- 1 ay
Gönül işleri özelinde acımasız ama evet kadınlar için gereksiz oluyor. Zaten bilinçli bir adam iş ve para gibi durumları çözmeden gönül işlerine yelken açmıyor kendini zor durumlara düşürmüyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- m1 ay
Az önce olanı anlatayım. Film izliyoruz adam zengin oluyor işte eşinden ayrılıyor vs. Eşim bir şey istedi, "ayy hemen vereyim de ilerde zengin olursan beni bırakmazsın belki" diye dalga geçtim. "Ben çok zenginim zaten, güzel bi karım mutlu bir evliliğim huzurlu bi yuvam var, bundan daha zengin olmam imkansız" dedi. Şimdi bu adamın 5 lirası bile olmasa gereksiz değildir ya ben çalışır bakarım
12 Yorumla- 1 ay
İşte bu,
👍👍👍
Mutluluklar kardeşim - 1 ay
Teşekkür ederim 😊
İnsanları maddiyatlarına göre degerlendiren ya da bişeyler talepmeden biri hiç Olmadım ben böyle düşünüyorum
13 Yorumla- 1 ay
Sen öyle düşünüyorsun da büyük çoğunluğu parasız adamın yüzüne bakmıyor 🙂
- 1 ay
@Mehmetim80 napıyım şimdi büyük çogunluk neye ayak uyduruyorsa bendemi ayak uyduruyum onlara
- 1 ay
Yok o sen o azınlıkta kal o zaman. senin gibilerin çoğalması lazım.
parasız adama çözüm bulunur karaktersizin çözümü yok ikisini birlikte yaşayanlara Allah sabir versin
20 Yorumla- 1 ay
maddi refaha ulaşmadan önce telefonu hiç çalmayan bildirim dahi gelmeyen birisi olarak söylüyorum parasız adamı ailesi bile sevmez (seven vardır illa ki ben denk gelmedim)
00 Yorumla - 1 ay
Çok uzun süre parasız ise aynen öyle gereksiz adamdır ve kabahat kendindedir. Öyle olmayı seçmiştir. Bu kabul edilemez.
00 Yorumla - 1 ay
Parasız adamı ailesi bile istemez. Asırlardan beri güç her zaman karşılığını verebileceğin durumda gelir.
00 Yorumla Asıl bu tabir çok gereksiz. Parası olmayabilir, para kolay bulunur. Insan olup olmamasina bak yeter.
00 YorumlaParasız adam gereksiz adam diyen k. anciklarin neyi nesi var acaba Çok merak ediyorum gerçekten.
00 YorumlaParasız erkeği bir tek annesi sever lafı acı ama gerçek bir söz..
10 Yorumla- 1 ay
Kapitalizm de kim oluyormuş paramız yok diye babamız bile sevmiyor
00 Yorumla - 1 ay
Çok ağır olmuş ama gereksiz adam şer. fsiz adamdır parası yok diye öylede denmez
00 Yorumla Parasız adam elbette gereksiz adam değildir.. Çalışmayı sevmeyen adam gereksiz adamdır
00 Yorumla- 1 ay
Değildir kesinlikle, herkes imkanı dahilinde iyi kötü yaşıyor
00 Yorumla Gereksiz olduğuma kimsenin karar vermesine izin vermediğimden benim için pek önemli değil
00 Yorumla- 1 ay
Kapitalşzme kaymıyoruz onun düşüncesi önemli değil🤣
00 Yorumla - 1 ay
İnsanlık onuru Haysiyeti Bence paradan dahada önemli zamanında çok fakirlikten geldiğim için paranın kağıttan ibaret olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla - 1 ay
Para gelir geçer öneli olan çalışır kazanır. Belkide ne kadar çalışsada kazancı azdır. Ama bu kişiyi gereksiz yapmaz
00 Yorumla - 1 ay
Değil ama para karın doyurmak için gerekli
10 Yorumla - 1 ay
Babam öyle derdi düşünüyorum da haksız değilmiş.
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 422 cevap paylaştı. valla kimine olacağı belli olamz
00 YorumlaParasız adam çalışmadığı içindir.
00 YorumlaEvet bir işe yaramaz..
00 Yorumla- 1 ay
Evet, kesinlikle öyledir.
00 Yorumla Parali olsa bile hepsi gereksiz
00 Yorumla- 1 ay
Bu devirde hersey para
00 Yorumla - 1 ay
Bakış açısına göre değişir.
00 Yorumla - u1 ay
parasız erkeği kimse sevmez
00 Yorumla - 1 ay
Para herşeydir tüm kapıları açıyor
00 Yorumla Evet maalesef ki gereksiz adamdır
00 YorumlaParası olan sana niye baksın o da var😅
00 YorumlaBen parasızım
00 Yorumla- 1 ay
öyldir
00 Yorumla Hayır…
20 Yorumla- 1 ay
Evet.
00 Yorumla - 1 ay
Yeasss
01 Yorumla- 1 ay
He ama karakterini göz ardı etmemeli ve böyle adamlar maalesef illa com yakışıklı ve karakterli biriyse kadın bulabilir zengin bir kadin
- 1 ay
Sosyalistler sever
00 Yorumla
Detaylı bilgi