Korece biliyorum ve metin çevirisi yaparak para kazanmak istiyorum fakat hangi siteleri kullanmam gerektiğini bilmiyorum. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÜniversitede bir arkadaşım ing mütercim tercümanlık okuyordu , bir siteye bir ilan vermişti millet sürekli çeviri yaptırıyordu sene 2011 de ingden Türkçe'ye sayfasına 10 lira alıyordu diye hatırlıyorum ama siteyi hatırlayamadım, şansını bir de bu sitede dene bence. https://bionluk.com/freelancer-bul/ceviri
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
En İyi Cevaplar
Korece biliyorsan kariyer. net de iş arayabilirsin öyle dil bilen işçi arayan çok bazıları da evden çalışma hemde
Bende yabancı dil çalışıyorum şu an tamamen bilince bende başvurduğum yere tekrar geri dönüş yapacağım05 Yorumla- +1 yıl
Asistanik şirketine o moda sektöründe ayakkabı yabancı dil gerekiyor flemenkçe veya orta seviye de İngilizce bilmeniz gerekiyor demişti konuştuğum kişi
Başka yerlere bilindik markalara da başvurdum ama sadece Teknosa aradı bir tek engelli raporunu mailden at dedi attım hala bekliyorum
Ben 11 dil öğrenmek istiyorum şu an İngilizce yi tamamlıyorum neredeyse diğer dillere de odaklanacağım hepsini ana dilim gibi bilmeyi istiyorum inşAllah başarırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
+1 yılİnternette zaten çeviri siteleri var sen Call Centerlere git
06 Yorumla- +1 yıl
Call Center denilen yerler yabancı firmalara yapılan müşteri hizmetleri hizmetidir. Bazen de firmalarda çevirmen ihtiyacı oluyor buralarla irtibata geçin
- +1 yıl
Yok bee ne diploması işi bil yeter. Ama sana tavsiyem bu tarz işlere başvurmadan önce bir yerden diksiyon sertifikası al
- +1 yıl
Yardımcı olduğunuz için çok çok teşekkür ederim. Gerçekten ben bu dili boşuna mı öğrendim diye üzülmüştüm. Aslında hayalim tercüman olmaktı fakat herkes Kore Dili ve edebiyat bölümünden mezun değilsen iş bulamazsın demişti. Bende en azından metin çevirisi yapayım diye site arayışına girdim.
- +1 yıl
Rica ederim tatlım. Çevirmenlikte iyi paralar var ama çalıştığın firmalar büyük olmalı. Roman tercümanlığında bile çalışabiirsin. Birde kore dili zor bir dildir. Samsung gibi firmaların Türkiye temsilcilikleriyle de görüş derim
+1 yılfreelancer com ortalama saatlik 7 dolar kazanıyorum
12 Yorumla
+1 yılBende kendine web site kur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBionluk uygulamasına bakmani öneririm
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖğrenince bize de haber ver
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen yardım ederim
00 YorumlaEvet var ogretirim ister sen
01 Yorumlabende ingilizcesini arıyorum
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Hangi siteler üzerinden metin çevirisi yaparak para kazanabilirim? Bilginiz var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat