+1 yılsize para harcamak istemediğinden olabilir mi? :)
kendini satılığa çıkarmış, tek gerekli niteliği orası olan parazitler için doğru olan önermedir. böyle şeyler duyunca kadın olmaktan utanıyorum.
diyeceğim o ki, yanlış yanlışla kapatılmaz. konulara ortaokul düzeyinde kadın/erkek savaşı olarak değil de, kadın/erkeğin yobazlığa karşı birlikte mücadele etmesi olarak yaklaşırsanız, bu toplumsal cinsiyet anlayışının da, bir grubu aşağılama kültürünün de yok olmasında başarılı olabilirsiniz. aksi halde yaptığınız yarayı kaşımak dışında bir işe yaramaz. belirtmek istedim..90 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMillet yine kadınlara saydırmış ama insanoglu parayı sever arkadaşlar. Erkeklerde sever. Bunun icin iki cinsiyet olarak belirli noktalarda çabalamıyor muyuz zaten? Para bu dunyada gerekliliktir. Cebinde ne kadar varsa o kadar yaşarsın çünkü. Az kazaniyorsan altindaki araba fiat falan olur. Biraz fazla kazaniyorsan peugeot olur, mercedes olur. Insanlar parayi sever.
Erkeklerden de paraya tapan cok erkek gördüm. Hatta diyebilirim ki erkekler kadinlar kadar hatta kadinlardan daha da cok parayi seviyor diyebilirim. Insanoglu seviyor kısaca. Kadınlarında fitratinda var biraz bu olay. Mesela dini olarakta altın erkege haram, kadina caizdir. Kadin bunlari sever sekilde programli, yaratilmis çünkü.
Kadinlar kendisi hangi konumda olursa olsun erkegi guclu görmek ister. Cunku yine fitratinda bu var aslında. Kadin dogurgan ve kadin kendinden gelen nesili, dogurduklarini garanti ve koruma altina almak ister en başta. O yuzden erkeklere gore her konuda daha secicidir karsi cins konusunda. Yaratilis olarak en iyi ve kaliteli spermi bulmaya çalışır ve erkeklere nazaran tek kisi olsun, kaliteli olsun der. Kendisi hangi konumda olursa olsun yaninda rahat ettiği erkegi seçer. Yani bunlar biraz güdüsel olaylar.
Erkekler öteden beri guclu olan varlıklar ve avcılık gorevini yerine getiren kisiler. Gunumuzde erkekler biraz feminenlesti, kadinlar erilleşti bugunki dunyaya gore. Ama kadinlar feminen erkek degil her anlamda maddi manevi guclu erkek istiyor ic gudusel olarak. Erkeklerde güdüsel olarak erkeklesmis kadinlari begenmezler mesela. Kadinin narin, kibar, feminen olmasi önemlidir erkekler icin. Zaten gunumuzde de erkekler tarafindan tercih edilen kadinlar yine feminen ve narin olanlar oluyor.
Yine topluma baktığımız zaman kariyerli ve parasi olan kadinlar, olmayanlara gore daha geç evleniyor. Bunun sebebi kadinin kariyer peşinden koşmasinin yani sıra kariyerli kadını yanına alabilecek erkek fazla sorguluyor. Boyle bir konumda olan kadin da kendinden düşük erkek istemiyor. Sonuc olarak daha gec evleniyorlar.
Erkek gudusel olarak her seyi kendisi yapan kadindan pek hoslanmiyor açıkçası. Cunku erkek işe yaradigini kadin icin, evi icin cocuklari icin bir seyler yapmak istiyor, erkek olarak kendini boyle guclu hissediyor, programi bu cunku. Diger türlü kadinin kendinden fazla kazanması, kadının daha kariyerli olmasi, kadinin her seyi halleder durumda olmasi erkegin, erkekligini kenara itiyor biraz.
Bugun psikologlar evli ciftlere erkeklere izin verin, sizin icin bir seyler yapsinlar, her seyi kendiniz halletmeyin diyorlar. Bu aradaki erkek kadin iliskisindeki dengeyi öldürüyor çünkü. Yani hangi donemde olursak olalım yaratilis olarak belli kodlara sahibiz. Kadin erkegin bir sekilde güçlü olmasini istiyor. Bugunki kadinlarda bunu isteyecek 20 yil sonrakilerde,200 yil sonrakilerde.
