Güncellemeler
+1 yıl
bir milyon para mı diyenler, siz ne yaşıyorsunuz tam olarak? kaç milyarınız var da bu kadar saçmalıyorsunuz. para ya da değl, sonuçta bir yatırım yapmalı, sokağa mı atacaksınız
soru başlıkta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bir süre faize koyar gelen parayla borsa yatırımları yaparım
faiz şu an çok yükske veriyor evet ama nereye kadar böyle gider
En az 4-5 ay daha gider
faize yatırırdım gelen parayla gitmediğim gezmediğim yerleri gezerdim
Yaza kadar mevduatta katlasın sonrasına sonra bakarız
Yavaştan değerlenmeye ve merkezlesmeye başlamış bir yer tespit edip arsa alırım
bir milyona İstanbul'da zor
Yüksek riskli ve orta riskli fonlara bırakırdım uzun vadede
Bir milyon para mı sanıyorsun kız
ya mk elinde bu var sonuçta.
Peki geçim kaynağı yatırımı mı yoksa param erimesin yatırımı mı
%70 borsa %30 kripto
ful riske mi girersin yani
Niye riske atayım manyak mıyım beğendiğim sağlam hisselerden alırdım kriptolardaysa projesini beğendiklerimi.
hisse de kripto da riski en yüksek ürünler
Ahahah kim söylüyor bunu
ekonomi profları
Kimmiş o proflar isimleri ne öyle saçma şeyle prof mu olunur. Tavhil eurobond değerli metaller ( altın , gümüş) döviz bütün yatırım araçlarını hisseyle bütün yıl tarihten bugüne getirilerini kıyasla bakalım hangisi borsanın yarısına ulaşmış
Borsa sadece
ful risk
Sıfır risk doğru tahtada beklersen
mesela nedir doğru tahta?
Buradan açıkça yatırım tavsiyesi falan vermek suç
yatırım tavsiyesi değildir diye not düşersin :ddd
Kwhdwkjwjw sen de herkes gibi ytd yaz geç diyorsun yani
Faize
faiz bana güven vermiyor nedense uzun vadede
Neden ki
devalüasyon?
Ben biraz farklı düşünüyorum doğru diyosun gelecek yerine ben her ayı nasıl rahat geçiririm kafasindayim
Anlıyorum, kolay gelsin. düzelir umarım bir şeyler. Ben de artırma açısından sordum ya da en azından değerini koruma
Günceline baktım da insanları takma internet üzerinden herkes bı ego kasıyor adam asgari ücret aliyo burada 50 bin alıyorum diyor. Ben aile ile birlik yapiyorum birgün evlenirsem rahat bı sekilde evlennecek durumdayim önemli olan bugünleri bence keyifli huzurlu geçirmek örnek 3milyoni var adamın bankada ayda bir kilo et yemiyo hala biriktirmenin derdinde ben ise canım degerli istediğimi almanın peşindeyim. Çünkü bugünler geri gelmicek 60 yaşında dunyanin parası da olsa belki bazı şeyler yasak olacak yiyemicen ne anladım ben. Faize guvenmiyosan en iyisi araba gibi bilmiyom iyi aksamlar
genel olarak aynı düşünüyoruz. böyle para aşağılayan arın genelde pek parası da olmuyor, o ayrı konu. Araba konusuna gelirsek yatırım aracından çok, harcamamaracı gibi. toprak vs diyorlar ama uzun vadeli işler onlar. Ben şahsen evlenmeyi vs düşünmüyorum ve evet derdimiz rahat hayat yaşamak.
Borcun yoksa para bolunmuyorsa bence her şey güzel bol sanslar
teşekkürler, sana da bol şans
faize yatırım
tl'de ne kadar önü açık olur ki
aylık 40 bin faiz işler
Doğru ama kaç ay götürür, devalüasyon gelir mi..
onu bilemem
Altin
Gümüş
faize yatır
Hiçbir şey yapılmaz
ne saçma cevap yahu. sokağa atmaycağına göre?
Git araba al o zaman
Altın altın altın.
Var zaten
tanga alirdimm:)
1 milyon liraya mı