Para & Ekonomi Altına mı yatırım yapmak daha mantıklı dövize mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangisi sizce? Altın Döviz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Altına mı yatırım yapmak daha mantıklı dövize mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MoneySaver Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 40 +1 yıl Çok kararsız kaldım. İkisine de bir miktar yapmak mantıklı gibi. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen nasıl yatirim yaptin Yorumla MoneySaver +1 yıl Daha tam yapmadım. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Altına bence 0 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl şu an altın çok daha fazla kazandırıyor döviz nedense sabit kaldı kaç aydır 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Seçim öncesi belli olmaz. Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 488 cevap paylaştı. Bi yerde dinlemiştim Allah’ın parasını biriktirin insanın yaptığı parayı değil diyordu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben ikisinide yapıyorum belki :) Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Tamam ne mutlu sana Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 💪 💪 💪 bir sigma asla yatırım yapmaz, ama bitcoin mining yapar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bitcoinden batan da var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sigma asla batmaz 💪 💪 💪 batsa da güler geçer hahaha Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 436 cevap paylaştı. Altına 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok kararsız kaldım. İkisine de bir miktar yapmak mantıklı gibi.
Sen nasıl yatirim yaptin
Daha tam yapmadım.
Altına bence
şu an altın çok daha fazla kazandırıyor döviz nedense sabit kaldı kaç aydır
Seçim öncesi belli olmaz.
Bi yerde dinlemiştim Allah’ın parasını biriktirin insanın yaptığı parayı değil diyordu
Ben ikisinide yapıyorum belki :)
Tamam ne mutlu sana
💪 💪 💪 bir sigma asla yatırım yapmaz, ama bitcoin mining yapar
Bitcoinden batan da var
sigma asla batmaz 💪 💪 💪 batsa da güler geçer hahaha
Şu dönemde altın mantıklı duruyor
Döviz
Altına
Altın