Erkekler 200 yil sonrada kadınları cok sevecek, kari kiz pesinde kosmaya durmadan devam edecek. Kod o çünkü erkegin yaratılışı o. Erkegin zaafi kadın. Para da iki cinsiyetinde zaafi dogru degerlendirirsek. "Kadinin kodunda maddiyat zaafi var mi var. Ama erkegin kadin duskunu olmasina bir sey demezken kadinin yaratilisi geregi istedigi seylere neden kızıyoruz ki?"
Para bir araç ama dunyada her sey olan bir araç. Bunu erkeklerde adı gibi biliyorken tek cinsiyete yuklenmeyi dogru bulmuyorum. Yani cogu erkekte hayalinde arabaya binmek, rahatca istedigi yerde tatil yapabilmek icin falan istiyor önce para sahibi olmayı. Parayi herkes sever. 5 yasindaki cocukta sever.
Yani benim cevrem geniştir. Kadin ne durumda olursa olsun erkegi guclu gormek istiyor. Calismayani da, universitede doktora yapan akademisyen, bilim insani olan kadın da erkegi guclu istiyor. Akademisyen olan kadinda kolay kolay kendinden düşük biriyle de evlenmez. Hani bir bolum okumuş, mezun olmus bir kadin herhangi bir memurla, belli noktalarda asgari ucretliyle evlenirken kariyerli kadin pek bunu yapmaz.
Yani kadinin parasal olarak guclu olmasi erkekler arasindaki parasal ve kariyer rekabetini de artırıyor baktığımız zaman. Erkeklerin birçoğu kadinin kendinden guclu olmasini istemiyor. Akademisyen bir erkek gider normal duz memur bir kadinla da evlenir. Kadinlarin ekonomik olarak rekabeti var ama o kadar fazla degil.
Ama kadinin bilgi birikimi olarak, maddiyat olarak gücü arttıkça yaninda gormek isteyecegi erkek kendinden düşük biri olmuyor. Bu durumda erkeklerdeki yine kariyer ve para mevzuzundaki kızışma daha cetin hale geliyor.
Erkegin yuksek tercihler yapmama sebebi, kendi otoritesinin ezilmemesini istemesinin yani sira cocuk ve ev isleri konusunda kadina ne kadar bol alan olursa o kadar iyi gozuyle bakildigi icin. Bakin yine olay ayni yere çıkıyor. Eskiden beri erkekler disarda, yemegi bulan, para kazanan kişi, kadin evde magarada kalan, cocuklarla beraber kendini guvenli konuma alan kişi. Kadin yaratilis olarak kendini ve cocuklarini guvene almayla kodlu cunku. Bunu kac yil gecse de aşabilecegimizi sanmiyorum belli noktalarda yaratilisimiz bu cunku. Bu amerikada da böyle. Baska ulkelerde de.
O yuzden erkekler parasini kazanan kadin istese bile evdeki işlerin ve cocuklarin aksamasini istemez. Magarada da boyleydi, bugunde böyle. Gelecekte de boyle olacak. Kadindaki para zaafi ve gelecegi garanti altina almasi da ayni mantık. Geçmişten ve doğuştan gelen şeyler.
Bugun kadinlar calissa da ev ve cocuk yuku kendilerinin uzerinde. Gunumuz kadinlari bu yuzden yorgun degil mi zaten. Hangi yere giderseniz gidin erkegin kafasi ve yaratilisi hala mağara doneminde cunku. Magarada kalan, orayi cekip ceviren, cocuklarla ilgilenen kisi kadin. Kendileri ise magaradakileri koruma, doyurma gibi gorevlerle ilgili. Ama bugun bunlari da kadin olarak ustlendigimiz zaman bakin bakalim erkege yapacak bir sey kalmis mi? Kadin evi cekip çevirip, cocuklara bakip, bir de calisiyorsa o erkek evde ne işe yariyor mesela?
