• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Parasız erkek hiç erkek midir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
26
Yapay Zekaya Sor

Bence öyle üzgünüm beyler

Parasız erkek hiç erkek midir?
Erkek Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • 45nikinik35
    45nikinik35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 88 , eic 99%
    +1 yıl

size para harcamak istemediğinden olabilir mi? :)

kendini satılığa çıkarmış, tek gerekli niteliği orası olan parazitler için doğru olan önermedir. böyle şeyler duyunca kadın olmaktan utanıyorum.

diyeceğim o ki, yanlış yanlışla kapatılmaz. konulara ortaokul düzeyinde kadın/erkek savaşı olarak değil de, kadın/erkeğin yobazlığa karşı birlikte mücadele etmesi olarak yaklaşırsanız, bu toplumsal cinsiyet anlayışının da, bir grubu aşağılama kültürünün de yok olmasında başarılı olabilirsiniz. aksi halde yaptığınız yarayı kaşımak dışında bir işe yaramaz. belirtmek istedim..

9
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Millet yine kadınlara saydırmış ama insanoglu parayı sever arkadaşlar. Erkeklerde sever. Bunun icin iki cinsiyet olarak belirli noktalarda çabalamıyor muyuz zaten? Para bu dunyada gerekliliktir. Cebinde ne kadar varsa o kadar yaşarsın çünkü. Az kazaniyorsan altindaki araba fiat falan olur. Biraz fazla kazaniyorsan peugeot olur, mercedes olur. Insanlar parayi sever.

Erkeklerden de paraya tapan cok erkek gördüm. Hatta diyebilirim ki erkekler kadinlar kadar hatta kadinlardan daha da cok parayi seviyor diyebilirim. Insanoglu seviyor kısaca. Kadınlarında fitratinda var biraz bu olay. Mesela dini olarakta altın erkege haram, kadina caizdir. Kadin bunlari sever sekilde programli, yaratilmis çünkü.

Kadinlar kendisi hangi konumda olursa olsun erkegi guclu görmek ister. Cunku yine fitratinda bu var aslında. Kadin dogurgan ve kadin kendinden gelen nesili, dogurduklarini garanti ve koruma altina almak ister en başta. O yuzden erkeklere gore her konuda daha secicidir karsi cins konusunda. Yaratilis olarak en iyi ve kaliteli spermi bulmaya çalışır ve erkeklere nazaran tek kisi olsun, kaliteli olsun der. Kendisi hangi konumda olursa olsun yaninda rahat ettiği erkegi seçer. Yani bunlar biraz güdüsel olaylar.

Erkekler öteden beri guclu olan varlıklar ve avcılık gorevini yerine getiren kisiler. Gunumuzde erkekler biraz feminenlesti, kadinlar erilleşti bugunki dunyaya gore. Ama kadinlar feminen erkek degil her anlamda maddi manevi guclu erkek istiyor ic gudusel olarak. Erkeklerde güdüsel olarak erkeklesmis kadinlari begenmezler mesela. Kadinin narin, kibar, feminen olmasi önemlidir erkekler icin. Zaten gunumuzde de erkekler tarafindan tercih edilen kadinlar yine feminen ve narin olanlar oluyor.

Yine topluma baktığımız zaman kariyerli ve parasi olan kadinlar, olmayanlara gore daha geç evleniyor. Bunun sebebi kadinin kariyer peşinden koşmasinin yani sıra kariyerli kadını yanına alabilecek erkek fazla sorguluyor. Boyle bir konumda olan kadin da kendinden düşük erkek istemiyor. Sonuc olarak daha gec evleniyorlar.

Erkek gudusel olarak her seyi kendisi yapan kadindan pek hoslanmiyor açıkçası. Cunku erkek işe yaradigini kadin icin, evi icin cocuklari icin bir seyler yapmak istiyor, erkek olarak kendini boyle guclu hissediyor, programi bu cunku. Diger türlü kadinin kendinden fazla kazanması, kadının daha kariyerli olmasi, kadinin her seyi halleder durumda olmasi erkegin, erkekligini kenara itiyor biraz.

Bugun psikologlar evli ciftlere erkeklere izin verin, sizin icin bir seyler yapsinlar, her seyi kendiniz halletmeyin diyorlar. Bu aradaki erkek kadin iliskisindeki dengeyi öldürüyor çünkü. Yani hangi donemde olursak olalım yaratilis olarak belli kodlara sahibiz. Kadin erkegin bir sekilde güçlü olmasini istiyor. Bugunki kadinlarda bunu isteyecek 20 yil sonrakilerde,200 yil sonrakilerde.

Erkekler 200 yil sonrada kadınları cok sevecek, kari kiz pesinde kosmaya durmadan devam edecek. Kod o çünkü erkegin yaratılışı o. Erkegin zaafi kadın. Para da iki cinsiyetinde zaafi dogru degerlendirirsek. "Kadinin kodunda maddiyat zaafi var mi var. Ama erkegin kadin duskunu olmasina bir sey demezken kadinin yaratilisi geregi istedigi seylere neden kızıyoruz ki?"

