AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Ne münasebet sana kredi çek diyor.. Bu yaşa kadar tutunamamış baksin başının caresine sana ne?
canım olma acsin dukkani kazanmaya baslasin destek icin cekersin... krediyle is kurulmaz.. hele tr de hiic kurulmaz.
Yav öyle bir şey olur mu saf misin yoksa dalga mı geçiyorsun
Asla yapma... Is kurmak yerine bir is bulsun...
Sevgilin güvenilmez birisi. Ona kredi de çekme, kalbini de geri al.
Kumpirci açmayacak seni kumpir yapacak, sakin girme bu işe
Bence çekme bu devir de insan annesine babasına guvenemiyor
Çekemem de bahane bul yalan bul ama çekme sonra sana yıkarsa ne yapacaksın kocan değil sevgilin sonuçta
Kumpir dükkanı ne ya allah aşkına vizyonsuzmu sevgilin. Çekme sakın kredi başına kalır
Erkek olup ekmeğini kazanmanın yolunu kendisi bulacak bir zahmet 😉
Böyle bir soruyu sorman bile yanlış. Çekmeyeceksin. Ama sen çekmek istiyorsun o krediyi insanlardan da onay almak için bu soruyu sordun. Çek krediyi gör ebenin bankasını😊
Sakın öyle bir hata yapma... Bu devirde insan babasına bile kredi çekmez
sakin öyle bir hata yaptım ben sevgilime borç verdim 3 ay geçti aradan hala ödeyecek an. k bunlar kendilerini adam sanıyor birde sadece dolandırıcı
Çekerseniz olacağı şey hepsini sana ödetecek kendisi batacak telefon dahi açmaz
Bence çekme zira iki gün sonra sıkıntı okur zararını sen çekersin
Hayatının hatasını yapmış olursun, bu devirde kimseye güvenip de kredi çekilmez.
Buraya bu soruyla geldiysen ödeyeceğini dair inancın yok demektir.
Ya saçmalama sakın bak
Kızım ne kadar çekecektin
Çekme bin lira bile asla
Notere gidin senet yapin
olur mu hiç yaa
Sakin yapma
Kocan değil sonucta
Sakın öyle bir şey yapma... Sana gelene kadar ailesi var
koşarak kaç ve kurtul ondan böyle bi saflık yaparsan 100binde bana çek
Motordan düştü kolu kırıldı yoksa aylık 20 bin kazanıyordu şimdi ona yardım etmezsem nolur?
çok iyi olur
Ahahahah alemsiniz
Madem o kadar kazanıyordu, niye senden, para istiyor ki? Ne yapmış parasını, sana bir yardımı oldu mu maddi olarak, daha önce? Öyle bir yardımı olduysa, altta kalmamak için sen de yardımcı olmak isteyebilirsin ama öyle bir şey yoksa, senin için mühim olmayan bir rakamsa çek bir kumar oynamış olursun😉, yüksek bir şeyse çekme.
Ben olsam riske girmem. Yarın bir gün ayrılırsanız ne olacak?
Hemen çek durma, sonra sevgilime kredi çektim ödemiyor eve haciz gelecek napican diye sorarsin
Tabi ki hayır sonrasinda aldattığında ya da terkettiginde yapmasaydin zorla mı çektirdim demesini istemiyorsan asla iki gün sonra sen kötü oluyosun emin ol. Kendin için çek kendine yatırım yap neden o gücü eline aldığında horlanan sen olasın ki?
Sakın ne olur cejme arkadaşım işi yok diyorsun nasıl geri ödeyecek. BEN ÇEKTİM.. keşke çekmeseydim çünkü krediyi çektikçe değersiz oldum daha beter oldu ne olur çekme çekmezsen daha kıymetli olursun. Emin ol!!
Çekme asla ya bıktım bu onursuz parazit erkeklerden.
Bulaşma sakın öyle işlere, borç senin üzerine kalıcak
Tabiki de çekmeyeceksin böyle bir mecburiyetin yok.