O yüzden ben maddiyat konusunda kadinlara yuklenilmesini dogru bulmuyorum. Hani erkeklere siz kadina tapiyorsunuz diye yuklenilmiyor erkek işte, bu sekilde yaratilmis diye saygi gosterilirken karsi cinsinde kodlarina biraz saygi duymak gerektigini dusunuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi benn aylık 9-17 bin dolar falan kazanıyorum neden evime 2. Bir para avcısı kız alıp onu besliyorum ki tek başıma ne güzel geçiniyorum seçenek şansım da çok para olduğu için çok tercihlerim sayısız oluyor ama neden birine bağlı olayım 2 3 gün takılıp geçmek varken öğrenci ise ver harçlığını zaten 2 3bine tav oluyor 😂 gelen param için geliyor belli zaten o yüzden hiç ilişki yaşamayı sevmiyorum Maximum oda fiziği iyiyse 1 2 hafta takıl geç harcadığım parayı 1 günde çıkarıyorum zaten yani parasız kadında hiç 😂😂 kısaca
116 Yorumla
Soran+1 yılbu senaryoyu kanal 7 ye ver güzel işçilik çıkar ordan da bi 10 bn dolar alırsın kanka
Cevap sahibi+1 yılXİSiOEİENFCDKSKXKSKC aynen Pakize burada para dilenip kucaktan kucağa gezmeye devam et gir araştır ortalama bir yazılımcı ayda ne kadar kazanıyor diye oda ortalama bak :')
Cevap sahibi+1 yılPhyton HTML kodlar bilenler için diyorum Pakize mezun olmuş toylardan bahsetmiyorum yaz phyton bilen yazılımcı ne kadar kazanır diye 😂😂😂
Soran+1 yılAy senin o kadar paran olsa bu sitede ne halt ediyorsun hani yatak yayları kırmaktan belim ağrımıştı ayrıca hiiiç boş yapma yazılım mühendisliği son sınıfım ben boş atar boş tutarsın haaldhalsjwkddj
Soran+1 yılHayatım Türkiye’nin en iyi yazılımcıdı olman lazım bu paraları kazanman için ayrıca söylediğin programları önlisans 2. Sınıf öğrencileri için ajaljsdjd neyse aşağılık kompleksini kabartmıcam hayatım arkadaşlarımla sana kahkaha atmakla meşgulüz
Cevap sahibi+1 yılBen yazılım mühendisliği okumadım 5 senedir kendi işimi yapıyorum genelde phyton odaklı çalışıyorum ve proje üretip satıyorum 14 kodlama dili biliyorum eskiler dahil Go rub falan sen toysun bilmezsin bu sitede daha kimler var ağzın açık kalır ünlüler dahil burada olmanın koşulu senin gibi ağzı kokan mi olmak illa 😂😂 ah dostum ah boş atar boş tutmam merak etme mezun ol git asgari ücrete köle gibi çalış çünkü zaten bu kafa ve mental ile olmaz xosncisikcks
Soran+1 yılTamam kanka sağol aynen aynen shalfjsldjslsns
Cevap sahibi+1 yılAhahahahaha bana 2 dizi phyton yazsana şuraya bakalım ön lisans toylari da yazıyor mu SOXJSOKDJVOSLDKC en iyisi olmana gerek yok yeteri. Kadar proje üretip satarsan bu paralar çerez ahahaha seni çöp fiyatını da yaz daha kolay bulurlar seni xoskcksk
Soran+1 yılSenin niye bu kadar zoruna gitti halajsaldjeke enayi ya
Cevap sahibi+1 yıl2 dizi phyton bekliyorum hala DİDJCJKSKCSİ hayallerinde son sınıf yazılım mühendisliği öğrencisi seni xisicidkskxkskkc ağzı kokuyor yiyecek ekmeği olmadığı için zengin erkek arıyor ama yazılım son sınıf öğrencisi Xisnckskkvkskkvs Hint dizileri bu kadar gelişmedi be olum ahahahhahahahahhaha
- +1 yıl
evet. doğru iş ve sürekliliği sağlarsa haklısın
- +1 yıl
Okan serbes Amerika’da taşıyan bir yazılımcı ayrıca Türk YouTuber aylık 9-10 k dolar kazanıyor bu işten yani bu arkadaşında yalan söyleme ihtimali yok zaten yazılımcılar bu ücretle başlıyorlar
- +1 yıl
Maaslami geçiniyor sun
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlar ben 5 senedir yazılımcıyım yazılım geliştirme ve programlama üzerine çalışıyorum proje öğretip satıyorum bir ara pahalı bir şekilde çalışmıyorum zaten azıcık aklıma arkadaşlar olarak hepiniz olaya hakimsiniz neyin ne olduğunu biliyorsunuz insanları küçük düşürmek için ya da belki yalanlayabilirim kafasında değil de realiteyi konuşuyorsunuz ciddi olarak ve az da olsa Aynen konulara hakimsiniz hepiniz ülkede benim gibi kazanan çok daha insanlar var benden daha fazla kazananlar da var Ben proje öğretiyorum ve proje satıyorum veya bir projeyi geliştiriyorum maaşla geçirmiyorum dediğim gibi ben en aşağı 6000 dolar falan kazanıyorum 7.000 diyelim 6.000 en ideali en düşük minimum olarak söylüyorum Ama genelde 9-10'dan aşağı düşmüyor çok şükür daha fazlasını kazandığım zamanlar var çünkü neden bir iş sürekliliği yapmışım ben kendime zaten çalıştığım kişiler gerek burada gerek yurt dışında olsun çok fazla proje alışveriş yaptığımız insanlar zaten Ama bu hayallerinde yazılım mühendisliği son sınıf olan arkadaş kavrayamadığı için bu konu hakkında çok da bilgisi yok bırakın onu kendi haline belki bir zengin arkadaş bulur onun parasını yer yapabildikten sonra emin olun yapamayacağınız şey yok imkanınız el beceriniz yeteneğiniz varsa kesinlikle bu meslek dalına yönelin 🫡
- +1 yıl
bende bu işi dışardan öğrenmek istiyorum. samimi söylüyorum. hangi programlarda kendimi geliştirip bu paraları kazanabilirim?
Cevap sahibi+1 yılKnka elbette öğrenebilirsin yapabilirsin ben bu işin okulunu okumadım ben baya istekliydim ve çok küçükken başladım PC ye çok ilgim vardı bu konuya daha sonra YouTube videoları izlemeye başladım bazı programlar var şu an daha kolaylar onlarda kendini çalıştır her şeyden önce yola şu kafayla ben çok büyük para kazanmak istemiyorum ortalama bir para istiyorum kendine hedefler koyarak ilerle örneğin bir şirket bünyesinde mi çalışmak istiyorsun kendi işini mi yapmak istiyorsun önce planlama daha sonra iş ondan sonra işin mentalini öğren neyin ne işe yaradığını öğren hangi kod nerde kullanılır hangi kodlar veya yazılımlar ne için kullanılır ne işe yarar püf noktaları neler bunları oku araştır daha sonra bir sürü kurs ve dersler var ücretli ücretsiz kitaplar var bunları kovala ben 14 ay gibi bir sürede hazırdım bu iş için yavaş yavaş başladım site tasarımı kodlaması yaparak zaten yavaş yavaş oturuyor öğrenmeye başlayınca bu şekilde devam et araştırmak bu işin ta kendisi hiç bırakma sürekli araştır.. 3 4 sene sonra zaten artık standartların üstünde kazanmaya başlarsın birazda yetenek ve sana kalmış tabi
+1 yılPara lazım tabi bir miktar. Abartı harcamalar yoksa, sigara alkol bitmeyen eğlence alışveriş falan yoksa büyük paralara ihtiyaç yok. Diyorsanki mersoya bineyim para lazım. Ama Citroen de götürüyor gibi. Yeterli zaman ayrılıyorsa, cinsellikte sağlamsa devam ke. Bir şeycikler olmaz.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
+1 yılHayır, parasız erkek hiç erkek değildir. "Parasız erkek hiç erkektir" demek, çok cahilce bir düşünce biçimi.