Para bir araç ama dunyada her sey olan bir araç. Bunu erkeklerde adı gibi biliyorken tek cinsiyete yuklenmeyi dogru bulmuyorum. Yani cogu erkekte hayalinde arabaya binmek, rahatca istedigi yerde tatil yapabilmek icin falan istiyor önce para sahibi olmayı. Parayi herkes sever. 5 yasindaki cocukta sever.

Yani benim cevrem geniştir. Kadin ne durumda olursa olsun erkegi guclu gormek istiyor. Calismayani da, universitede doktora yapan akademisyen, bilim insani olan kadın da erkegi guclu istiyor. Akademisyen olan kadinda kolay kolay kendinden düşük biriyle de evlenmez. Hani bir bolum okumuş, mezun olmus bir kadin herhangi bir memurla, belli noktalarda asgari ucretliyle evlenirken kariyerli kadin pek bunu yapmaz.

Yani kadinin parasal olarak guclu olmasi erkekler arasindaki parasal ve kariyer rekabetini de artırıyor baktığımız zaman. Erkeklerin birçoğu kadinin kendinden guclu olmasini istemiyor. Akademisyen bir erkek gider normal duz memur bir kadinla da evlenir. Kadinlarin ekonomik olarak rekabeti var ama o kadar fazla degil.

Ama kadinin bilgi birikimi olarak, maddiyat olarak gücü arttıkça yaninda gormek isteyecegi erkek kendinden düşük biri olmuyor. Bu durumda erkeklerdeki yine kariyer ve para mevzuzundaki kızışma daha cetin hale geliyor.

Erkegin yuksek tercihler yapmama sebebi, kendi otoritesinin ezilmemesini istemesinin yani sira cocuk ve ev isleri konusunda kadina ne kadar bol alan olursa o kadar iyi gozuyle bakildigi icin. Bakin yine olay ayni yere çıkıyor. Eskiden beri erkekler disarda, yemegi bulan, para kazanan kişi, kadin evde magarada kalan, cocuklarla beraber kendini guvenli konuma alan kişi. Kadin yaratilis olarak kendini ve cocuklarini guvene almayla kodlu cunku. Bunu kac yil gecse de aşabilecegimizi sanmiyorum belli noktalarda yaratilisimiz bu cunku. Bu amerikada da böyle. Baska ulkelerde de.

O yuzden erkekler parasini kazanan kadin istese bile evdeki işlerin ve cocuklarin aksamasini istemez. Magarada da boyleydi, bugunde böyle. Gelecekte de boyle olacak. Kadindaki para zaafi ve gelecegi garanti altina almasi da ayni mantık. Geçmişten ve doğuştan gelen şeyler.

Bugun kadinlar calissa da ev ve cocuk yuku kendilerinin uzerinde. Gunumuz kadinlari bu yuzden yorgun degil mi zaten. Hangi yere giderseniz gidin erkegin kafasi ve yaratilisi hala mağara doneminde cunku. Magarada kalan, orayi cekip ceviren, cocuklarla ilgilenen kisi kadin. Kendileri ise magaradakileri koruma, doyurma gibi gorevlerle ilgili. Ama bugun bunlari da kadin olarak ustlendigimiz zaman bakin bakalim erkege yapacak bir sey kalmis mi? Kadin evi cekip çevirip, cocuklara bakip, bir de calisiyorsa o erkek evde ne işe yariyor mesela?

O yüzden ben maddiyat konusunda kadinlara yuklenilmesini dogru bulmuyorum. Hani erkeklere siz kadina tapiyorsunuz diye yuklenilmiyor erkek işte, bu sekilde yaratilmis diye saygi gosterilirken karsi cinsinde kodlarina biraz saygi duymak gerektigini dusunuyorum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Şimdi benn aylık 9-17 bin dolar falan kazanıyorum neden evime 2. Bir para avcısı kız alıp onu besliyorum ki tek başıma ne güzel geçiniyorum seçenek şansım da çok para olduğu için çok tercihlerim sayısız oluyor ama neden birine bağlı olayım 2 3 gün takılıp geçmek varken öğrenci ise ver harçlığını zaten 2 3bine tav oluyor 😂 gelen param için geliyor belli zaten o yüzden hiç ilişki yaşamayı sevmiyorum Maximum oda fiziği iyiyse 1 2 hafta takıl geç harcadığım parayı 1 günde çıkarıyorum zaten yani parasız kadında hiç 😂😂 kısaca

1
    16 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu senaryoyu kanal 7 ye ver güzel işçilik çıkar ordan da bi 10 bn dolar alırsın kanka

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

XİSiOEİENFCDKSKXKSKC aynen Pakize burada para dilenip kucaktan kucağa gezmeye devam et gir araştır ortalama bir yazılımcı ayda ne kadar kazanıyor diye oda ortalama bak :')