Sevgilin, eşin olmadan kredi çekersen dünyanın en gezi zekalı kadınlarından olursun.
sevgilin krediyi alıp başka kızla yerse bam güm giderim q:WE. Qe:Qe. Q. eq. EQ:E
Tabikidee cekmiceksinnnn!!! Sonucta adi sevgili, KOCA degill😁😁😁
cunku onu acar yarin obur gun senden ayrilir olan sana olduuu canimmm!! Yapmaaa neolur
Kalp kirmadan kredinin sana cikmayacagina ikna et veya onun icin odeyebilecegin kadar kredi cek tabi eninde sonunda ondan nefret etmek istiyorsan
Evlerim işim her şeyim varken kızlar yüzüme bakmıyor. İşsize kredi çekecek vay a*k. Bende eski kız arkadaşım aldattı diye çalıştığı hastaneye ortak olup işten çıkartmıştım.
Bu zamanda ne kredisi ya.
esra Erol gibi programlar bunlarla dolu işte
sakın çekme krediyi çeker ardından sana tekmeyi koyar
Seviyor ve güveniyorsanız çekebilirsiniz...
Ama dediğim gibi, güveniyorsanız...
Ortak olma şartı ile çek
Yüzde 50 sine ortak ol bari seninde işin gücün olur ek gelir olur
çekme kardeşim isterse başka yerden o parayı bulur
Kalbinizin sesini dinleyin, ama bunu sizden değilde ailensinden istemesi daha doğru olurdu, sonuçta evli değilsiniz insanlara güvenilmez size güven veriyorsa yanında olun tabi ki.
Kisiligi onemli sen daha iyi biliyordun. Odeyecegini bilirsen çek
Sakın kabul etme benim de aynı şey başıma geldi bütün borç bana kaldı daha hâlâ borç çıkıyor bir yerlerden
Hayatının hatasını yaparsın söyliyeyim sana dolandırılacağın bariz belli gitsin ailesinden istesin sakın çekme.
Tabiki çekme ben dusuk bi miktarda cekmistim 5 senelik sevgilimdi oder dedim ne olursa olsun. ayrildik hic bi sekilde odemedi cekersen pisman olursun.
Nasıl biri olduğuna bağlı akrabamizin kızı nişanlisi için çekmişti çocuk odemeden ayrıldı kıza kaldı benim kredi kartim sevgilimde ama o ödüyor yani karakter önemli
Bu oyunlara gelenler de artık ne bileyim….
Aşk insanın gözünü köreltiyor demekki diyeyim kibarlatılmış olarak 😃
Vereceğin cevap “krediyle borçla iş kurulmaz”
Sakın çekme çekeceksende dükkanı üstüne yapsın ya da anasına söylesin anası çeksin
Bu devirde kimseye güven olmaz, ayrılık durumunda bütün borcu sana kitler, dımdızlak kalırsın ortada. Ayrıca beni kasa olarak gören birinden ayrılırdım.
Manyak olma sakın kimse adına kredi çekme borç verme eşler birbirine kazık atiyo sevgili kim
Çek nolucak sanki sevgilin değil mi? İnsanlar zor zamanda işe yaramıyıcaklarsa ne için beraber olurlar ki.
Kimse için riske girmeye değmez uygun bir dil ile red edin umarım çözüm bulursunuz
Zor soru. Onu gerçekten iyi tanıdığına inanıyorsan uzun süredir (birkaç yıl) birlikteyseniz tanımış olman gerek yani bunun cevabını sen verebilirsin. Güveniyorsan eğer elini taşın altına koymak zorundasın. Yapılabilir.
Riskli bir iş madem ihtiyacı var akrabalarından istesin
İlerde nankorluk yapıp vermemişsin gjbi yapmasın da senin üzerine kalır ödeyemez
Çekme bana kalırsa sonra aranız açılır
çekme enayi misin yarın ayrılırsınız başına kalır zaten seni düşünse seni böyle bi riske atmazdı bencil herif
Hayatım , sevgilim bu duygular değişir teminatlar olmaz insanlar 20 yıllık eşleri ile nafaka problemi mal problemi yaşayabailiyor bence kendini tehlikeye atma
Sakın böyle bir şeye adım atma. Ne hakla bunu senden talep edebiliyor anlamadım. Yapma bence.
Öyle bir hata yapmayacaksın tabiki de sevgili bu güven olur mu hiç? Olmaz bence
Çekme gitsin normal bir ise girsin çalışsın ceksin sakin cekme