Tamahkar insanların sonu hiçbir zaman iyi olmamıştır. Bunu tarihte veya gündemde görebiliriz. Tabii ki bakmasını ve anlamasını bilirsek...
20 Yorumla
+1 yılNeden hem erkek kadın eşitliğine inanıp her yerde erkek kadın eşitliği var deyip sonra bütün sorumluluklari erkeğe yükleyip sonra parasız erkek hiç demek ne oluyor o zaman parasız elinden iş gelmeyen ev hanımı sıfatında olan kadınlar da mı bu dediğinden sayılması gerekiyor
20 Yorumla
+1 yılOturduğu yerden fabrikatör babasinin parasıni yeyip , lüks arabalariyla kızlara yürüyenler hiç erkek oluyo. hayatta hiçbir mücadelesi olmamış, hep hazira konmuş, hayatın sillesini bir kere bile yememiş erkekler hiç hatta hiç bir şey hatta ve hatta erkek bile olmuyo. azda olsa kazanan , düşe kalka olgunlasan ama çabalayan, çevresinin ailesinin arkadaşlarının güvendiği
311 Yorumla- +1 yıl
Bı erkek de adam gibi adam oluyo. öyle olsun benim olsun dedirtiyo 🙂
- +1 yıl
Ben adam gibi adam değilim ama seviliyorum lol
- +1 yıl
Seni seven senin gibi olsun inşallahhh
- +1 yıl
Adam gibi adamım efendiyim kızlar beni sevmiyor hüü diye ağlayan erkeklerden olmaktan iyidir şerefsiz kanı bozuk it erkek olmak
- +1 yıl
Kendimle gurur duyuyorum bu yüzden
- +1 yıl
Aferin sana beddualarla sırtın yere gelmez meraklanma
- +1 yıl
Yok kanka kızlar beddua etmiyor seviyorlar erkeksi buluyorlar
- +1 yıl
Şu efendi tiplerin birini al kocan yap hepsi ağlıyor birini bari mutlu et kız shfhyrd
- +1 yıl
Senin gibi olanlardan çok zirlattiklarim oldu meraklanma
- +1 yıl
Aynen kesin öyledir kanki
- +1 yıl
Ben senin nerden kankan oluyorum yılışıklik yapma
boş ve parasızsa hiç bir erkekdir. içinde potansiyel olan bir erkek herzaman paraya yakındır. facebbook, instegram vs gibi bir sürü yazılım yapan igirişimci dünya insan var, bunlar anasının karnında zengin olmadılar. senin sorunu anladım sen anlık erkek istiyorsun zengin olsun seni tatmin etsin yedirsin içirsin , malum şeyi yapsın yeterli.
20 YorumlaGüzel siyah hap. Evet. Hem parasız, hem zayıf, hem kısa ise hele cesettir.👍🏻
Ancak evlenmeden önce kucaktan kucağa gezen, evliyken de açık giyinen, ev işi yapmayan, 30una kadar evlenememiş kadın da statüsü, tahsili ne olursa olsun hiç kadındır.😎20 YorumlaBir erkek olarak evet param var ve aradım birikimim ile dolu çünkü yarın yuva kuracağım mantığıyla böyle hareket ettim.
Diğer taraftan Günümüzde artık kadın erkek ikisi de çalışan.. parasız kız benim için degersizdir. Erkeklere göre Kızların daha akıllı zeki olması birikim yapabilecek kapasitede olabileceğini düşünüyorum.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde erkeğin de kadının da paralı olması lazım zaten. Paralı erkek zaten keyfine bakar manitacılık işleriyle uğraşmaz sorumluluk almaz. Paralı kadın da güçlü kadındır erkeğin eline bakmaz her konuda gücü kendi elindedir her erkekten etkilenmez. Paraya düşkünlük zayıflık ve zaaftır. Hayatının idaresini karşı tarafa bırakmak doğru bir şey değil.