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Phyton HTML kodlar bilenler için diyorum Pakize mezun olmuş toylardan bahsetmiyorum yaz phyton bilen yazılımcı ne kadar kazanır diye 😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ay senin o kadar paran olsa bu sitede ne halt ediyorsun hani yatak yayları kırmaktan belim ağrımıştı ayrıca hiiiç boş yapma yazılım mühendisliği son sınıfım ben boş atar boş tutarsın haaldhalsjwkddj

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayatım Türkiye’nin en iyi yazılımcıdı olman lazım bu paraları kazanman için ayrıca söylediğin programları önlisans 2. Sınıf öğrencileri için ajaljsdjd neyse aşağılık kompleksini kabartmıcam hayatım arkadaşlarımla sana kahkaha atmakla meşgulüz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben yazılım mühendisliği okumadım 5 senedir kendi işimi yapıyorum genelde phyton odaklı çalışıyorum ve proje üretip satıyorum 14 kodlama dili biliyorum eskiler dahil Go rub falan sen toysun bilmezsin bu sitede daha kimler var ağzın açık kalır ünlüler dahil burada olmanın koşulu senin gibi ağzı kokan mi olmak illa 😂😂 ah dostum ah boş atar boş tutmam merak etme mezun ol git asgari ücrete köle gibi çalış çünkü zaten bu kafa ve mental ile olmaz xosncisikcks

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam kanka sağol aynen aynen shalfjsldjslsns

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ahahahahaha bana 2 dizi phyton yazsana şuraya bakalım ön lisans toylari da yazıyor mu SOXJSOKDJVOSLDKC en iyisi olmana gerek yok yeteri. Kadar proje üretip satarsan bu paralar çerez ahahaha seni çöp fiyatını da yaz daha kolay bulurlar seni xoskcksk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senin niye bu kadar zoruna gitti halajsaldjeke enayi ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

2 dizi phyton bekliyorum hala DİDJCJKSKCSİ hayallerinde son sınıf yazılım mühendisliği öğrencisi seni xisicidkskxkskkc ağzı kokuyor yiyecek ekmeği olmadığı için zengin erkek arıyor ama yazılım son sınıf öğrencisi Xisnckskkvkskkvs Hint dizileri bu kadar gelişmedi be olum ahahahhahahahahhaha

Yorumla
    • TeslaDaVinci
      TeslaDaVinci
      +1 yıl

evet. doğru iş ve sürekliliği sağlarsa haklısın

Yorumla
    • Mert1718917
      Mert1718917
      +1 yıl

Okan serbes Amerika’da taşıyan bir yazılımcı ayrıca Türk YouTuber aylık 9-10 k dolar kazanıyor bu işten yani bu arkadaşında yalan söyleme ihtimali yok zaten yazılımcılar bu ücretle başlıyorlar

Yorumla
    • Gelisimodakli
      Gelisimodakli
      +1 yıl

Maaslami geçiniyor sun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Arkadaşlar ben 5 senedir yazılımcıyım yazılım geliştirme ve programlama üzerine çalışıyorum proje öğretip satıyorum bir ara pahalı bir şekilde çalışmıyorum zaten azıcık aklıma arkadaşlar olarak hepiniz olaya hakimsiniz neyin ne olduğunu biliyorsunuz insanları küçük düşürmek için ya da belki yalanlayabilirim kafasında değil de realiteyi konuşuyorsunuz ciddi olarak ve az da olsa Aynen konulara hakimsiniz hepiniz ülkede benim gibi kazanan çok daha insanlar var benden daha fazla kazananlar da var Ben proje öğretiyorum ve proje satıyorum veya bir projeyi geliştiriyorum maaşla geçirmiyorum dediğim gibi ben en aşağı 6000 dolar falan kazanıyorum 7.000 diyelim 6.000 en ideali en düşük minimum olarak söylüyorum Ama genelde 9-10'dan aşağı düşmüyor çok şükür daha fazlasını kazandığım zamanlar var çünkü neden bir iş sürekliliği yapmışım ben kendime zaten çalıştığım kişiler gerek burada gerek yurt dışında olsun çok fazla proje alışveriş yaptığımız insanlar zaten Ama bu hayallerinde yazılım mühendisliği son sınıf olan arkadaş kavrayamadığı için bu konu hakkında çok da bilgisi yok bırakın onu kendi haline belki bir zengin arkadaş bulur onun parasını yer yapabildikten sonra emin olun yapamayacağınız şey yok imkanınız el beceriniz yeteneğiniz varsa kesinlikle bu meslek dalına yönelin 🫡

