10 dolar en kötü kazanırsın
00 YorumlaArkadaşlar yatırım tavsiyesi yapmak suçtur. burdan bu konuda görüş beklemeyin çekemeyen biri kalkar şikayet eder şimdi
00 YorumlaBi şeyeharcama bekle şu an ekonominin nereye gideceği belli değil tl artıyo düşüyo
03 Yorumla- +1 yıl
valla harcadım gittim altın alsım
afedersin ama sik sen çoğalmaz knk :D karıya falan git harca dansöz tut
02 Yorumla- +1 yıl
ben kadınım zaten saf
- +1 yıl
Eğer finans tecrüben yoksa, risk algına göre mobilden yatırım fonu al.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
bitcoin satın alma demiş ya adam olamaz no :D
bitcoin dip yaptığı zaman bitcoin değil altcoin al.01 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
adam olamaz değil adam, olamaz no :D
1.200 lirayı çoğaltmak için s2cek halin yok..
bana ver 10 gün sonra 2.000 olarak alırsın :)00 Yorumla- +1 yıl
Dolar veya euro yap yine yükselir abd başkanı değişti çünkü
00 Yorumla - +1 yıl
Ben olan altın alırdım 😅 yüksel yükselmesin altıncıyım
00 Yorumla Markete gitsen bile o para 1 hafta da çarçur olur
Ne yatırımı sjsbx00 YorumlaAltın al biriktir bence.
12 Yorumla- +1 yıl
nasıl altın alayım
borsaya yatır doğru hisse iyi kazandırıyor
01 Yorumla- +1 yıl
anlamam ki borsadan ve hisseden
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bana gönder bana sana katlayıp gönderirim 1 ay sonra. d
01 Yorumla- +1 yıl
0'a katlarsın 😂
1200 liralik iddaa oyna tek mac
10 Yorumla- +1 yıl
İddaa oynayalım beraber
00 Yorumla Borsaya yatir gubretas
00 YorumlaTam btc almalık dönem
01 Yorumla- +1 yıl
Bu parayla mi?
- +1 yıl
Yastığın altına koy canisi 🤭😉😃😃
00 Yorumla Iki hisse satın al bırak bir kaç ay sonra satarsın
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl düşünürseniz öyle yapın
00 Yorumla 1200 lirayı ancak kumarda katlıyabilirsin
00 Yorumla- +1 yıl
dolara çevir bir sene sonra 2 misli alırsın
00 Yorumla - +1 yıl
Bir kaç uygulama ile ürün satabilirsin.
00 Yorumla Banka ile vadeli hesap aç
13 Yorumla- +1 yıl
vadeli hesap ne işe yarıyo
- +1 yıl
İki maç vereyim 10 dk da 5 bin yap😉
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Altına yatır dolar yap
01 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Eksi atanı anlamadım yanlış bi şey mi yazdım
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bana paparadan at 2500 tl yapiyim geri veriyim
00 Yorumla - +1 yıl
canlı borsa hesabı aç biraz takip et iyidir
00 Yorumla - Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Tavsiyelerde bulunanlar olmuş ben de ne yapmaman lazım onları sıralayayım istersen:
Paranın miktarı çok önemli değil, önemli olan o paranı koruyabilmektir.
Gelelim paranı nasıl büyütürsün konusuna: Girişimcilik, yatırım yapmak elindeki varlığını büyütmek için kendi yeteneklerinin ne olduklarını iyi bilmen, güçlü ve zayıf yönlerinin neler olduğunu bilmenin önemi büyüktür. Bence kendini tanımaya çalış ve yeteneklerinin güçlü olduğu konularda bazı adımlar atıp gelir elede edebilirsin ama önce kendini iyi tanı. Örneğin takip yeteneğindeki zayıfsa veya matematiğin pek güçlü değilse o zaman inişli çıkışlı olan ve anlık takip gerektiren finans oyunlarından uzak durmalısın.
Bazen elindekini korumak onu büyütmekten daha önemlidir ve zordur da.
Neden bitcoin almamalıyız? Şuanda bitcoin çok revaçta bir çok arkadaşım şöyle böyle diye anlata anlata bitiremiyor merak ettiğim için soruyorum teşekkürler 😊
Ömer Bey bir iktisat uzmanı ve toplum bilimci olarak sizi başarılı bir kişilik olarak görüyorum. Gayet güzel ve detaylı bir yorum olmuş. Bu arada neden BitCoin üzerine olumsuz bir eleştiri yaptınız? Bunu anlayamadım sadece. Bunun yanı sıra yorumunuz için teşekkür ediyorum.
@BuBirUnicorn soruyu soran arkadaşın yatırım yapmak istediği tutar küçük olduğu için BitCoin’den uzak durmasını salık verdim yoksa BitCoin düşmanlığım yok ☺️ Daha az riskli olsun ki giderse tüm para gitmesin.
@Saglamkoc Güzel sözleriniz için teşekkür ediyorum 🙏 Bitcoin yorumum yalnızca sorunun sahibi arkadaş içindir çünkü yatırım için için ayırdığı tutar çok küçük. Bitcoin çok kazandırabileceği gibi elindeki tek parasını sıfırlayabilir de, malum bu aralar Rabbit, Elon Musk, NYSE konuları da hala sıcak ne olur ne olmaz dedim ve tavsiye etmedim. Kendisi de söz dinlemiş altın almış bence doğru karar vermiş. Bitcoin ile ilgili olumsuz düşünmüyorum bence Bitcoin gibi araçlar al unut türüdür iyidir 👍
Evet, kesinlikle doğru ve yerinde bir yorum efendim.
Sağ olun, var olun. Teşekkür ederim.