22 Yorumla
Soran+1 yılYa benim zengin manitalarım hep canım ya da siz sosyolog olmuşsunuz jaalsjaldjs
Cevap sahibi+1 yılSosyolog olmalık bir durum yok yani ülke şartları ortada zaten biraz kafasını çalıştırabilen neyin nasıl işleyeceğini bilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgilimde bu düşüncedeydi ve beni terk edip 8 ay sonra başkasıyla evlenmişti. Üstünden tam 3 yıl geçtikten sonra haberini aldım. Adam bunu defalarca aldatıp, üstüne darp etmiş ve boşanma sürecini de burnundan getirmiş. Bense şu an yurt dışı bağlantılı bir firmada çalışıyor ve çok iyi kazanıyorum. Cebimdeki parayla değil de direkt benimle ilgilenen bir sevgilim var. Çünkü o da iyi kazanıyor ve bir erkeğin eline ve gelirine bakacak kadar omurgasız değil. Size de nasip olur umarım.
25 Yorumla- +1 yıl
Öz abim
Cevap sahibi+1 yıl@Sadebirinsanx Eyvallah kardeşim benim :D
- +1 yıl
Baş tacısın😘
Cevap sahibi+1 yıl@Sadebirinsanx Sataşan bulaşan üzen olursa beni buluyorsun artık 😘
- +1 yıl
Gizli olmasan bulurdum🙈
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen Türkçeyi öğren ilk başta! Ne bu ya, tövbe Yarabbim!
Daha ne yazmanız düzgün, ne konuşmanız ama, iş paraya gelince aklınızdan binbir türlü şeytanlık geçiyor!
Okuması yazması olmayan, kadın mı acab?
Sen neyinle öyle birini hal ediyorsun, hiç düşündün mü?Argümanlar, kapasiteyi aşıyor!
20 Yorumla
+1 yılarkadaşlar bu kız haklı 31 yaşındayım haftaiçi 60 tane kızla konuşuyorum 1aradan 1 yıl geçdi pazar günü 1 tanesi yanıma gelip konuşmadı pazar günü de çalışmıyor yha? not: hiç sevgilim olmadı fakirim
10 Yorumla
+1 yılDegildir. Parasi olmayip karakteri on planda olan sayisiz erkek vardir.
35 Yorumla
Soran+1 yılSayısız erkeğin çoğu yalnızdır
- +1 yıl
Olabilir. Yalniz olan sadece parasiz olanlar degil ki. Bir iliskide paraya bu kadar bakiliyorsa zaten bir temeli olmaz. Insanlarin karsilarina kafa dengi bir insan cikmayadabiliyor. Iyi gunler.
Soran+1 yılGergin jaksjakshs
- +1 yıl
Aynn
- +1 yıl
Gergin degilim de para konusu acilinca algi degismeyebiliyor, ustunde durmanin bir anlami yok:)
+1 yılbenim var Allaha şükür ama mutlu değilim
Ev araba arsa var
Allah herkese nasip etsin ama mutlu değilim
Ölmüyor kizda olmuyor13 Yorumla
Soran+1 yılOlur olur
- +1 yıl
adam senle dalga geçiyor.
- +1 yıl
La ne dalga gecicem neyse o
Param var ama yinede hiçim :) 30 bin maaş alıp 30 lirasını keyfine göre yiyemeyen Koca bir hiç.
15 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak işin ne reis
- +1 yıl
Asker belli olmuyor mu sjsndnsns
Soran+1 yıl@justimagineit_ kanka asla girip profiline bakmadım sende iyi avcısın ha
- +1 yıl
Eski manitadan dolayı tahmin yürüttüm sadece
bir halta yaramayan bir insansındır eminim gelmişsin bir de paralı erkeğe yapışacaksın. en nefretlik kız tipi ahahahahha. sen önce bir şeyler başar da hayatta sonra paralı erkek istersin
00 Yorumla
+1 yılİşin garibi su erkek paralı güçlü kaslı yakışıklı olacak ama kadın yokluktada gider olacak kadının hiç bir vasifi karakteri olmasa da alan biri çıkıyor çok acı ama üzgünüm öyle
00 Yorumla
+1 yılErkekler paralarından başka hiçbir işe yaramadıkları için evet parasız erkek bir hiçtir.