Yorumla
    • TeslaDaVinci
      TeslaDaVinci
      +1 yıl

bende bu işi dışardan öğrenmek istiyorum. samimi söylüyorum. hangi programlarda kendimi geliştirip bu paraları kazanabilirim?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Knka elbette öğrenebilirsin yapabilirsin ben bu işin okulunu okumadım ben baya istekliydim ve çok küçükken başladım PC ye çok ilgim vardı bu konuya daha sonra YouTube videoları izlemeye başladım bazı programlar var şu an daha kolaylar onlarda kendini çalıştır her şeyden önce yola şu kafayla ben çok büyük para kazanmak istemiyorum ortalama bir para istiyorum kendine hedefler koyarak ilerle örneğin bir şirket bünyesinde mi çalışmak istiyorsun kendi işini mi yapmak istiyorsun önce planlama daha sonra iş ondan sonra işin mentalini öğren neyin ne işe yaradığını öğren hangi kod nerde kullanılır hangi kodlar veya yazılımlar ne için kullanılır ne işe yarar püf noktaları neler bunları oku araştır daha sonra bir sürü kurs ve dersler var ücretli ücretsiz kitaplar var bunları kovala ben 14 ay gibi bir sürede hazırdım bu iş için yavaş yavaş başladım site tasarımı kodlaması yaparak zaten yavaş yavaş oturuyor öğrenmeye başlayınca bu şekilde devam et araştırmak bu işin ta kendisi hiç bırakma sürekli araştır.. 3 4 sene sonra zaten artık standartların üstünde kazanmaya başlarsın birazda yetenek ve sana kalmış tabi

Yorumla
  • LonelyHead
    LonelyHead Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl

Para lazım tabi bir miktar. Abartı harcamalar yoksa, sigara alkol bitmeyen eğlence alışveriş falan yoksa büyük paralara ihtiyaç yok. Diyorsanki mersoya bineyim para lazım. Ama Citroen de götürüyor gibi. Yeterli zaman ayrılıyorsa, cinsellikte sağlamsa devam ke. Bir şeycikler olmaz.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

27

Cevap

81

Cevap

• Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ
    Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır, parasız erkek hiç erkek değildir. "Parasız erkek hiç erkektir" demek, çok cahilce bir düşünce biçimi.

Tamahkar insanların sonu hiçbir zaman iyi olmamıştır. Bunu tarihte veya gündemde görebiliriz. Tabii ki bakmasını ve anlamasını bilirsek...

2
    0 Yorumla
  • pentagram17
    pentagram17 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Neden hem erkek kadın eşitliğine inanıp her yerde erkek kadın eşitliği var deyip sonra bütün sorumluluklari erkeğe yükleyip sonra parasız erkek hiç demek ne oluyor o zaman parasız elinden iş gelmeyen ev hanımı sıfatında olan kadınlar da mı bu dediğinden sayılması gerekiyor

2
    0 Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Oturduğu yerden fabrikatör babasinin parasıni yeyip , lüks arabalariyla kızlara yürüyenler hiç erkek oluyo. hayatta hiçbir mücadelesi olmamış, hep hazira konmuş, hayatın sillesini bir kere bile yememiş erkekler hiç hatta hiç bir şey hatta ve hatta erkek bile olmuyo. azda olsa kazanan , düşe kalka olgunlasan ama çabalayan, çevresinin ailesinin arkadaşlarının güvendiği

3
    11 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Bı erkek de adam gibi adam oluyo. öyle olsun benim olsun dedirtiyo 🙂

Yorumla
    • Profesyonelşerefsiz
      Profesyonelşerefsiz
      +1 yıl

Ben adam gibi adam değilim ama seviliyorum lol

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Seni seven senin gibi olsun inşallahhh

Yorumla
    • Profesyonelşerefsiz
      Profesyonelşerefsiz
      +1 yıl

Adam gibi adamım efendiyim kızlar beni sevmiyor hüü diye ağlayan erkeklerden olmaktan iyidir şerefsiz kanı bozuk it erkek olmak

Yorumla
    • Profesyonelşerefsiz
      Profesyonelşerefsiz
      +1 yıl

Kendimle gurur duyuyorum bu yüzden

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Aferin sana beddualarla sırtın yere gelmez meraklanma

Yorumla
    • Profesyonelşerefsiz
      Profesyonelşerefsiz
      +1 yıl

Yok kanka kızlar beddua etmiyor seviyorlar erkeksi buluyorlar

Yorumla
    • Profesyonelşerefsiz
      Profesyonelşerefsiz
      +1 yıl

Şu efendi tiplerin birini al kocan yap hepsi ağlıyor birini bari mutlu et kız shfhyrd

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Senin gibi olanlardan çok zirlattiklarim oldu meraklanma

Yorumla
    • Profesyonelşerefsiz
      Profesyonelşerefsiz
      +1 yıl

Aynen kesin öyledir kanki

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Ben senin nerden kankan oluyorum yılışıklik yapma

Yorumla
  • G-Ü-V-E-N
    G-Ü-V-E-N Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl

boş ve parasızsa hiç bir erkekdir. içinde potansiyel olan bir erkek herzaman paraya yakındır. facebbook, instegram vs gibi bir sürü yazılım yapan igirişimci dünya insan var, bunlar anasının karnında zengin olmadılar. senin sorunu anladım sen anlık erkek istiyorsun zengin olsun seni tatmin etsin yedirsin içirsin , malum şeyi yapsın yeterli.

2
    0 Yorumla
  • Bearcan
    Bearcan Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Güzel siyah hap. Evet. Hem parasız, hem zayıf, hem kısa ise hele cesettir.👍🏻
    Ancak evlenmeden önce kucaktan kucağa gezen, evliyken de açık giyinen, ev işi yapmayan, 30una kadar evlenememiş kadın da statüsü, tahsili ne olursa olsun hiç kadındır.😎

2
    0 Yorumla
  • serdar137
    serdar137 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

Bir erkek olarak evet param var ve aradım birikimim ile dolu çünkü yarın yuva kuracağım mantığıyla böyle hareket ettim.

Diğer taraftan Günümüzde artık kadın erkek ikisi de çalışan.. parasız kız benim için degersizdir. Erkeklere göre Kızların daha akıllı zeki olması birikim yapabilecek kapasitede olabileceğini düşünüyorum.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu devirde erkeğin de kadının da paralı olması lazım zaten. Paralı erkek zaten keyfine bakar manitacılık işleriyle uğraşmaz sorumluluk almaz. Paralı kadın da güçlü kadındır erkeğin eline bakmaz her konuda gücü kendi elindedir her erkekten etkilenmez. Paraya düşkünlük zayıflık ve zaaftır. Hayatının idaresini karşı tarafa bırakmak doğru bir şey değil.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya benim zengin manitalarım hep canım ya da siz sosyolog olmuşsunuz jaalsjaldjs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sosyolog olmalık bir durum yok yani ülke şartları ortada zaten biraz kafasını çalıştırabilen neyin nasıl işleyeceğini bilir

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Eski sevgilimde bu düşüncedeydi ve beni terk edip 8 ay sonra başkasıyla evlenmişti. Üstünden tam 3 yıl geçtikten sonra haberini aldım. Adam bunu defalarca aldatıp, üstüne darp etmiş ve boşanma sürecini de burnundan getirmiş. Bense şu an yurt dışı bağlantılı bir firmada çalışıyor ve çok iyi kazanıyorum. Cebimdeki parayla değil de direkt benimle ilgilenen bir sevgilim var. Çünkü o da iyi kazanıyor ve bir erkeğin eline ve gelirine bakacak kadar omurgasız değil. Size de nasip olur umarım.

2
    5 Yorumla
    • Sadebirinsanx
      Sadebirinsanx
      +1 yıl

Öz abim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Sadebirinsanx Eyvallah kardeşim benim :D

Yorumla
    • Sadebirinsanx
      Sadebirinsanx
      +1 yıl

Baş tacısın😘

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Sadebirinsanx Sataşan bulaşan üzen olursa beni buluyorsun artık 😘

Yorumla
    • Sadebirinsanx
      Sadebirinsanx
      +1 yıl

Gizli olmasan bulurdum🙈

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sen Türkçeyi öğren ilk başta! Ne bu ya, tövbe Yarabbim!

Daha ne yazmanız düzgün, ne konuşmanız ama, iş paraya gelince aklınızdan binbir türlü şeytanlık geçiyor!
    Okuması yazması olmayan, kadın mı acab?
    Sen neyinle öyle birini hal ediyorsun, hiç düşündün mü?

Argümanlar, kapasiteyi aşıyor!

2
    0 Yorumla
  • Abdullah54867
    Abdullah54867 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

arkadaşlar bu kız haklı 31 yaşındayım haftaiçi 60 tane kızla konuşuyorum 1aradan 1 yıl geçdi pazar günü 1 tanesi yanıma gelip konuşmadı pazar günü de çalışmıyor yha? not: hiç sevgilim olmadı fakirim

1
    0 Yorumla
  • Birkirlangicmisali
    Birkirlangicmisali Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Degildir. Parasi olmayip karakteri on planda olan sayisiz erkek vardir.

3
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sayısız erkeğin çoğu yalnızdır

Yorumla
    • Birkirlangicmisali
      Birkirlangicmisali
      +1 yıl

Olabilir. Yalniz olan sadece parasiz olanlar degil ki. Bir iliskide paraya bu kadar bakiliyorsa zaten bir temeli olmaz. Insanlarin karsilarina kafa dengi bir insan cikmayadabiliyor. Iyi gunler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gergin jaksjakshs

Yorumla
    • Serkanyaliz
      Serkanyaliz
      +1 yıl

Aynn

Yorumla
    • Birkirlangicmisali
      Birkirlangicmisali
      +1 yıl

Gergin degilim de para konusu acilinca algi degismeyebiliyor, ustunde durmanin bir anlami yok:)

Yorumla
  • nygma_Asmodemos
    nygma_Asmodemos Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

benim var Allaha şükür ama mutlu değilim
    Ev araba arsa var
    Allah herkese nasip etsin ama mutlu değilim
    Ölmüyor kizda olmuyor

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olur olur

Yorumla
    • TeslaDaVinci
      TeslaDaVinci
      +1 yıl

adam senle dalga geçiyor.

