Evet az önce yürürken duydum bu lafı iki kadın yürürken kulak misafiri oldum kadınların genel düşüncesi 25 ten sonra bu yöne doğru değişiyor diye düşünüyorum. Simdi herkes burda meleği oynmaasin kadınlar genel olarak bu dusuncedeler. Para para para varlığı bir dert yokluğu yara😎
değildir... herkes hayatta aynı yarışa başlamıyor... ve maalesef hayatta yarışa önde başlayanlar gün geldiğinden yarıştan kopuyor... o yüzden hayat devam ettikçe o yarış sürdükçe insanların ne olcağı belli olmadığı sürece yeterki birlikte mucadele olsun gerisinin bir önemi yok... gerçekten ama gerçekten paradan daha önemli şeyler var...
Parasız olsun istemem yetecek kadar parası olsun çalışsın hatta çalışalım birlikte yetirelim isterim. Oldugu kadar yani. Çalışıp yetiremiyorsa sorun yok ama çalışmıyorsa büyük sikinti
Bence çok itici bir kadın tiplemesi. Boşver @CrueLord daha nelerii var kardeşim. Bu iletiyi yazandan hiç bir halt olmaz. En iyisi gidelim biz burdan :D
her ne kadar para önemli değil aşk önemlidir deseler de parasız hiçbişey olmayacağını onlar da er geç öğreniyorlar. 25 den önceki kızların para önemli değil demesini ergenliklerine veriyorum ben sadece.
Ee illaki Parasız her insan bir yerden sonra yalnız kalır. Erkeklere daha da acımasızdır bu durum. Aşk bir süre sonra yerini geçim sıkıntısına bırakırsa alekta movik movik
Paraya tapan menfaatci pisliklerin inandığı saçma bir düşünce. Bedenlerini indirekt yoldan da olsa paralı olana verenlere söylenilen tabir bellidir. Arif olan anlar.
En İyi Cevaplar