39 Yorumla- +1 yıl
Sen de bir hiçsin kezban
- +1 yıl
Agla
- +1 yıl
Pislik umarım evde kalırsın kokuşmuş
- +1 yıl
Kudur
- +1 yıl
Keşke baban yatağa yorgana boşalsaydı da senin gibi malı dünyaya getirmeseydi eminim babanda pişmandır ölürsünüz yok olursunuz umarım
- +1 yıl
Biraz daha zırla çulsuz paçoz
- +1 yıl
Öl kokuşmuş
- +1 yıl
Dedi seks için tercih edilen cins
+1 yılPara gecicidir. Bugun var yarin yok olabilir. Buna bakanlar tapanlar bence aciz insandan baska birsey degildir
10 Yorumla
+1 yılParasız erkeği sadece annesi sever. Ama bir kızın beni param için sevmesini de istemem. Param var ama bu seçiciliğim yüzünden yalnızım galiba
20 Yorumla
+1 yılBencede öyle parasız bişey olmuyorda, parasız ve çirkin kadında hiçtir o zaman kümse para harcamaz çünkü ona
20 YorumlaParasız hemcinslerin için de geçerli yavrum, erkeğe özel bir ayrıntı değil
12 Yorumla
Soran+1 yılBizimkiler parasız varoş ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara göz kadın hiç kadın mıdır? Bence öyle üzgünüm kadınlar.
Para ihtiyaçsal anlamda konfor ve temel eksikliğin giderilmesi içindir parasız erkek hiç erkektir diyenler sadece ağzına 1000 dolar sıkıştırıp susturulmalıdır.
10 YorumlaBen parasızım ama son derece kaliteli bir kişiliğim.
11 Yorumla
Soran+1 yılOna lafım yok ama tercih önceliği değilsin
+1 yılÖyle erkek mi olur lan motorsuz araba gibi dfsghdgfs
12 Yorumla
Soran+1 yılParasız erkek motorsuz araba askslsjsldjsks aynı şey
- +1 yıl
sdfghsdfhfsdh
+1 yılÇalışması tembellik yapmaması yeterli az veya çok mühim değil
20 Yorumla
+1 yılParaya, mala, şan, şöhrete hasta olan kadınlar yüzünden maalesef parasız erkek hiç erkek, p. ç erkek, yok hükmünde erkek oldu.
00 Yorumla
+1 yılEvet parasız biriyim karakterim sağlam gerisi boş siz gibi kölelere itimat etmem
04 Yorumla
Soran+1 yılFacebook yorumlarında görmiyim seni dikkat et
- +1 yıl
Goremezssin rahat ol
Soran+1 yılHadi bakalım aldım resmini
- +1 yıl
10 kere al sorun yok öyle korkum olsa açık yorum yapmam sen kendi hayatına paralı kişilere bak
+1 yılİnsanları parasına göre ayrıştırma seni arabamın tekeriyle satın alırım
20 Yorumla
+1 yılBravo. bunu çok önceden farkeden ben bu sebeple evlenmiyorum.
20 Yorumla
+1 yılBence böyle gizli sorulara ciddi cevap veren erkekler hiçtir 😂
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 621 cevap paylaştı. Para sadece bir araçtır, o zaman parası olmayan kadınıda küçümseyelim ?
20 Yorumla
+1 yılO kadar para kazanırken eve neden 2. Bir yiyici getireyim ve tek bir kişiye ömür bağlayayim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim param olsa ve deli gibi kazansam sence bir kişiye bağlı kalır mıyım uzun süre tabi ki kalmam. Sadece para için yanımda duracak insan hiç durmasın
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılParasız erkeği bi tek annesi sever diye bir söz okumuştum
20 Yorumla
+1 yılBenim param ikimize de yeter parasız erkek de olur.
