Bana kalırsa parası olmayan biri Yakışıklı da olsa. Ezikdir. Parası olup çirkin benim gözümde cennettir.
Para şart olmayan biri erkeğim demesin
Bana kalırsa parası olmayan biri Yakışıklı da olsa. Ezikdir. Parası olup çirkin benim gözümde cennettir.
Para şart olmayan biri erkeğim demesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
evet insandır
bu agır oldu kardesım bende fakırım xd fakırlık zengınlık secım degıl kaderdır o yuzden cebı degıl gönlu zengın erkeklerı sevmelısın yoksa ezık ezık gezersın böyle :)
walla param yok pawyonda karı satmayı düşünüyorum 2 ay sonra beyefendi derler gerçi biz paraya değer vermedik :D
öğrencidir. işsizdir. olabilir. İnsanlarla ilişkilerini para ile ölçenler düşünsün onu.
Ben tekstilciyim baya zenginim benimle olrmuydun cidden mesela her seyi alsam. bol para versem sana mesela aylik kac istersin 10 bin falanmi
En az 50 bin tl
Yuh mk cok zor bulursun oyle orta gelirli biri senle sevgili olsa yandi mk kgjj
Para olsada bakmazsınız kör topal gene yanımızda yakışıklı
Dürüst kızsın helal olsun. Kızlar ister istemez parası mesleği iyi olamayan erkeği çekici bulmuyor.
Deneyimlendi kızla yiyişirken işimi sordu ekonomik kriz nedeni ile işsizim dedim baktım yok oldu
Kim üzdü seni ahaha😂😂
Kimse üzmedi bunlar gerçek. Para şart estetik yapacam. Kozmetik ürünler Alaçam evini arabanı alacan. Sürekli yemek yiyecen dışarda , yurt dışına gidecen hizmetcilerin olacak ne güzel olurdu
Hayaller paris işte
Haklısın bence para lazım mı 😂
Para aşk demektir aşk demek paradir
Para bende o zaman 👍
Tabii ki insandır. Para bir araçtır.
Aracdir diymi her kapıyı açar
Para olsun ya da olmasın beni pek alâkadar etmiyor. Eğer kendini geliştirmiş ve çalışkan biriyse para elbette olur önemli olan bu özelliklere sahip olması. Sadece parası olsun itin teki olsun istemem param var zaten
Hahahah insan mıdır hakaret eder mi hshshshhshd
Param yok dalgam var
Sallasam diz cokersin
bence s*ki olmayan erkek insan degildir amiptir
Para var ama aradığım kız yok
#Hükümdar
nabalım erkekliğimizi mi aldıralım