1.200 lira civarı param var, nasıl bir yatırım yapabilirim?

Çok değil evet ama bir yerden başlamak istiyorum 1.200 lirayı çoğaltmak istiyorum, ne yapayım?
Güncellemeler:
1 ay
Üç tane gram altın aldım, teşekkür ederim herkese
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper GörüşEn İyi Erkek Görüşleri
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2976Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Tavsiyelerde bulunanlar olmuş ben de ne yapmaman lazım onları sıralayayım istersen:
- Borsada alım satım yapma,
- Bitcoin böcek coin her neyse onlardan hiçbirini alma,
- Kimseye borç verme,
- Ortak iş yapma,
- Şans oyunları oynama
Paranın miktarı çok önemli değil, önemli olan o paranı koruyabilmektir.Gelelim paranı nasıl büyütürsün konusuna: Girişimcilik, yatırım yapmak elindeki varlığını büyütmek için kendi yeteneklerinin ne olduklarını iyi bilmen, güçlü ve zayıf yönlerinin neler olduğunu bilmenin önemi büyüktür. Bence kendini tanımaya çalış ve yeteneklerinin güçlü olduğu konularda bazı adımlar atıp gelir elede edebilirsin ama önce kendini iyi tanı. Örneğin takip yeteneğindeki zayıfsa veya matematiğin pek güçlü değilse o zaman inişli çıkışlı olan ve anlık takip gerektiren finans oyunlarından uzak durmalısın.
Bazen elindekini korumak onu büyütmekten daha önemlidir ve zordur da.
Neden bitcoin almamalıyız? Şuanda bitcoin çok revaçta bir çok arkadaşım şöyle böyle diye anlata anlata bitiremiyor merak ettiğim için soruyorum teşekkürler 😊
Ömer Bey bir iktisat uzmanı ve toplum bilimci olarak sizi başarılı bir kişilik olarak görüyorum. Gayet güzel ve detaylı bir yorum olmuş. Bu arada neden BitCoin üzerine olumsuz bir eleştiri yaptınız? Bunu anlayamadım sadece. Bunun yanı sıra yorumunuz için teşekkür ediyorum.
@BuBirUnicorn soruyu soran arkadaşın yatırım yapmak istediği tutar küçük olduğu için BitCoin’den uzak durmasını salık verdim yoksa BitCoin düşmanlığım yok ☺️ Daha az riskli olsun ki giderse tüm para gitmesin.
@Saglamkoc Güzel sözleriniz için teşekkür ediyorum 🙏 Bitcoin yorumum yalnızca sorunun sahibi arkadaş içindir çünkü yatırım için için ayırdığı tutar çok küçük. Bitcoin çok kazandırabileceği gibi elindeki tek parasını sıfırlayabilir de, malum bu aralar Rabbit, Elon Musk, NYSE konuları da hala sıcak ne olur ne olmaz dedim ve tavsiye etmedim. Kendisi de söz dinlemiş altın almış bence doğru karar vermiş. Bitcoin ile ilgili olumsuz düşünmüyorum bence Bitcoin gibi araçlar al unut türüdür iyidir 👍
Evet, kesinlikle doğru ve yerinde bir yorum efendim.
Sağ olun, var olun. Teşekkür ederim.