01 Yorumla- +1 yıl
He canım he kesin böyle istiyorsun
+1 yılparasız değilde işsiz bir erkek toplum gözünde maalesef değer görmez. ne ailesi ne toplum
10 YorumlaDiyende sanarsın İngiliz kraliyet ailesinin kızı varoşa bak 😂
00 YorumlaErkeği sadece paradan ibaret gören bir kadın için evet, öyle..
00 Yorumla
+1 yılSiz işiniz değilsiniz ya da cebinizdeki para kadar -tyler durden
00 YorumlaParasız kız da bir hiç kadın bu arada. Neden erkeklere bu yakıstırmayı yapıyorsunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Beleşçi de onda
Parasız kadın da aynı şekilde diyebiliriz o zaman. Eşitlik bozulmamış olur.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 889 cevap paylaştı. Para önemli paralı erkek de parasız kıza bakmıyor artık
10 YorumlaPara olmasın cebimde çok büyük sorunlar olur kendimle kavga ediyorym psikolojik sorunlar yaşıyorum
10 Yorumla
+1 yılBencede sonuna kadar haklısın senin gibileri paramla ezip paspas yerine koymuyorum ama kalbiyle iç güzelliğiyle gelene canımı veriyorum hiç bir seyim kalmasa bile beni kesinlikle mutlu edebilirler
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKnk alakası yok bu arada ben karaktere zekaya bakarım para sorun değil zaten kazanıp kaybedilen bişi karakter kalp falan öyle mi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet öyle valla kim ne derse desin, aşırı eğlendiğim biri vardı ama para yok sinemya gitcez ben ödüyorum cafeye gitcez ben ödüyorum olmuyo yani
04 Yorumla- +1 yıl
Evlimisinizki parqda olsu sonradan farkli istekler oluyor
Cevap sahibi+1 yılhayır sevgiliydik
- +1 yıl
Evlenince deisiyor hersey
- +1 yıl
Erkek adam kıza para mı ödetir
+1 yılpara sevdalısı para için erkekle evlenen kzdanda bi bk cıkmaz bence
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYakisikli olduktan sonra para mara beklemiyor kizlar. Hayta aylik maasa baglar kulu kolesi olur
10 Yorumlaİyide parasız kadın da olmaz bu durumda, bu çifte standart ne şimdi? Sadece erkeğin parası olup da kadının tek faaliyeti onu yemek mi olsun? Bu kadar vasat düşünmeyin.
00 Yorumla
+1 yılBaban hiç erkek olmasaydı bu sorgu sormazdın babana soylımde sana para versin başka erkeklerin parasına kdr dusme hHahaha
11 Yorumla- +1 yıl
Babası parasız kalınca acaba ona da hiç diyecek mi
+1 yılParanın köpkesi olmussunuz
33 Yorumla- +1 yıl
Ablam benim konuş ver ağzının payını hepsine
- +1 yıl
Sen gerçekmisin
Soran+1 yılDoğru kız
Yani kendi ayagi ustunde durmayan erkek diyelim ona.
20 Yorumla
+1 yılkadının moronu nasıl varsa erkeğinde parasızı var. Çeşitliliğe takilmayalim
10 Yorumla
+1 yılSen güzel bir kızsan eğer paramı yiyebilirsin sorun yok
10 Yorumla
+1 yılMaaşım 18 bin yeterli mi?
15 Yorumla
Soran+1 yılParasız diyince aşırı zengin tiplemesi geliyor ama kendi parasını kazanamayan erkeklerden bahsediyorum genel olarak
- +1 yıl
Kelimeyi doğru telafuz edememişsin :)
Soran+1 yılYani çok da umurumda değil kaosa bak jsalsjakdj ben kaostan besleniyorum
- +1 yıl
Dikkat et de kaos sen olma jhahahaa
Soran+1 yılBu zamana kadar olmadım bundan sonra aslaaaaa
+1 yılhepimiz bir hiç değil miyiz zaten?
20 YorumlaKocaya yük kadın da hiçtir
02 Yorumla
Soran+1 yılKoca demedim
+1 yılBirkaç yakını için olmasada
Haricinde hiçtir20 Yorumla
+1 yılParalı olunca da senin gibilere tekme atar
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılBende parasız bir erkeğim yani hiçim
20 Yorumla
+1 yılParasız erkek neden hiç olsun
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım