Faize karsi degilsen ortalama 4.250 civari aylik gelir, yakin zamanda kullanmayip gelecek icin bekleyeceksen 2/3/5 sene döviz olabilir, dolar avro altin, gayrimenkul alip kiraya verebilirsin 1.500 min ort. Kira getirir ama her sene evin degeri artar gibi gibi
@KSninMeraklıErkeği e napalim parayi bir şekilde kullanacaksa git araba mi al diyelim :) ha yapabilecegi ticaret varsa onu da yapabilir. İlgisi alakasi varsa kriptoya bulassin ama para tl kalip hic bisi yapmayacak ve enflasyon canavari karsisinda hepten eriyecegine dovizdi gayrimenkuldu daha makul degil mi 🤔 bilemedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Faize karsi degilsen ortalama 4.250 civari aylik gelir, yakin zamanda kullanmayip gelecek icin bekleyeceksen 2/3/5 sene döviz olabilir, dolar avro altin, gayrimenkul alip kiraya verebilirsin 1.500 min ort. Kira getirir ama her sene evin degeri artar gibi gibi
enflasyon denen bişey var onu da hesaba katıyor musun 5 yıl önce 5 lira olan şey bugun 15 lira
@KSninMeraklıErkeği e napalim parayi bir şekilde kullanacaksa git araba mi al diyelim :) ha yapabilecegi ticaret varsa onu da yapabilir. İlgisi alakasi varsa kriptoya bulassin ama para tl kalip hic bisi yapmayacak ve enflasyon canavari karsisinda hepten eriyecegine dovizdi gayrimenkuldu daha makul degil mi 🤔 bilemedim.
300 bin liram olsaydı 100 bini bitcoine yatırırdım. 100 bine hisse satın alırdım. 100 bine de iş kurardım :)
hepsi de batardı ahahahhaha
@KSninMeraklıErkeği neden?
ancak bir cahil böyle bir yatırım yapar da ondan
@KSninMeraklıErkeği çok daha iyi yatırımlar oldu sen rahat ol.
yaw he hee
avrupaya kaçarım o kadar param olduğu halde türkiyede duracak kadar aptal değilim
Çok bir para değil ama bu nasıl olacak
o parayla avrupada işe yarar bir meslek de öğrenirsin dil de öğrenirsin rahatça ayrıca oraya gittiğinde cebinde paran olur
insanlardan uzak da bir isletme acar hayatima bakarim
Ne gibi
tavuk cifligi ki bayan sin hibe de alabilirsin elindrki para da sermayen olur benim olmayan parayla da hayal kurmak sacma
yapmak istedin bir iş kur bitcoi falan bos seyler ya da altina yatirim yap uzun vadeli
Bankada faiz veya altın hesabı yapardım suanlik icin
Bu ülkede 300 bin ile yatırım yapamazsın. Yapsan da getirisi çok olmaz.
Araba alırdım ben zaten araba şu zamanlar değer kaybetmiyor 300k dan 400k bile satabilirsin
uzun vadede döviz veya altın yatırımı yapardım bunlardan birini seç desen altın tabikide
Her akşam karı kız ve birde durumu ollmayanlara yardım
Ya 2 tane Arsa alırım ya da vadeli hesaba yatırırım
İki dükkan daha açardım
dükkanı kiraya verirdim.
Hangi işi biliyorsan o işi yapacaksın
Giyim üzerine iki mağaza açardım
Ulkeden kacış
Nasıl 😂
Faize koyarım
Bana ver
tuvalet taşına yatır acayip kar getirir
sonuçta herkesi ihtiyacı var