Yorumla
    • nygma_Asmodemos
      nygma_Asmodemos
      +1 yıl

La ne dalga gecicem neyse o

Yorumla
  • Akın05
    Akın05 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl

Param var ama yinede hiçim :) 30 bin maaş alıp 30 lirasını keyfine göre yiyemeyen Koca bir hiç.

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tam olarak işin ne reis

Yorumla
    • Akın05
      Akın05
      +1 yıl

Bu seni alakadar etmez 😊

Yorumla
    • justimagineit_
      justimagineit_
      +1 yıl

Asker belli olmuyor mu sjsndnsns

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@justimagineit_ kanka asla girip profiline bakmadım sende iyi avcısın ha

Yorumla
    • justimagineit_
      justimagineit_
      +1 yıl

Eski manitadan dolayı tahmin yürüttüm sadece

Yorumla
  • PastiLL
    PastiLL Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 60%
    +1 yıl

bir halta yaramayan bir insansındır eminim gelmişsin bir de paralı erkeğe yapışacaksın. en nefretlik kız tipi ahahahahha. sen önce bir şeyler başar da hayatta sonra paralı erkek istersin

0
    0 Yorumla
  • samedjackson
    samedjackson Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl

İşin garibi su erkek paralı güçlü kaslı yakışıklı olacak ama kadın yokluktada gider olacak kadının hiç bir vasifi karakteri olmasa da alan biri çıkıyor çok acı ama üzgünüm öyle

0
    0 Yorumla
  • hannahthefamous
    hannahthefamous Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 56%
    +1 yıl

Erkekler paralarından başka hiçbir işe yaramadıkları için evet parasız erkek bir hiçtir.

3
    9 Yorumla
    • Mehmetterece
      Mehmetterece
      +1 yıl

Sen de bir hiçsin kezban

Yorumla
    • hannahthefamous
      hannahthefamous
      +1 yıl

Agla

Yorumla
    • Mehmetterece
      Mehmetterece
      +1 yıl

Pislik umarım evde kalırsın kokuşmuş

Yorumla
    • Reisaga55
      Reisaga55
      +1 yıl

adam senle dalga geçiyor.

Yorumla
    • hannahthefamous
      hannahthefamous
      +1 yıl

Kudur

Yorumla
    • Mehmetterece
      Mehmetterece
      +1 yıl

Keşke baban yatağa yorgana boşalsaydı da senin gibi malı dünyaya getirmeseydi eminim babanda pişmandır ölürsünüz yok olursunuz umarım

Yorumla
    • hannahthefamous
      hannahthefamous
      +1 yıl

Biraz daha zırla çulsuz paçoz

Yorumla
    • Mehmetterece
      Mehmetterece
      +1 yıl

Öl kokuşmuş

Yorumla
    • Profesyonelşerefsiz
      Profesyonelşerefsiz
      +1 yıl

Dedi seks için tercih edilen cins

Yorumla
  • Ghostmale01
    Ghostmale01 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl

Para gecicidir. Bugun var yarin yok olabilir. Buna bakanlar tapanlar bence aciz insandan baska birsey degildir

1
    0 Yorumla
  • Bahtiyar99
    Bahtiyar99 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Parasız erkeği sadece annesi sever. Ama bir kızın beni param için sevmesini de istemem. Param var ama bu seçiciliğim yüzünden yalnızım galiba

2
    0 Yorumla
  • Coolguy8610
    Coolguy8610 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 96%
    +1 yıl

Bencede öyle parasız bişey olmuyorda, parasız ve çirkin kadında hiçtir o zaman kümse para harcamaz çünkü ona

2
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Parasız hemcinslerin için de geçerli yavrum, erkeğe özel bir ayrıntı değil

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bizimkiler parasız varoş ya

Yorumla
    • Oluştur
      Oluştur
      +1 yıl

Ülke genelinin acı tablosu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Para göz kadın hiç kadın mıdır? Bence öyle üzgünüm kadınlar.

Para ihtiyaçsal anlamda konfor ve temel eksikliğin giderilmesi içindir parasız erkek hiç erkektir diyenler sadece ağzına 1000 dolar sıkıştırıp susturulmalıdır.

1
    0 Yorumla
  • Kohlhaas
    Kohlhaas Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Ben parasızım ama son derece kaliteli bir kişiliğim.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ona lafım yok ama tercih önceliği değilsin

Yorumla
  • HardChoice
    HardChoice Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Öyle erkek mi olur lan motorsuz araba gibi dfsghdgfs

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Parasız erkek motorsuz araba askslsjsldjsks aynı şey

Yorumla
    • HardChoice
      HardChoice
      +1 yıl

sdfghsdfhfsdh

Yorumla
  • Gercegimsanri
    Gercegimsanri Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 88%
    +1 yıl

Çalışması tembellik yapmaması yeterli az veya çok mühim değil

2
    0 Yorumla
  • Erhancanlar
    Erhancanlar Takip Et
    Master Yaş: 55 , eic 94%
    +1 yıl

Paraya, mala, şan, şöhrete hasta olan kadınlar yüzünden maalesef parasız erkek hiç erkek, p. ç erkek, yok hükmünde erkek oldu.

0
    0 Yorumla
  • sessiz_insann
    sessiz_insann Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Evet parasız biriyim karakterim sağlam gerisi boş siz gibi kölelere itimat etmem

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Facebook yorumlarında görmiyim seni dikkat et

Yorumla
    • sessiz_insann
      sessiz_insann
      +1 yıl

Goremezssin rahat ol

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hadi bakalım aldım resmini

Yorumla
    • sessiz_insann
      sessiz_insann
      +1 yıl

10 kere al sorun yok öyle korkum olsa açık yorum yapmam sen kendi hayatına paralı kişilere bak

Yorumla
  • YANLIZADAMM001
    YANLIZADAMM001 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 38%
    +1 yıl

İnsanları parasına göre ayrıştırma seni arabamın tekeriyle satın alırım

2
    0 Yorumla
  • TeslaDaVinci
    TeslaDaVinci Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 97%
    +1 yıl

Bravo. bunu çok önceden farkeden ben bu sebeple evlenmiyorum.

2
    0 Yorumla
  • greenmilitary
    greenmilitary Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Bence böyle gizli sorulara ciddi cevap veren erkekler hiçtir 😂

1
    0 Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 621 cevap paylaştı.

Para sadece bir araçtır, o zaman parası olmayan kadınıda küçümseyelim ?

2
    0 Yorumla
  • SeyyahFb34
    SeyyahFb34 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

O kadar para kazanırken eve neden 2. Bir yiyici getireyim ve tek bir kişiye ömür bağlayayim

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benim param olsa ve deli gibi kazansam sence bir kişiye bağlı kalır mıyım uzun süre tabi ki kalmam. Sadece para için yanımda duracak insan hiç durmasın

2
    0 Yorumla
  • Hatırlasevgilim55
    Hatırlasevgilim55 Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 487 cevap paylaştı.

Parasız erkeği bi tek annesi sever diye bir söz okumuştum

2
    0 Yorumla
  • primadonna_girl
    primadonna_girl Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Benim param ikimize de yeter parasız erkek de olur.

0
    1 Yorumla
    • Profesyonelşerefsiz
      Profesyonelşerefsiz
      +1 yıl

He canım he kesin böyle istiyorsun

Yorumla
  • kubat_cagatay
    kubat_cagatay Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44 , eic 98%
    +1 yıl

parasız değilde işsiz bir erkek toplum gözünde maalesef değer görmez. ne ailesi ne toplum

1
    0 Yorumla
  • Kani666
    Kani666 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Diyende sanarsın İngiliz kraliyet ailesinin kızı varoşa bak 😂

0
    0 Yorumla
  • mylfe343
    mylfe343 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 94%
    +1 yıl

Erkeği sadece paradan ibaret gören bir kadın için evet, öyle..

0
    0 Yorumla
  • DarkPassage41
    DarkPassage41 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 53%
    +1 yıl

Siz işiniz değilsiniz ya da cebinizdeki para kadar -tyler durden

0
    0 Yorumla
  • queennn00
    queennn00 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Parasız kız da bir hiç kadın bu arada. Neden erkeklere bu yakıstırmayı yapıyorsunuz

0
    1 Yorumla
    • Mehmetterece
      Mehmetterece
      +1 yıl

Beleşçi de onda

Yorumla
  • Rose2113
    Rose2113 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Parasız kadın da aynı şekilde diyebiliriz o zaman. Eşitlik bozulmamış olur.

0
    0 Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 889 cevap paylaştı.

Para önemli paralı erkek de parasız kıza bakmıyor artık

1
    0 Yorumla
  • Kmldr
    Kmldr Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Para olmasın cebimde çok büyük sorunlar olur kendimle kavga ediyorym psikolojik sorunlar yaşıyorum

1
    0 Yorumla
  • Şehzadee16
    Şehzadee16 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Bencede sonuna kadar haklısın senin gibileri paramla ezip paspas yerine koymuyorum ama kalbiyle iç güzelliğiyle gelene canımı veriyorum hiç bir seyim kalmasa bile beni kesinlikle mutlu edebilirler

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Knk alakası yok bu arada ben karaktere zekaya bakarım para sorun değil zaten kazanıp kaybedilen bişi karakter kalp falan öyle mi

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

evet öyle valla kim ne derse desin, aşırı eğlendiğim biri vardı ama para yok sinemya gitcez ben ödüyorum cafeye gitcez ben ödüyorum olmuyo yani

0
    4 Yorumla
    • Burakvedergülçift
      Burakvedergülçift
      +1 yıl

Evlimisinizki parqda olsu sonradan farkli istekler oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hayır sevgiliydik

Yorumla
    • Burakvedergülçift
      Burakvedergülçift
      +1 yıl

Evlenince deisiyor hersey

Yorumla
    • Mert1718917
      Mert1718917
      +1 yıl

Erkek adam kıza para mı ödetir

Yorumla
  • MaKaRiMeSt0
    MaKaRiMeSt0 Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

para sevdalısı para için erkekle evlenen kzdanda bi bk cıkmaz bence

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Yakisikli olduktan sonra para mara beklemiyor kizlar. Hayta aylik maasa baglar kulu kolesi olur

1
    0 Yorumla
  • HudutBoyu
    HudutBoyu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

İyide parasız kadın da olmaz bu durumda, bu çifte standart ne şimdi? Sadece erkeğin parası olup da kadının tek faaliyeti onu yemek mi olsun? Bu kadar vasat düşünmeyin.

0
    0 Yorumla
  • gurmancvesinirli
    gurmancvesinirli Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Baban hiç erkek olmasaydı bu sorgu sormazdın babana soylımde sana para versin başka erkeklerin parasına kdr dusme hHahaha

1
    1 Yorumla
    • Mehmetterece
      Mehmetterece
      +1 yıl

Babası parasız kalınca acaba ona da hiç diyecek mi

Yorumla
  • justimagineit_
    justimagineit_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Paranın köpkesi olmussunuz

3
    3 Yorumla
    • SevgisizÇırak
      SevgisizÇırak
      +1 yıl

Ablam benim konuş ver ağzının payını hepsine

Yorumla
    • sessiz_insann
      sessiz_insann
      +1 yıl

Sen gerçekmisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru kız

Yorumla
  • ツчαmαcツ
    ツчαmαcツ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Yani kendi ayagi ustunde durmayan erkek diyelim ona.

2
    0 Yorumla
  • DickGrayson
    DickGrayson Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

kadının moronu nasıl varsa erkeğinde parasızı var. Çeşitliliğe takilmayalim

1
    0 Yorumla
  • Mert1718917
    Mert1718917 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24
    +1 yıl

Sen güzel bir kızsan eğer paramı yiyebilirsin sorun yok

1
    0 Yorumla
  • Muhammetdh
    Muhammetdh Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 48%
    +1 yıl

Maaşım 18 bin yeterli mi?

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Parasız diyince aşırı zengin tiplemesi geliyor ama kendi parasını kazanamayan erkeklerden bahsediyorum genel olarak

Yorumla
    • Muhammetdh
      Muhammetdh
      +1 yıl

Kelimeyi doğru telafuz edememişsin :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani çok da umurumda değil kaosa bak jsalsjakdj ben kaostan besleniyorum

Yorumla
    • Muhammetdh
      Muhammetdh
      +1 yıl

Dikkat et de kaos sen olma jhahahaa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu zamana kadar olmadım bundan sonra aslaaaaa

Yorumla
  • kırgınsevgili
    kırgınsevgili Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

hepimiz bir hiç değil miyiz zaten?

2
    0 Yorumla
  • MaviVera
    MaviVera Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Kocaya yük kadın da hiçtir

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Koca demedim

Yorumla
    • MaviVera
      MaviVera
      +1 yıl

Fark etmez

Yorumla
  • Tendenönceruh
    Tendenönceruh Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 33%
    +1 yıl

Birkaç yakını için olmasada
    Haricinde hiçtir

2
    0 Yorumla
  • Mehmetterece
    Mehmetterece Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Paralı olunca da senin gibilere tekme atar

1
    0 Yorumla
  • kdsljdkspalsls
    kdsljdkspalsls Takip Et
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 394 cevap paylaştı.

Bende parasız bir erkeğim yani hiçim

2
    0 Yorumla
  • geceler_sessiz0606
    geceler_sessiz0606 Takip Et
    +1 yıl

Parasız erkek neden hiç olsun

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Parasız erkek hiç erkek midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Parasız erkek gereksiz erkek midir? 27 cevap verildi
Parası olmayan erkekler insan mıdır? 16 cevap verildi
Parasız erkek ezik midir? 7 cevap verildi
Parasız adam gereksiz adam mıdır? 19 cevap verildi
Parasız adam gereksiz adam mıdır? 37 cevap verildi
Parası olmayan erkek, ne kadar erkektir? 92 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bugün de portakal suyumuzdan bir yudum alıp holdingimize gidemedik. Büyük hayaller kurar mısınız sizde 😂 ?
  • Seni bir kere görmek için tüm haftalığımı bağlarım, olsun çoluk çocuk evde aç kalsın, dediğiniz bir üye var mı sitede😀?
  • Birinden hoşlandığında seni ele veren şey ne olur?
  • İlgi manyağı biri ile yapabilir misiniz?
  • Sevgilim yüzünden kapalı elbiseler giymek zorundayım, dudak dolgusunu da izin vermiyor. Haklı mı?
  • Yaz için en iyi kalıcı erkek parfüm hangisi, hangi kokuyu almalıyım?
  • Hayatının aşkını kaçırdığını düşünür müsün?
  • Bol paça pantolon ve stiletto kombosu neden bu kadar çekici?
  • Birini gerçekten tanıdığını nasıl anlarsın?
  • Bakımsız güzel olunmaz mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